Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sebebi yazmışsınız zaten. Aynı ağ ve cihaz ile işlem yaptıysanız çok doğal. Kötü niyetli işlem olarak, alttaki madde uyarınca diskalifiye etmişler.

"CoinList reserves the right to not distribute rewards to any user for any reason at its sole discretion."

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Benim reflerden bir tanesine diğer tarayıcıdan gireyim ben yapayım dedim, benim hesabımın açık olduğu pc'de, chrome'da benim hesap açık olmasına ve firefox'ta login olmama rağmen, o arkadaşım için attığımız maile de bu yanıt geldi. Sağlık olsun dedik geçtik :(

PS: ilk hacmi maksimize edip karma puan kazanıp XTZ ödülünü çekmiştik direk. Belki onunla da alakalı olabilir. XTZ'yi 1-2 gün sonra karma puan geldiğinde yaptım diğer reflerimde mesela, onları da kendi PC'mde login olmama rağmen sorun olmadı. XTZ için acele etmeyeyim 1 Mayıs'ta da bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 5 Nisan 2022; 23:21:13 >

Hayır hocam bana : "Aynı ip den girmişsin olmaz" diye sallayanlar olacak şeklinde demek istedim. İp farklı mobil veri 2 farklı cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko64 -- 6 Nisan 2022; 1:33:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar Binance’in yeni Learn and Earn quizleri açıldı.

Düzenleme: Çok hızlı bir şekilde bitti dostlar tüm ödüller. Millet pusuda bekliyordu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 6 Nisan 2022; 6:31:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Houbide 3 günlük 100 dolar hacim yapmak neden bu kadar zor. 10 dolar btc-usdt al sat yapıyorum 5 kez yapıyorum gidip bakıyorum 10 dolar artmış işlem hacmi.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

ahhahahaahahgj çok fena güldüm, hocam hani 3gün ortalamasının 100 olabilmesi için 3x100 den 300 dolarlık işlem yapmanız gerekiyor ya :FDgıuoljadgkpsohjksüğaskjhgoı

• Abra dan haberi olan var mı ne zaman açılacak bu çevirme işi

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Biraz sacmalik var hocam ben de 80$ ile aslinda al sat 4 kere yapsam yetmesi gerekirken 6 kere ya da 8 kere yaptim tam bilmiyorum ama 4 ten fazla.

• laragofrett kullanıcısına yanıt

Kardeşim 3 gün boyunca günlük ortalama olarak düşünmüş olamaz mıyım? Yani ben 100'ü bulsam yukarı doğru devam ederim zaten. Senin dediğin şekilde 100 dolar işlem hacmi yapınca ertesi gün tekrar boşa düşüyor, günlük 300 dolarlık işlem yapmak gibi olmuyor mu?

• @spintirea

Order History bölümünden bakabilirsiniz kaç işlem yaptığınıza. Huobi'de bir etkinlik için hacim yaptığınızda bazen anlık yansımaz. 3-5 dakika bekleyip tekrar kontrol edin böyle durumlarda.

@NEVERDIES

Tek seferde 300$ hacim yapıp, 3 gün boyunca aynı hacim ile kampanyalara katılabilirsiniz. Günlük 100$ olarak hacim yapmayı düşünmüşsünüz, gayette mantıklı bir düşünce ancak 3 gün boyunca günlük ortalama 100$ olsun diyor. 100*3 yapmadan da ortalama 100 üzerine çıkmıyor.

Huobi CandyDrop'a bugün 3-4 tane daha yeni varlık eklendi. Artık test yok. Hacim yapıp direkt katılabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Belki de ondan dolayı hemen okutmadı. Bende yetmiyor diye birkaç tane daha yaptım sorun degil

• selam, coinlist nasılsa bana 200 karma puanı vermiş. hemen6 dolarlık tezosumu alıp kukai'ye yolladım   bu havuzdan her ay tezos çekilebiliyor mu yoksa bir sefere mi mahsus? bir de coinlistin bazen başka coin ödülü verdiği de oluyor mu?

• tembel hayvan kullanıcısına yanıt

Sadece bir defa alınabiliyor.

Şimdilik sadece Tezos var.

• CANDYDROP / $RACA sonuçlanmış. Cüzdanları kontrol edelim.

Dün katıldım bugün 9090 raca kazanmışım. Keşke önceden bilseydim bu candydrop kısmını 😁

Şimdi bizim diğer katıldıklarımızdan kazanma şansımız sıfırlandı mi hocam? Joined olarak gözüküyor hala.

• spintirea kullanıcısına yanıt

CandyDrop koşul bölümünde bir kişi birden fazla kazanamaz gibi bir madde yok. Bir sonraki çekilişte size çıkarsa yine kazanabiliyor olmanız lazım.

Yarın TSİ 14.11'de 3 tane daha olacak.

Tamamdır hocam. TCL S600 kulaklık almıştım dün 300₺ si geldi buradan 😁

• spintirea kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın hocam.

Yarın Primelist olacak birde. Onun için 2000$ hacim istiyor(0.2% komisyon ödeniyor). Primelist çıktığında çok daha güzel kâr bırakıyor ama.

Hocam şu anda öyle bir hacim yapamam sanırım 95$ civarı bir para var zaten ama bir bakarım belki olur

Hocam bu kolaymış ya hemen 550$ oldu ve katıldım.
    Şimdi burada 1 ticket var ve çıkarsa 50$ kadar edge swap alma şansım mi olacak 0.015$ dan?

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.