|
Bildirim
Büyük harflerle yazıyorum “AVAX BİR TÜRK PROJESİ DEĞİL” kimsenin böyle bir iddiası olmadı. Yönetiminde bir Türk’ün olması nedeniyle Türklerde böyle bir algı oluştu sadece.
|
Hiçbirine güvenmiyorum. Yerli proje olduğu için
Güvenen varsa saygı duyuyorum ama benim düşüncem böyle. Bi zamanlar da akche vardı Promosyondan gelen vardı biraz waves borsasında sattım gitti sonra da çöp oldu kapandı Bunun ekibi farklı yeaa falan demeyin ekipse aha işte en çarpıcı örnek insolar(yabancı proje gerçi) 50 60 kişilik ekip kurdular cv leri de güzel adamların... Cicili bicili ofislerde fotolar github'ta 1.sıraya çıkmalar falan Ama patladı gitti |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Ağustos 2021; 9:22:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AVAX ne ara Türk projesi oldu? Başındakilerden biri Emin Gün Sirer, ABD'de yaşıyor yıllardır. Adam Associate Professor iken konuşuyordum, twitter'da. Şimdi takipçi çoğalınca daha cevap veremiyor ne yazık ki. Lise bitirdikten sonra ABD'nin yolunu tutmuş biri. Türkiye ile pek bir bağı yok. Ekibin çoğu zaten yabancı. |
|
Benim kanımca, bu ülkenin istikrarlı olarak tek yetiştirdiği şey '' dolandırıcılar''dır. Güvenmiyorum. |