|
Türkiye kripto paralara yeniden ilgi göstermeye başladı: Hacim 1 milyar dolara yaklaştı
-
-
Orta ve uzun vadeli yatırımlar için bence en karlı yatırım aracı.
-
Yarısı shiba da:D
-
Hani reis yasaklamıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hmmm satma vakti gelmiş demek ki 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hiç ihtimal vermediğim çoluk çocuklarda kadınlarda bile girmiş bu cripto para işine ağızlarından paribu ve papara düşmüyor.
-
Kripto para dünyası ile ilgili kampanya ve fırsatları takip etmek için Twitter sayfası :
twitter.comKripto Kampanyaları (@kriptohaberi) | Twitterhttps://twitter.com/kriptohaberi?t=qfQObHXZxWQCnsrxDWyL3w&s=09
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Papara ne alaka
-
Türkiye en başı boş ve kontrolsüz paraya sahip ülke. Devlet veya merkez bankası şu güne kadar kripto paraların güvenliği veya vatandaşın güvenliği konusunda ne bir önlem ne de açıklama yaptı. Kumar oynatıyorlar diye üç kişinin toplandığı batakhanelere girip insanları ellerinde iskambil kağıtları ile kelepçeleyip beş on bin lira cezalandırırken, güpegündüz tüm kanallardan kripto para kumar borsasının reklamına ve tüm insanların buna katılmasına göz yumup ses çıkartmıyorlar. Vatandaş da haliyle geçim sıkıntısında acaba bedava para dağıtıyorlar da ben mi uyanamadım diye giriyor bu işe. Sonra Türkiye en çok kripto mağduru yaşayan ülke ortalamasında bakalım kaçıncı sırada çıkacak.
-
Bilmeyenler için yazayım. Şuan piyasada boğa sezonu var ve bunun bir de ayı sezonu var. Ayı sezonu ne derseniz bugün atıyorum 9 TL olan doların (Boğa sezonunda yani) ayı sezonunda 2-3 TL'ye kadar düşüp yeniden 9 TL ve üzerine çıkmasının yıllar alacağını düşünün. (Aynı paraya çıkacağının garantisi de yok. Projeye bağlı yani. Bir BTC mesela geçmişte hep düştüğü tepenin üstüne de çıktı ama başka bir proje tamamen piyasadan bile silinebilir) Boğa sezonu da çoktandır var. O yüzden girme niyetiniz varsa girin ama kaybetmeyi göze aldığınız veya düşerse de yıllarca kalsın sorun değil dediğiniz parayla girin. Tecrübeli yatırımcılar ana paralarını ve bir kısım karını çoktan çekti, öyle söyleyeyim size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 2 Kasım 2021; 20:30:49 > -
Korona tamamen bitince Boğa sezonunun sona ereceğini düşünüyorum. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
-
Piyasaya kurumsal yatırımcıların girmesi, nft - etf gibi etmenlerden dolayı boğa sezonu hiç bitmeyecek veya boğa ve ayı sezonu birkaç aylık döngü halinde olacak diyenler de var. Ben gelecekte ne olur bilemem. Geçmişe bakıp yazdım. Kimse borçla, tüm birikimiyle veya kaybetmeyi göze alamadığı parayla bu işlere girmesin. Bu piyasada bir insanın başına gelebilecek belki de en kötü şey ilk girdiğinde ufak parayla büyük kazanç elde etmektir. Bunu da kimse aklından çıkartmasın, hırs yapmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 3 Kasım 2021; 10:7:37 > -
Hergün haber yapıyorsunuz tabiki birsürü insan parasını yatırmaya devam edecek 1 milyarı da geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sat sat sat
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hmmm satma vakti gelmiş demek ki 😁
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X