Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
653.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne batması hocam Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 

30-40 ref ödülü almışımdır nexo'dan. bir sorun çıkmaz.

• diğer hesapların paralarını hep aynı cüzdana mı çektiniz yoksa her bir hesaba ayrı cüzdan mı açtınız hocam bende şimdi arkadaşlarımınkni çekcem de ban yemeyelim ?

• zıp-zıp Z kullanıcısına yanıt

Riske girmek istemiyorsanız ve FTX hesabınız varsa alt hesap oluşturun. Her alt hesap için farklı cüzdan adresi verir. Sonra hepsini ana hesaba transfer edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Batacak diye ben söylemedim 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Batmaz hocam bizim gibi kerizler olduktan sonra. Bakın etkinlikte 5 farklı kartı tamamlamak gerekiyor bir tanesi bende mevcut. neyse tavşanları topladım ver bir kart daha dedim bilin bakalım hangi kartı verdi, tabiki elimde olan tek kartın aynısını :)

• Huobi candydroplara katılmak için 100 dolar hacim yetiyor mu sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sasomelih kullanıcısına yanıt

Toplamda $300 hacim yapıp, 3 gün boyunca katılabiliyorsunuz.

BTC/USDT çiftinden hacim yapabilirsiniz.

• paskalyadan bütün kartları birleştirdim. sonuç 1usdt komisyon kartı ve yumurta verdi. :)

• Relative Minors kullanıcısına yanıt

Yumurtalar ile ödül havuzundan pay alıyorsunuz. Keşke bugün açmasaydınız. Yarının ödül havuzu 110.000$ olacak.

• 1 paskalya yumurtası yazıyor açmış mıyım acaba. valla direk ekrana bişe geldi ne olduğunu anlamadım bile

• Relative Minors kullanıcısına yanıt

Evet hocam kartları toplayıp kutu aç dediğinizde açmış oluyorsunuz.

• KuCoin yeni üye olup 150 TL mi ne gönderenlere 10$ veriyordu ne oldu?

• Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

FTXTR, dün AVAX/TRY işlem çifti için hacim etkinliği başlattı. Günlük olarak 140.000 TL ödül dağıtılacak. Toplam ödül havuzu 700.000 TL. Borsa henüz yeni olduğu için hacimler oldukça düşük.

Yapmanız gereken AVAX/TRY çiftinde al-sat yaparak hacim oluşturmak.

Günlük 50 kişi sıralamasına göre ödül alacak.

Etkinlik Sayfası: https://destek.ftxtr.com/hc/tr/articles/5560114772881-AVAX-Alım-Satım-İşlem-Hacmi-İlk-Sıralarda-Yer-Alan-FTX-TR-Kullanıcıları-700-000-TRY-lik-Ödül-Havuzunu-Paylaşıyor-

Sıralamaya göre alınacak ödüller;

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

Bugünün Kazananları;

https://destek.ftxtr.com/hc/tr/articles/5608933762321-AVAX-Alım-Satım-İşlem-Hacmi-Yarışması-1-Gün-Kazananları-20-Nisan-2022-

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

~600 TL hacim yapan bir kişi 1000 TL değerinde AVAX almaya hak kazanmış. Yarın bu hacimler artacaktır ancak denemek isteyenler mutlaka kontrol etsinler.

• 24 saatlik yarışma periyodu, yarışma dönemi boyunca her gün saat 00.00’dan başlayarak 23.59’a (Türkiye saati ile) kadar sürecektir.
    • Günün kazananları, yarışma periyodunu takip eden gün içinde saat 20.00’de (Türkiye saati ile) sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşılacaktır. 
    • Dönüştür bölümünden yapılan işlemler dikkate alınmayacaktır.
    • FTX TR, ödülleri Ödül Hesaplama Dönemi’nden sonra 7 gün içinde ödül kazanan FTX TR hesaplarına dağıtacaktır.

Not: Hacim yaparken mutlaka kayıplarınız olacaktır. Kayıpları göze almayan etkinliğe katılmasın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam bu kampanya eski üyeler içinde bir kampanya yapacağız dedikleri mi yoksa başka mı?

• -Hiroshima- kullanıcısına yanıt

Emin değilim hocam. Bu kampanyaya eski/yeni tüm üyeler katılabiliyor.

• FTX TR’ de referans ödülü nedir?

• crazyslamdunker kullanıcısına yanıt

FTXTR'de Aktif bir referans kampanyası bulunmuyor.

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.