Şimdi Ara

Kripto para yardımcı olursanız çok sevinirim.(binance,bitcoin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

binde bir diye biliyorum.

Google da binance komisyon diye aratırsanız detaylı görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binance tr de android uygulama yok o sıkıntı. Bi bakayım deseniz yok illa tarayıcıdan gireceksiniz. Binance kendi uygulaması var oradan üye olacaksanız.

• sazan84 S kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• lucky s L kullanıcısına yanıt

21yasindayim ehliyet de erteledim alamadım. Şanssızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: hiddencat

Gelir vergisi gibi bir vergi yok, sadece komisyon ödüyorsunuz. Yerel borsalarda KDV komisyona dahil oluyor. Binance para göndermenin en iyi yolu yerel borsalardan kriptopara göndermek, çünkü Papara ile pahalı oluyor. Binancetr ya da herhangi yerel borsaya Enpara gibi EFT ücreti almayan bir bankadan para yatırın, sonra işlem ücreti az olan bir coin(Neo, Algo, Trx) alıp onu Binance hesabınıza gönderin. Bu şekilde neredeyse bedavaya Binance'e para yatırabilrsiniz.

hocam benim aslında korkum şurada anladığım kadarıyla vergi diye bir şey şu anlık yok fakat al sat yaparken illaki banka hesap geçmişimde paranın nereden geldiği gözükecek ileride sıkıntı olmasın ?(düzenli gelir olarak mı geçiyor artık tam bilmiyorum) siz düzenli al sat yapıyor musunuz ne kadardır yapıyorsunuz ?(enpara kullanıyorum) bir soru daha olsun binance.com mu binance tr yi mi önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqkly -- 9 Şubat 2021; 21:35:54 >

• quote:

Gelir vergisi gibi bir vergi yok, sadece komisyon ödüyorsunuz. Yerel borsalarda KDV komisyona dahil oluyor. Binance para göndermenin en iyi yolu yerel borsalardan kriptopara göndermek, çünkü Papara ile pahalı oluyor. Binancetr ya da herhangi yerel borsaya Enpara gibi EFT ücreti almayan bir bankadan para yatırın, sonra işlem ücreti az olan bir coin(Neo, Algo, Trx) alıp onu Binance hesabınıza gönderin. Bu şekilde neredeyse bedavaya Binance'e para yatırabilrsiniz.

hocam benim aslında korkum şurada anladığım kadarıyla vergi diye bir şey şu anlık yok fakat al sat yaparken illaki banka hesap geçmişimde paranın nereden geldiği gözükecek ileride sıkıntı olmasın ?(düzenli gelir olarak mı geçiyor artık tam bilmiyorum) siz düzenli al sat yapıyor musunuz ne kadardır yapıyorsunuz ?(enpara kullanıyorum) bir soru daha olsun binance.com mu binance tr yi mi önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqkly -- 9 Şubat 2021; 21:35:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Merhaba,

paribu ve BTCTürk sitelerinden bu ara şikayet çok fazla. kimse yetkililere ulaşamıyor.

kripto para hakkında fazla bilginiz yoksa en başta makül bir seviyede deneme amaçlı alsat yapın. baktınız bu iş kafanıza yattı daha sonra daha fazla alırsınız. ani yükselen coinleri almayın. dikkat edin.

https://www.trbinance.com/account/signup?ref=K511818S

binancın TR ülkemiz uygulaması kullanımı çok kolay.

paribuya göre ücretler komisyonlar hiç yok denecek kadar az. kimlik doğrulaması ile kendi bankanızdan buraya eft yapabilirsiniz. eğer ziraatbankası hesabınız varsa 7/24 havale yapabilirsiniz. kazancınızı tekrar kendi bankanıza aktarabilirsiniz. diğer taraftan binanceTR den binance a uygun düşük masraf (hatta masrafsız ) coinlerinizi gönderip alabilirsiniz. diğer taraftan binancetr üzerinden TürkLirasiyla coin alımında komisyon yok. profosyonel site dururken neden amatör site ile uğraşıyorsunuz.? link referanslı alımsatım da sizede işlem bazında alınan komisyondan %10 komisyon veriyor.

referans :K511818S

• sqkly S kullanıcısına yanıt

Bu konuda yasal düzenleme yok. İleride bir düzenleme gelirse o zaman bakarız ama düzenleme gelir diye beklerseniz pişman olursunuz. Hem şuan yasak olmayan bir şey için ileride suçlu durumuna düşeceğinizi sanmıyorum. Geçmişe yönelik vergi uygulanması mümkün mü bilmiyorum, olsa bile geçmiş işlemler için vergi keserler ama suçlu muamelesi yapmazlar bence.

Şimdi Binancetr'ye baktım hacim gayet iyi. İlk başta yerel borsalar yeterli olur, yetersiz kaldığını hissederseniz Binance'e geçersiniz. Parayı Binance'e taşımak hızlı bir işlem ne de olsa.

• quote:

Bu konuda yasal düzenleme yok. İleride bir düzenleme gelirse o zaman bakarız ama düzenleme gelir diye beklerseniz pişman olursunuz. Hem şuan yasak olmayan bir şey için ileride suçlu durumuna düşeceğinizi sanmıyorum. Geçmişe yönelik vergi uygulanması mümkün mü bilmiyorum, olsa bile geçmiş işlemler için vergi keserler ama suçlu muamelesi yapmazlar bence.

Şimdi Binancetr'ye baktım hacim gayet iyi. İlk başta yerel borsalar yeterli olur, yetersiz kaldığını hissederseniz Binance'e geçersiniz. Parayı Binance'e taşımak hızlı bir işlem ne de olsa.

aslında haklısınız en kötü vergisini veririz siz düzenli al sat yapıyor musunuz ?

binance a hangi yoldan para aktarıyorsunuz papara ile mi yoksa enpara gibi kartlarla mı ?

bir de binance.com dan mı yoksa binance tr den mi alıp satıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqkly -- 10 Şubat 2021; 20:12:21 >

Uzun süredir kriptopara alıp satıyorum, borsalara çok para yatırdım çektim. Papara çok komisyon alıyor kullanmıyorum. Enpara'dan Bitexen'e eft ile ücretsiz para yatırıyorum. Sonra BEP20 ağı üzerinden BUSD ya da işlem ücreti az olan Xlm, Trx gibi coinleri Binance'e gönderiyorum. Bu işlemi her borsada yapabilirsiniz ayrıca Binancetr'den kriptoparayı Binance'e ücretsiz taşıyabiliyorsunuz diye biliyorum.

• hiddencat H kullanıcısına yanıt

ben şeyi anlamadım enparadan direkt olarak eft yapıp bitcoin veya ethereum gibi alınamıyor mu ?(binance üzerinden)

Binance'e eft gönderilemiyor, yurt dışındaki borsaların hepsinde böyle. Binancetr'ye gönderiliyor.

• hiddencat H kullanıcısına yanıt

o zaman enparadan binance tr ye para göndersek eft ile sorun olmuyor herhalde doğru mu anladım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqkly -- 10 Şubat 2021; 23:30:37 >
  • Ben de merak ettim, gireyim diyorum. Binance'ı indirdim, ama kayıt olmadım. Şu refli mesajlar yüzünden biraz çekiniyorum doğrusu, adamlar sırf referanstan para kazanmak için öneriyor diye düşünmeye başladım.

• oguzhan441907 kullanıcısına yanıt

ben kayıt oldum referans linkim diyormuşum :D şaka bir yana ben kayıt oldum yarın kimlik doğrulatıcam(biraz tırsıyorum ama güvenli diyorlar)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.