Kripto para yardımcı olursanız çok sevinirim.(binance,bitcoin)
-
-
Binance en iyisi çeşit ve hacim fazla, kriptoparaya faiz veriyor vb. bir çok özelliği var ama sadece Bitcoin alıp bekleyecekseniz yerel bir borsa da yeterli olur mesela Btctürk, Bitexen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hiddencatBinance en iyisi çeşit ve hacim fazla, kriptoparaya faiz veriyor vb. bir çok özelliği var ama sadece Bitcoin alıp bekleyecekseniz yerel bir borsa da yeterli olur mesela Btctürk, Bitexen.
Teşekkür ederim peki,bunlara ekstradan vergi meselesi var mı limiti var mı sıkıntı olmasın yasal mı ?
-
Hocam binance hesabı actım bende bugün. TR değil düz binance papara ile komisyonlu para yatırma işi varmıs sanırım. Kimlik doğrulamadan işlem yapılıyor sanırım doğrulamassam sıkıntı olur mu _ öyle ufak tefek 10bintlyi aşmayacak işlemler yapacagım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SYLASHocam binance hesabı actım bende bugün. TR değil düz binance papara ile komisyonlu para yatırma işi varmıs sanırım. Kimlik doğrulamadan işlem yapılıyor sanırım doğrulamassam sıkıntı olur mu _ öyle ufak tefek 10bintlyi aşmayacak işlemler yapacagım.
pm bakar mısınız
-
Doğrulamadan hiç para atılmıyor ki. Bende ehliyetle yaptım doğrulamayı. 3sn sürdü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben normal binance indiridm play store üzerinden. Para yatırma limitini artırmak ve cekim limitini 2den 100e çıkarmak için doğrulayınız diyor. Binance TR üyeliğim yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: lucky s
Doğrulamadan hiç para atılmıyor ki. Bende ehliyetle yaptım doğrulamayı. 3sn sürdüVergi konusunda bilginiz var mı ?
-
Bende normal binance indirdim doğrulama yapmadan yatırma aşamasına geçmedi bende. Sizde geçiyor mu
Hocam vergi ile ilgili bilgim yok fakat komisyon oldukça düşük
Telefon no istedi verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
paribu ve BTCTürk sitelerinden bu ara şikayet çok fazla. kimse yetkililere ulaşamıyor.
kripto para hakkında fazla bilginiz yoksa en başta makül bir seviyede deneme amaçlı alsat yapın. baktınız bu iş kafanıza yattı daha sonra daha fazla alırsınız. ani yükselen coinleri almayın. dikkat edin.
https://www.trbinance.com/account/signup?ref=K511818S
binancın TR ülkemiz uygulaması kullanımı çok kolay.
paribuya göre ücretler komisyonlar hiç yok denecek kadar az. kimlik doğrulaması ile kendi bankanızdan buraya eft yapabilirsiniz. eğer ziraatbankası hesabınız varsa 7/24 havale yapabilirsiniz. kazancınızı tekrar kendi bankanıza aktarabilirsiniz. diğer taraftan binanceTR den binance a uygun düşük masraf (hatta masrafsız ) coinlerinizi gönderip alabilirsiniz. diğer taraftan binancetr üzerinden TürkLirasiyla coin alımında komisyon yok. profosyonel site dururken neden amatör site ile uğraşıyorsunuz.? link referanslı alımsatım da sizede işlem bazında alınan komisyondan %10 komisyon veriyor.
referans :K511818S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdemasivemavi -- 8 Şubat 2021; 23:23:39 >
-
ılla yapacaksanız cok kullanılandan yapın en azından bı durum olursa topşucam gomulursunuz vergı sımdılık yok ama alıs satıs da komısyon kesılıyor bırde cok bısı beklememek lazım borsada garantı para ama burda muamma
-
Gelir vergisi gibi bir vergi yok, sadece komisyon ödüyorsunuz. Yerel borsalarda KDV komisyona dahil oluyor. Binance para göndermenin en iyi yolu yerel borsalardan kriptopara göndermek, çünkü Papara ile pahalı oluyor. Binancetr ya da herhangi yerel borsaya Enpara gibi EFT ücreti almayan bir bankadan para yatırın, sonra işlem ücreti az olan bir coin(Neo, Algo, Trx) alıp onu Binance hesabınıza gönderin. Bu şekilde neredeyse bedavaya Binance'e para yatırabilrsiniz.
-
Para yatırma işlemi gerçekleştimi. Bende bu aşamadan sonra otomatik kimlik doğrulamaya atıyordu. Mobilden girdiğim için mi bilmiyorum.
evet sonrasında kimlik istedi. Şuanlık hiç veresim yok ne yalan söyleyim.
-
Kimlik değilde en azından ehliyet ver hatta aklıma sonradan geldi imza kısmını ufak kağıtla kapamadım. Kapamak lazımdı. :)
Kimlik değilde en azından ehliyet ver hatta aklıma sonradan geldi imza kısmını ufak kağıtla kapamadım. Kapamak lazımdı. :)
arkadaşlar binance komisyon oranları nasıl 100% de kaç bilginzi var mı ?
Benzer içerikler
- simple trading book türkçe pdf
- binance borç ödenmezse ne olur
- btcturk te al-sat bitti
- türk coinleri
- binance güvenilir mi
- mbox coin nedir
- web 3.0 nedir
- paribu box nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X