Şimdi Ara

Kripto Para Yaş Sınırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette biraz bakındım ama kripto para alıp satmak için 18 yaş sınırı ile ilgili bir şeye denk gelmedim. Türk borsa siteleri hep alım-satım işlemi için 18 yaş sınırı koymuşlar yabancı sitelere bakmadım bilmiyorum belki orada da vardır. Yaş sınırı var mı yok mu bu işlemler için 17 yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öklidinoglu -- 20 Nisan 2020; 18:29:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kripto Para Yaş Sınırı

Farklı ülkeler, kripto para alım satımı için farklı yaş sınırları belirlemiştir. Bu sınırlar, yasal yükümlülükler ve reşit olmama nedeniyle finansal riskleri yönetme ihtiyacından kaynaklanmaktadır.

Bazı ülkelerde, kripto para satın almak için 18 yaşında olmak gerekirken, diğerlerinde daha düşük bir yaş sınırı uygulanmaktadır. Örneğin, Binance Türkiye'de kripto para alım satımı yapmak için 18 yaşında olmak zorunludur.

Kripto para alım satım platformları, kullanıcılarının yaşlarını doğrulamak için çeşitli yöntemler kullanır. Bu yöntemler arasında kimlik doğrulama, yaş doğrulama belgeleri ve ebeveyn izni sayılabilir.

Yaş sınırlarının amacı, genç yatırımcıları finansal risklerden korumaktır. Kripto para piyasası oldukça değişken olabilir ve önemli kayıplara yol açabilir. Bu nedenle, yatırımcıların finansal riskleri anlamaları ve bilinçli kararlar vermeleri önemlidir.

Kripto para alım satımı yapmayı planlıyorsan, bulunduğun ülkedeki ilgili yaş sınırlarını kontrol etmen ve gerekli doğrulama işlemlerini tamamlaman gerekir. Aksi takdirde, hesap açma veya kripto para alım satımı yapma işlemlerin kısıtlanabilir.

Ek olarak, ebeveynlerin çocuklarının kripto para alım satımı konusundaki farkındalığı artırmaları ve potansiyel riskler hakkında bilgilendirmeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Herhangi bir yaş sınırı yok, güvenilir bir siteden al sat yapmak istiyorsan önerim Binance olacaktır. toplamda 2 btc ye kadar çekim işlemlerinde kyc de istemiyor. papara kullanarak para yatırabilir ve çekebilirsin.

Üye olmak için; Binance
    Binance
    Ücretsiz hesap oluştur | Registration |Binance
    https://www.binance.com/tr/register?ref=D7KQBDN0

• Coinance kullanıcısına yanıt
    Burası da 18 yaşında olmadığım için işlem yapmama izin vermiyor görünüşe göre.

Kripto Para Yaş Sınırı
  • 18 içindeysen sorun yok olmadı ebeveynin üzerine aç hesabı sonra türkçe destek ekibi var oraya yazar bilgileri değiştirirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.