|
Bildirim
Dolar bazında kıyaslama yapsaydınız keşke başka ülkelerde fiyatı nedir haberde bu yer almıyor |
Valla dolar bazında bile çoğu ülkeyi geçmiş gibi. Saçmalamışlar. Üyeliğim bitince yenilemem muhtemelen. Zaten photoshop ve illustrator'ün birebir neredeyse muadili var. Bir tek after effects in olmaması biraz sıkıntı ama o da çok hantal zaten. Bulunur başka bir şey. Onun dışında bu yapay zeka ıvır zıvırları da öyle çok aşırı ahım şahım da değiller hani. Yani biraz da onları denemeye almıştım ama öyle aşırı kullanıyor muyum yok.
|
Dolar bahane zam şahane.
|
Sence |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Affinity 2 |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dolar bazında kıyaslama yapsaydınız keşke başka ülkelerde fiyatı nedir haberde bu yer almıyor |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkai7 -- 31 Temmuz 2024; 4:18:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla Sony a7iv Raw dosyasını bir türlü açmadığı için Photoshop 2018 silmek zorunda kaldım 5 yıldır da kullanıyordum. Raw sürümünü 16 yaptım ama yine açmadı. Öyle olunca mecburen aylık üyelik almak zorunda kaldım 238 tl. Canım sıkıldı çok para ve internetten indirdiğim Photoshop 2023 de raw dosyasını açmadı. Raw dosyasını açabilseydim yapay zeka umurumda değildi aylık 238 tl az para değil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 31 Temmuz 2024; 8:49:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sence |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 2 Ağustos 2024; 17:59:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|