Şimdi Ara

Adobe Türkiye fiyatlarına bir zam daha: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adobe Türkiye fiyatlarına bir zam daha: İşte yeni fiyatlar
    Adobe; Photoshop, Illustrator, InDesign ve Premiere Pro gibi uygulamaları bir araya getiren Creative Cloud hizmetine mart ayında zam yapmış ve fiyatları yüzde 300 artırmıştı.

Adobe bir zam daha yaparak tepki çekti

Adobe Creative Cloud'un tüm uygulamalar (100 GB) paketinin fiyatı, 5 Mart itibarıyla aylık 1387 TL'ye yükselmişti. 2 bin 290 TL olan yıllık paketin fiyatı ise 10 bin 350 TL'ye çıkmıştı. Adobe, Creative Cloud hizmetine sessiz sedasız bir zam daha yaptı ve fiyatlar iki katına çıktı.

Ayrıca Bkz.Google Drive, videolara otomatik altyazı ekleme özelliği getirdi

Yeni paylaşılan fiyatlara baktığımızda mart ayında 1387 TL'ye çıkan aylık paketin artık 2082 TL'ye satıldığını görüyoruz. Yıllık paketin fiyatı 10 bin 350 TL'den 15 bin 796 TL'ye çıkmış durumda. Adobe, mart ayında yaptığı açıklamada bazı ülkelerdeki döviz kurları yüzünden zam yapmak zorunda kaldıklarını açıklamıştı.

Kaynak:https://www.adobe.com/tr/creativecloud/plans.html

• Valla dolar bazında bile çoğu ülkeyi geçmiş gibi. Saçmalamışlar. Üyeliğim bitince yenilemem muhtemelen. Zaten photoshop ve illustrator'ün birebir neredeyse muadili var. Bir tek after effects in olmaması biraz sıkıntı ama o da çok hantal zaten. Bulunur başka bir şey. Onun dışında bu yapay zeka ıvır zıvırları da öyle çok aşırı ahım şahım da değiller hani. Yani biraz da onları denemeye almıştım ama öyle aşırı kullanıyor muyum yok.
  • Dolar bahane zam şahane.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Affinity 2

• Svihs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolar bazında kıyaslama yapsaydınız keşke başka ülkelerde fiyatı nedir haberde bu yer almıyor

• Buradaki fiyatlar böyle. Ödeme anında %8-12 eyalete göre kdv binecek. Türkiye fiyatları kdv dahil fiyatlar.
    Adobe Türkiye fiyatlarına bir zam daha: İşte yeni fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Perga -- 30 Temmuz 2024; 22:58:41 >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Valla dolar bazında bile çoğu ülkeyi geçmiş gibi. Saçmalamışlar. Üyeliğim bitince yenilemem muhtemelen. Zaten photoshop ve illustrator'ün birebir neredeyse muadili var. Bir tek after effects in olmaması biraz sıkıntı ama o da çok hantal zaten. Bulunur başka bir şey. Onun dışında bu yapay zeka ıvır zıvırları da öyle çok aşırı ahım şahım da değiller hani. Yani biraz da onları denemeye almıştım ama öyle aşırı kullanıyor muyum yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gece gece canım sıkıldı ya. 120 kusur tl lik paketimin bitmesine 2 ay kalmıştı. Korsan kullanırız diyen arkadaşlar tamam onu kurmak kolay da artık bu programlar yapay zeka olsun gerekli güncellemeler olsun internetle çok haşır neşir ve korsan kullanımda çok şeyden mahrum kalınıyor günümüz teknoloji çağında. Öğrenci paketi aylık 500 tl ye dayanmış, yüksek rakamlar bunlar. Normal kullanıcı ücreti 1400 tl lerde nedir arkadaş. Gerçekten absürt rakamlar bunlar.

• 190₺ lik bir paket kullanıyorum aylık. Sürem dolunca -Ekimde bitecek- aynı fiyattan devam edermi yoksa yeni zamlı fiyat mı geçerli olur. Bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkai7 -- 31 Temmuz 2024; 4:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creative Cloudu 80 liraya kullanıyorum ya. Yıl sonuna kadar da devam edecek. Yılbaşında bu adama nasıl verdik bu fiyattan diye bana mı kinlendiler. Neyse, daha alamam artık. Adobe demek kendine bağlama politikası gütmüş Türkiye de bir dönem. Ya da vpn ile yabancılar da sömürdü. Bu yüzden fiyatları dolara ayarladılar. Tabi yapay zeka ürünleri bir taraflarını kaldırdı. Artık tamamen rakipsizler yapay zekaya sahip araçlarla.

• strathmorea kullanıcısına yanıt

Valla Sony a7iv Raw dosyasını bir türlü açmadığı için Photoshop 2018 silmek zorunda kaldım 5 yıldır da kullanıyordum. Raw sürümünü 16 yaptım ama yine açmadı. Öyle olunca mecburen aylık üyelik almak zorunda kaldım 238 tl. Canım sıkıldı çok para ve internetten indirdiğim Photoshop 2023 de raw dosyasını açmadı. Raw dosyasını açabilseydim yapay zeka umurumda değildi aylık 238 tl az para değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 31 Temmuz 2024; 8:49:52 >
  • etkai7 kullanıcısına yanıt

Sence Adobe Türkiye fiyatlarına bir zam daha: İşte yeni fiyatlar 

• Şu dakikadan sonra kolay kolay satış yapamazlar. Eski versiyon korsan, yeni versiyon da deneme üyelikleri satan yerler ile yürür gider.

• Dolarla ne alakan var. Dünyanın öbür ucundan program yazıp başka kıtaya satıyorsun. Dolar sana mı artıyor yani. Ne güzel kafa ya.

• Bir hocamız özel üniversite artışlarını eleştiriyor idi ama devlet üniversitelerinde de bu %300 artış sabit oran.

%100 kendi fiyatı, +%100 bu seneki zamlar, +%100 de ne olur ne olmaz zammı.

Adobe'ü bilmem ama bu oran ile talep birden düşerse bu artış oranlarında 1.5 sene sabit kalmak zorunda kalacak bir çok yer ve bu da enflasyonu birden bire %20'lerin altına çeker.

• Kurlar uzun zamandır durgun seyrediyor. Adobe silkmek için bahane aramış sadece. Şu firmaların eline düşmeye durun iyi silkiyorlar.

• Çok kan kaybeder zam gelmeden indirimli alanların yüzde 90ı almaz crackli kullanır..

• 2012'de orjinal lisanslı aldığım corel x6 ve photoshop cs6 vardı ve son zamanlarda sıkıntı çıkartmaya başladılar. Maksat yeni versiyona geçirmek.
    Artık bu yüzden yeni versiyonların alayını crackli kullanıyorum. Bir daha orjinalle işim asla olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 2 Ağustos 2024; 17:59:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yiğenim kullanıyordu öğrenci pakit 127TL ödüyordum kartımdan. Bu ay 827TL çekilmiş. Başımdan aşağı kaynar su döküldü. Hesap ekstremi kontrol ettiğimde fark ettim. İptali için ne yapmak gerekir? Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.