Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KuCoin Türk Kullanıcılara Özel $10 Ödüllü Etkinlik (Bugün TSİ 19.00'da başlıyor.)

Yalnızca Türk kullanıcılarımıza özel, her yeni üye olan kullanıcı başına 10$ ödüllü bir etkinlik başlattık. Tek yapmanız gereken aşağıda yer alan basit adımları tamamlamak.

1. Kampanya katılım adımlarını tamamlayan ilk 10.000 Türk kullanıcı, USDT (150 TL= 10 USDT) şeklinde olmak üzere her biri 150 TL almaya hak kazanacaktır.

2. Katılımcılar, ödüllere hak kazanabilmek için 3 adımı tamamlamalıdır.

3. Tüm ödüller kazananların KuCoin hesabına USDT şeklinde dağıtılacak ve para birimi değeri etkinliğin son gününde ödül dağıtım oranına göre hesaplanacaktır.

4. Tüm ödüller, etkinlik sona erdikten sonra 7-14 iş günü içerisinde kazananların hesaplarına yatırılacaktır.

8. Yalnızca yeni kullanıcıların KuCoin dışından yaptığı para yatırmalarda/transferlerde geçerlidir. KuCoin içerisinde yapılan transfer sayılmaz.

https://www.kucoin.com/tr/land/sign-up-rewards-campaign

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için kycsiz bir hesabım var aynı hesaba kyc mi yapayım yoksa yeni bir maille mi gireyim fark eder mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlkerbulut58 İ kullanıcısına yanıt

Yalnızca Türk kullanıcılarımıza özel, her yeni üye olan kullanıcı başına 10$ ödüllü bir etkinlik başlattık. Tek yapmanız gereken aşağıda yer alan basit adımları tamamlamak.

Şartlarda yeni üye diyor hocam.

Tamamdır hocam,en iyisi yeniden bir hesap oluşturmak.Tekrardan teşekkür ederim.

• Arkadaşlar whalefin onaylandı kırmızı paket kod takası yapacak olan var mı

• Kucoine ücretsiz veya en düşük ücret ödeyerek 15 usdyi nasıl gönderebiliriz? Ve bu gönderdiğimiz tutarı bekletmemize gerek var mı, açıklamada öyle bir ibare görmedim ama yatır çek yapsak problem olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haklısınız lafım yok ama bu tür uygulamalarda bir algoritma olmadığını düşünmek saflık olur. %100 şans olduğunu asla düşünmüyorum ama tabi şans en azından torpilli/hedef kitle sınıfına girmek için de bir gereklilik. Ben bunlardan 20 dolarımı alabilirsem alıp hesabımı silecem.

En basitinden komisyon kartım olmadığı halde bana komisyon kartı açtırması bile bir tuhaf olaydı zaten. Olmayan şeye "yok" diyebilir bir uygulama.

Benden bugüne kadar aldıkları 20 doları versinler bu olay huzur içinde çözülsün. Haklarında olumsuz konuşmayacam daha fazla  

1 sene önceki Millenicom bağlantımda yaşadığım berbat tecrübeleri hala girer Dh Millenicom forumunda paylaşırım. (aklıma gelmişken gidip yazayım biraz daha) Kalleşliği unutamıyorum kolay kolay  

• mustafa3m kullanıcısına yanıt

İlk Para Yatırma İşleminizi Gerçekleştirin. 15 USDT veya eşdeğerinde TRX,BTC,ETH,BNB yatırın

Şartları biraz boş bırakmışlar ancak en uygun olarak TRX gönderebilirsiniz. Bekletmek ile ilgili bir şey göremedim. Desteğe sormak gerek.

• FTX TRtwitter
    “Her bir beğeni ve retweet için 100 TL’lik Ödüllü Etkinlik 🥳 Her 1 beğeniye ödül havuzuna 100 TL ekliyoruz❤️ Her 1 retweete de ödül havuzuna 100 TL ekliyoruz 🔄 10.000 Like ❤️ = 1M TL Ödül
10.000 Retweet 🔄 = 1M TL Ödül 
Toplamda 2M TL Ödül 💸 100.000 Like ❤️ = 10M TL Ödül💸”
    https://twitter.com/ftx_tr/status/1512389182068559872

Etkinlik detayları ve şartları 22.00'da açıklanacakmış.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • FTXTR, yeni üyelere özel yeni kampanyasını duyurdu.

Adımlar;

1- FTXTR'ye üye ol ve KYC doğrulamasını gerçekleştir.

2- Hesabına 100 TL veya daha fazla TL yatır.

3- AVAX/TRY işlem çiftinde etkinlik süresi boyunca en az 100 TL tutarında spot işlem yap.

4- Ödüller etkinlik bitişinden sonraki 7 gün içerisinde cüzdanınıza gönderilecek.

• Dönüştürme bölümünden yapılan işlemler geçersizdir. Spot tarafından AVAX/TRY çiftinde işlem yapılması zorunludur.
    • FTX TR, ödülleri Ödül Hesaplama Süresi’nden sonra 7 gün içinde ödül kazanan FTX TR hesaplarına dağıtacaktır.
    • Ödül dağıtımında, 08/04/2022 saat 00.00 (Türkiye saati ile)’den sonra kayıt olan kullanıcılar dikkate alınacaktır.

Kampanya Sayfası: https://destek.ftxtr.com/hc/tr/articles/5340842097809

Site linki: https://ftxtr.com

22:00 diye okumuştum hocam

• Peaky kullanıcısına yanıt

22.00’da duyuruldu kampanya hocam.

FTX'e neredeyse 1 yıl önce kaydolmuştum fakat FTXTR de herhangi bir üyeliğim yok. İkisi aynı üyelik sayılıyor mu yoksa FTXTR için yeni bir üyelik mi açmam gerekiyor? İkinci söylediğim gibiyse yararlanmak isterim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt

FTXTR için yeni bir üyelik açmanız gerekiyor. FTX Pro ve FTXTR hesaplarını şuan için bağlama gibi bir seçenek yok. Yararlanabiliyorsunuz.

Teşekkür ederim, yapayım o halde.

• FTX TRtwitter
    “Önceden kayıt olan kullanıcılarımızı da unutmadık! 😎 Bu etkinlik bittikten hemen sonra bütün kullanıcılara yönelik (eski/yeni) yeni bir $AVAX kampanyası daha yapacağız.🥳 Bizi takipte kalın 🚀”
    https://twitter.com/FTX_TR/status/1512508037294178317?s=20&t=PrnBh3JpSUNb4ddk47hhWA

$10 kampanyasında üye olan kişiler olarak yeni kampanyayı bekleyelim.  

wadjet hocam bende kyc1in doğrulanıp doğrlanmadıgını nasıl anlıycaz kucoinde

• Kucoin'de KYC doğrulanmıyor bende. Denileni yapıyorum ama doğrulanmıyor diyor. Kaçırdığım bir nokta var herhalde anlamadım. Kamera açısı bir farklı zaten kadraj zor ayarlanıyor. Sürekli doğrulama başarısız diyor en son aşamada. Kameradan çeksem de dışarıdan foto eklesene değişmedi sonuç.

• Ftx tr avax işleme 10 dolar mı ödül vercek açıklamalarda göremedim

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.