|
Bildirim
Öyle mutluyum ki. Deli gibi o kartları alıp hayvan yamyamlığıyla odalar dolusu sistem kurup orda burda gruplarda yazıp duran, kart piyasasının içine edip 5’e aldığını 20’ye satan davarlar şimdi de ödemeler durdu, mining durdu diye mesajlar atıyorlar ya ooohhhh içimin yağları eriyor keyif ediyorum. Kalsın elinizde patlasın hepsi. Şimdi elektrik masrafını karşılamıyor diye solarlara göz diktiler. Yakında bu yamyamlar yüzünden şu işe yaramayan solar powerbankler bile bulunmaz piyasada. Elinizde patlasın…
|
yoo hiç balon değildi.2020 sonunda aldıklarımızı 2021 nisanında verdik kaşık kaşık yedirdik. Şimdi tekrar topluyoruz tam da sizin gibiler işte gördünüz mü patladı lafı benim için alım sinyalidir. sokaktaki en alakasız dayının da hot diye bir coin varmış yiğenim lafı da satış sinyali.
|
Zenginler daha çok zenginleşiyor fakirler daha fakirleşiyor.Kryptoyu çıkaran bu kadar ilgi beklentisi olmamıştır
|
Şu demode yorum gordon gekkonun totosundan bile eski. Muhtemelen üç beş kuruşla oynayıp caka satmaya yelteniyorsun.
|
Ne kadar da merkeziyetsiz bir para.
|
Filler tepinir, çimler ezilir
|
arkadaşlar iyi güzel patladı falan boş boş konuşmussunuz da illa ki btc 100k yı görecek. |
Kripto para , NFT , metaverse bunlar hep balondu zaten şimdi o balon yavaş yavaş sönüyor.
|
Düşüş olacak ki çıkış da olabilsin. Geleceğin sistemine balon patladı diye yorum atanların internete bağlanıp yazı yazabilmesi bir mucize. Bu kafayla yaşamak zor olmuyor mu? Yorumları okurken ülkemin yarınları için üzüldüm... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 7 Kasım 2022; 15:9:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 7 Kasım 2022; 20:2:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 7 Kasım 2022; 20:38:00 > |