Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam. Toplam 100 TL değerinde al-sat hacmi yapmanız yeterli. Tutmanıza gerek yok.

@-Hiroshima-

Yeni üyelik ve KYC 1 yazıyor şartlarda. 15$ ve üzeri yatırım yapmanız yeterli. Destek çekip çekmemek size kalmış diyor. İhtiyacınız yoksa ödül gelene kadar bekletebilirsiniz.

@rush10

Normal KuCoin hocam. Sadece Türk müşterilere özel yapıldı kampanya. Üye olup, ana sayfadaki bannerdan katılıyorsunuz. Sonra 15$ değerinde USDT, TRX vs. yatırıyorsunuz. 10 USDT verilecekmiş.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Normal kucoin e zaten üyeyim teşekkürler birisi kucoin tr gibi bişey demişte onun için sordum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kucoin sanırım yanlış yaptım ,12 dolar değerinde trx gönderdim ,ilave 15 dolar a tamamladım ama ,ilk para yükleme 15 dolar diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsetz -- 9 Nisan 2022; 21:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunsetz kullanıcısına yanıt

100 USDT komisyon kuponu bu direkt çekim yapamazsınız.

• Bitmex bi ara ödül veriyordu nasıl çekebildiniz onu?

• grgzmurat G kullanıcısına yanıt

Bitmex Token verilen ödülü mü diyorsunuz ? Yattı mı o ?

• Evet yatmış 10 dolar ve 5 token. Ama ne token alabiliyorum ne de 10 doları gönderebiliyorum

• grgzmurat G kullanıcısına yanıt

Token daha listelenmedi ve verdiği 10$ margin işlem için kullanılıyor çekilebilir değil

• Çok teşekkürler

• Cake defi ios mobil app e girmiyor sildim vs olmadı kapattılar mi mobil i aceba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

Arada bir bakım yapıyorlar muhtemelen ona denk geldiniz

• Abra da referans ile gelen cprxi hala da kapalı olduğu için xlm çeviremiyorum ne zaman düzelecek bu cidden çok sıktı

• insafsızherif kullanıcısına yanıt

sorma hcm 1200 liraya yakın var hesapta çekemiyoruz dönüştüremiyoruz ne adi bir siteymiş

• ABRA'da düşük miktarda CPRX varsa mecburen uygulamada CPRX TRADE işleminin başlamasını bekleyeceksiniz. 100$ üstü veya yakın tutarda Cprx'e sahipseniz erc-20 ağı yoğun olmadığı zamanlarda arada bir ağ ücreti 300 Cprx'e yani 12-13$ civarına düşüyor kontrol edebilirsiniz ara sıra. Ben en düşük 280 CPRX gördüm daha da az olabilir bilmiyorum değişiyor. Şu an 581 CPRX mesela. Ağ çok yoğun olunca 980 Cprx'e kadar çıkıyor. Zaten trade açılınca herkes satacağı ve fiyatının düşeceğini düşünerekten ben bittrex'e çekim yapıp oradan trx'e dönüştürüp borsama çektim. Siz de böyle bir yol izleyebilirsiniz. Minimum CPRX çekimi çekim için gerekli ağ ücreti hariç 1743 CPRX bu arada bilginize. 1743 CPRX'ten düşük tutarlar için çekim izni vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 10 Nisan 2022; 23:31:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dalaverenin üstadı Huobi bugünkü çekiliştende Nah çıkarmış bize. Bakın 4 çekiliş ve ortalama kazanma oranı %20 desek arka arkaya nah çıkıyor ve biz buna şans diyoruz Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 0/10..

Bu borsada (Huobi) işlem yaparken temkinli olmanızda fayda var.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Ben Huobi den umudu kestim Prime List ler dahil hiçbir çekilişte kazanamadım.Sadece Prime Box larda bişeyler kazanabildim.Huobi nin işlem ücretleri çok fazla hacim yaparken zaten Huobi kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 10 Nisan 2022; 23:41:42 >
  • yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam. Adamlar tam anlamı ile tokatçı, tezgahı güzel kurmuşlar. Dediğiniz gibi işlem ücretleri çok yüksek.. ben forumdan kimseye bu pavyona benzeyen borsaya para yatırmayı, işlem yapmayı önermem asla güven vermiyor.

• Önermiyorsanız sebeplerini de yazın ki faydalı olsun. Mesela neden güven vermiyor? Varlıklarınız mı çalındı? Problem yaşadınız destek yardımcı mı olmadı? Kusura bakmayın ama ben çekilişi kazanamadım, fazla fee ödedim borsa güven vermiyor demek biraz komik.

İşlem ücretlerini dert ediyorsanız FTX Pro'da işlem yapabilirsiniz ama FTX Pro'da etkinlik düzenlenmiyor.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

üzgünüm wadjet arkadaş haklı huobi tokatcı bir yer.

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.