Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tembel hayvan kullanıcısına yanıt

500 yapmam gerekirken 4 katı yapmışım. Yani 12 dolar fazladan vermişim. Burda ben tenezzül etmem ama 5 dolarlık ödül için millet e devletten belge alıp gönderiyor :) Bu böyle bir kerizlik zararım oldu işte. Umarım şu candy vs ile roi yaparım. Tayvanın günahkar sokakları gibi borsa her yerde buton, her yer renk cümbüşü..

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Ben dun 2k hacim yaptim hepsi piyasa emri ve arkadasin dedigi gibi yaklasik 4$ bir ucret odedim bence sizde sikinti var. 96$ vardi 92$ oldu.

• spintirea kullanıcısına yanıt

Büyük olasılıkla bir şeyi yanlış yaptım evet. 111 dolarım vardı 95 dolarım kalmış. Siz belkide yüksek meblağ ile yaptınız bilmiyorum. Ben 40-50 defa al-sat yapmışımdır belki ondan olabilir. Tem umudum her hangi bir şeklilde roi çıkması candy vs de olur :)

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

hocam ben 80$ civariyla yaptim ve dun de candydrop cikti o yuzden son kismi 90$ civariyla yaptim.

• spintirea kullanıcısına yanıt

Valla bilmiyorum sadece yalan söylemediğimi biliyorum :) Şimdi 50 doları kilitlemek için Binanceden yükleme yaptım Bep20 ağı Tether ile 70 centte ordan sapladı :) Huobi bana bir şey vermezse ağır kin tutarım artık.

Ek olarak. Birde garanti olsun diye 55 dolar gönderdim şimdi fazla gönderdin diye arıza çıkarmasınlar..

• Candydrop WALLET da tamamlanmis onu da kazanmisim :D Iki gunde 500TL den fazla kazandirdi cidden

@Wadjet Allah razi olsun valla biraz gec farkettim ama guzel oldu.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]
  • Şansım harika gidiyor :)

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt

Hocam sahurda ne yiyorsunuz soyleyin biz de yiyek

şaka mı ya bana 2 kez çıktı başından beri :d

HEY MAŞALLAH. 15te 0 yapan arkadaşlar var.

• Propeth kullanıcısına yanıt

olum 10 tane maille kendi kendime ref olup sınırsız para yaparım nasıl oluyo o iş

• Üye olurken tc kimlik no ve tel no giriyorsunuz. Her birey tek hesap açabilir. Dolayısıyla illegal olarak hesap açanlar tespit edildiği takdirde hesapları kalıcı olarak blokelenir.

@laragofrett

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propeth -- 8 Nisan 2022; 16:53:52 >
  • laragofrett kullanıcısına yanıt

TC no istiyor bildiğim kadarıyla da o da halledilebilir bir şekilde :)

• Referans zorunlu değil. Bu konuda referans paylaşımı yasak, lütfen dikkatli olalım.

https://destek.bitlo.com/hc/tr/articles/4646699462428-BİTLO-DAN-3-MİLYON-TL-DEĞERİNDE-WAVES-HEDİYE

Kripto para dünyasına ilk adımını atman için Bitlo yanında! 30 TL değerinde WAVES kazanmak için hemen tıklayıp üye ol. 

Kampanya Şartları:

• Kampanyamızdan, 08.04.2022 - 30.04.2022 tarihleri arasında yeni kayıt olan kullanıcılarımız yararlanabilir.
    • Yeni kayıt olan her kullanıcımıza için 30 TL değerinde WAVES hediye edilecektir.
    • Hediye bakiyeleri 3 gün içinde Bitlo hesaplarına tanımlanacaktır.
    • Hediye edilecek belirli Türk Lirası ile belirtilen WAVES bakiyesi, hediye bakiyenin tanımladığı an son işlem gören WAVES fiyatı üzerinden hesaplanacaktır.
    • Hediye almaya hak kazanmak için yeni kayıt olan kullanıcının e-posta doğrulaması ve TCKN doğrulamasını tamamlamış olması gerekmektedir.
    • Kampanya hakkında soru, şikayet ve öneriler için bize destek@bitlo.com adresinden yazınız.
    • Dağıtılacak hediye WAVES bakiyesi 3 Milyon TL değerinde WAVES ile sınırlıdır.
    • Bitlo Teknoloji A.Ş kampanya şartlarında, kampanya tarihlerinde ve katılımcı sınırında değişim hakkını saklı tutar.

• Hocam valla yemiyor içmiyor sıkı takip ediyorum. Ama tamamen şans. 19 candydropta 8 kez çıktı, son 6 denk geldi sadece.

@NEVERDIES Hocam ben hiç hacim yapmıyorum sadece kampanyalara katılıyorum. Ana param Huobi'de sadece hatrısayılır USDT tutuyorum. Hiç şansım yaver gitmiyordu, şansım açıldı mesela. Evde 2. hesap var, çok az bakiyesi var onun da mesela o da 19 dropta 1 kez çıktı mesela.

Yeni 3 tane daha eklenmiş bu arada ayın 10'u için katılmayı unutmayın.

Hocam sizdeki anormal bir durum değil mi sizcede? :) Umarım hayatta hep böyle şansınız olur yanlış anlamayın ama bence bunlar tamamen organize işler. Burası fikir beyan ettiğimiz bir forum konusu tabiki bu benim görüşüm. Zaten çinlilerin el attığı her hangi bir sektörde iyi şeyler beklemek hata olur. Özetle benden aldığı yaklaşık 20 doları iki kişiye ödül olarak dağıttı kendisi bir ödül vermedi bu sistemle devam ediyor. Casper pad denen ucube coin 1.35 seviyesine gelse hesabımı silerim bu borsadan net, pavyon gibi arayüzleri ile kendileri takılsınlar. verdiğim para çok koydu sadece.

• Hocam şimdi fazladan hacim yapıp fee ödemeniz sizin hatanız. Normalde Primelist için ödemeniz gereken fee yaklaşık $4.

Sizin yorumunuza bir şey söylemem ancak ben Huobi'den çok güzel para kazandım. Yıldızlı kart etkinliği olduğu zaman sadece bu etkinlikten $1000 civarında kazandım. Primelist çıktı 3-4 defa onlardan da güzel paralar geldi. Sıkı takip ederseniz, şans yanınızda olduğunda kazanabiliyorsunuz. Komisyonları diğer borsalara göre bir hayli yüksek ancak etkinliklerden sıkı takip ile getirisi de güzel oluyor.

Arka planda ne işler döndüğünü tabii ki hiç birimiz bilemeyiz ancak ben kendi kazandığım ve çevremdeki kişilerin kazandığı miktarları gördüğümde yorumunuza katılmıyorum.

Zarar ettiğiniz token için de yorumum şu: $69K seviyesinden BTC alıpta terste olabilirdiniz. Alım seviyesi önemli tüm varlıklarda.

@basturkemin

Güzel denk gelmiş güle güle harca. Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] Bende sadece NEXT TIME yazıyor günlerdir bozuldu herhalde. Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.