Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100 TL lik AVAX

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

hocam fotoğraf yüklemenize gerek yok sadece 1. kısım yani kimlik nosu girme kısmı yeterli diyor ama doğrulanıp doğrulanmadıgını nasıl anlıyoruz bende anlamadım

• laragofrett kullanıcısına yanıt

KYC doğrulaması kısmında ''mevcut avantajlar'' böümü var orada spot işlem, çekim yatırım vs. yeşil tikliyse kyc 1 tamamlanmış demektir. Web sitesi için bu şekilde. Uygulamada zaten KYC 1 tamamladınız diye yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 9 Nisan 2022; 11:4:42 >
  • tamamdır benim olmuş o zaman sağolun.

• Seviye 1 deyince ben yine fotoğraflı sandım. Zaten kabul ettiremedim bir türlü fotoğrafı nedense. Sağ olun.

• Kucoine trx yatırdım bekletmeme gerek var mı çekebilirsiniz miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt

Ben de 15 dolarlık BNB attım ama değeri düşerse sıkıntı olur mu bilemiyorum. Muallakta oraları. :D

• Beyler böyle her yere kimlik paylaşmak sıkıntı yaratmaz mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende Tron attım ilginç bir şekilde düşmemiş hala 15.95 dolar :)

Yorumdan bağımsız olarak Huobi borsasında hem komisyonlar çok fazla yüksek hem de adam "seviyorlar" işlem yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

• İlk yatırdığınız miktar önemli, sorun olmaz değeri düşse de dediler Kucoin'in Telegram hesabında.

• Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

Bu şekilde bir yanıt verilmiş KuCoin Türkiye Telegram grubunda.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Çekebilirsiniz dediler az önce de. Bekletme şartı olsa yazarlardı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 9 Nisan 2022; 15:1:14 >
  • simerazzı kullanıcısına yanıt

Çektiniz mi? En az işlem ücreti ile nasıl gönderim yapılır acaba? BNB baktım, 0,01 BNB istiyor.

TRX gönderip tekrar TRX olarak çekebilirsiniz.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Ben Binance'tan attım BNB'yi işlem ücreti az olur diye ama geri gönderirken 0.01 BNB istiyor. Çevirmeye bakayım bi' o zaman.

Çektim hocam gelirse gelir artık. Tutmak gerekse belirtirlerdi herhalde TRX atıp TRX çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 9 Nisan 2022; 15:57:47 >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Hemen alıp satarsam yine hediye alabilir miyim. Piyasa güven vermiyor şuan

• Çok mesaj gelmiş olayı kaçırdım kusura bakmayın tekrar soruyorum. KuCoin tr için yeni üye olup KYC yaptım. 15$ yatırmam mı gerekiyor?

• -Hiroshima- kullanıcısına yanıt

Garanti olsun diye 16$ tron xlm falan gönderin hocam düşük komisyonlu ana sayfadaki bannerden katıl yapın ayrıca.

• Kucoin global e üyeyim tr kısmı mı çıktı ona üye olunca mı veriyor 10tl dolar tam anlamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.