Şikayetler artmaya başladı ; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (107. sayfa)
-
-
Bitcoin düşerken diğer coinler neden düşüyor? Bunların btc' den ayrışması gibi bir şey söz konusu olabilir mi?
-
Bitcoin cyrpto piyasasının ağababası , temeli , taşıyıcısı diyebiliriz. Bitcoin'den çıkan para cash olarak piyasadan çıkıyor, marketcap düşüyor, tüm altcoinler de düşüyor. Düşüş anında insanlar ettikleri zararı kapatabilmek için altlardan çıkarak Bitcoin'e dönüyorlar. Bu nedenle de Bitcoin düşerken altlar daha fazla düşüyor. Hem marketcap düşüyor hem Bitcoin'in market içi Dominance'ı artıyor. Son 2 gün içerisinde gerçekleştirdigim Marketcap paylaşımlarına dikkat edin ; bu da şimdiki. Market'in daraldığını, market içinde Bitcoin payının arttığını göreceksiniz. Bitcoin %55 -%60 aralığına kadar gelecek tahminimce. Bu da altlardaki kaybı arttıracak o zamana kadar. Bu arada sürpriz dönüşlerin her zaman olabileceği de unutulmamalı. Düşecek düşecek diye beklerken bir balina hareketi ile roketleme bile başlayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 23 Mayıs 2021; 13:25:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
dip görüldü diyebilmek için, forumlar siteler sosyal medya vs btc bitti 1 dolar olacak kapatılacak vs vs şeklinde yorumlar gelmesi lazım bol bol, en büyük gösterge budur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatırımlık shiba aldıysan çok da piyasada durma hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: M.L.CrassusBitcoin cyrpto piyasasının ağababası , temeli , taşıyıcısı diyebiliriz. Bitcoin'den çıkan para cash olarak piyasadan çıkıyor, marketcap düşüyor, tüm altcoinler de düşüyor. Düşüş anında insanlar ettikleri zararı kapatabilmek için altlardan çıkarak Bitcoin'e dönüyorlar. Bu nedenle de Bitcoin düşerken altlar daha fazla düşüyor. Hem marketcap düşüyor hem Bitcoin'in market içi Dominance'ı artıyor. Son 2 gün içerisinde gerçekleştirdigim Marketcap paylaşımlarına dikkat edin ; bu da şimdiki. Market'in daraldığını, market içinde Bitcoin payının arttığını göreceksiniz. Bitcoin %55 -%60 aralığına kadar gelecek tahminimce. Bu da altlardaki kaybı arttıracak o zamana kadar. Bu arada sürpriz dönüşlerin her zaman olabileceği de unutulmamalı. Düşecek düşecek diye beklerken bir balina hareketi ile roketleme bile başlayabilir.
Peki btc düşerken altcoinlerin artması gibi bir şey söz konusu olabilir mi hocam? Elimde xrp,bnb ve reef var.
-
-
Bence potansiyel büyük yatırımcıların coin piyasasına olan güveni de sarsıldı. Böyle 2-3 kişinin tweetleriyle ki özellikle Elon Musk'ın şebeklikleriyle başı kıçı oynayan piyasaya girilir mi diye düşünüyorlardır haliyle. BTC prestij kaybetti.
-
Bir üst mesajda paylaşılan tablo çok güzel bir özet hocam. Şu anki durum altlarda hızlı düşüş yönünde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haberi gördünüz mü ? Görmeyenler olabilirse diye paylaşıyorum. Sabah saatlerinde paylaşılmış. Ne kadarı satıldı henüz bilemiyoruz tabiki.
bnb 600lerdeyken attığı twit cz efendinin
bunun dediğinin tersini yapmalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: SUBJECT 101Bence potansiyel büyük yatırımcıların coin piyasasına olan güveni de sarsıldı. Böyle 2-3 kişinin tweetleriyle ki özellikle Elon Musk'ın şebeklikleriyle başı kıçı oynayan piyasaya girilir mi diye düşünüyorlardır haliyle. BTC prestij kaybetti.
hep böyleydi ki
2014 ten beri irili ufaklı takip ediyorum , değişen bir şey yok
-
2 haftalıklarda bütün bitcoin tarihindeki en büyük düşüş yaşanmış vay arkadaş
Şansıma bende 2 hafta önce girdim piyasaya girer girmez yedik Osmanlı tokadını oturduk yerimize valla 😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabahtan beri 300 dolar kazandim shibadan 6500 zararim az da olsa dustu
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
Sabahtan beri 300 dolar kazandim shibadan 6500 zararim az da olsa dustuShiba iyi uçtu bugün banada kazandırdı uzun vadede çok iyi kazandıracağına inanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avente -- 24 Mayıs 2021; 21:58:19 >
btc peşine doge twiti geldi ama doge 2 seferdir etki etmiyor ilginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 24 Mayıs 2021; 23:55:52 > -
Düşüren Elon , yükselten Elon. Milyarlarca USD oyuncak oldu elinde.
Şöyle 30 bin 25 binlere düşseydi BTC de toplaysaydık biraz, hemen geri yükselmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X