< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (119. sayfa)
-
-
büyük ihtimalle yazılmıştır ama yabancı bir arkadaş bana bunu göndermişti:
bitdegree web3 missionsBitDegree Missions - Learn Web3, Complete Rounds & Earn Rewardshttps://www.bitdegree.org/missionshem kripto hakkında eğitim veriyor hem de anlattıktan sonra soru soruyor. sorduğu sorulara doğru cevap verirsen bedava hediye veriyor.
google translate ile açabilirsiniz. sınav aşırı kolay zaten kendi veriyor cevapları. maksat öğretmek olsun. google translate linki
-
Kriptocular son durumunuz nedir? Buralar ölmüş eskiden bir iki mesaj yazan oluyordu yine yükselişlerde
-
Düşüşü bekliyoruz, yükselirken herkes yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsrail tarafında gerilim büyümedi, CZ'nin hapsi de 4 ay diye belirlendi. Son kozlar oynandı bana göre bunlarla.
Bazı arkadaşlarım zararla bozup borsaya döndü. Eminim çok insan çıkmıştır böyle. Ama bana göre son eleme turundayız. Gidenlerden toplayacaklar ucuza malları. Keşke nakit olsa da biz de alsak ucuz ucuz. Yaz güzel geçeceeeek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amerika refah operasyonu için netanyahu'yu zar zor tutuyor şuan.
-
Kriptocu arkadaşlar nasılsınız keyifler yerinde mi?
Eski boğada buralar dolu olurdu artık kimseler kalmamış altcoinler pek hareketlenmesi diye herhalde. Ya da ilgi hepten kayboldu. Borsayı mı geçtiniz naptınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karda olan birileri var mı çok merak ediyorum, ben her gün dayak yiyorum
-
Altcoinler çok düştü maalesef. Hatta biraz daha zorlasalar btc'nin 16k'daki seviyelerine inecekler tekrardan
ben 2-3 ay önce cüzdanda ATH görmüştüm. Satmadığım için aşırı pişmanın %50 eridi bakiye Yapacak bir şey yok bir sonraki atağı bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 16 Haziran 2024; 0:48:46 > -
Yaz sonuna kadar piyasa böyle sıkıcı geçecek gibi.. Fakat piyasaya yeni kurbanlar/yatırımcılar çekmek için ralli yaşatmak zorundalar.
-
Bekliyoruz
-
BTC 100k'ya dayanmış, bu konu inanılmaz hareketsiz, hayret.
-
Elinde BTG (Bitcoin GOLD) tutan arkadaş varsa güvenilir cüzdan önerisi var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bitcoin 100bin dolara çıktı
-
Hala eskisi kadar ilgi yok, özellikle altcoinlere
O boğalar eskide kaldı arada
-
Dostum fazlası ile gelecek. Geçen boğayı aratmayacaktır bence.
-
dipte bekleyen 69 coin buldum.Bakalım neler olacak
-
bence ETH 5000'e kadar bu diplerin hepsi 2x daha yaparlar. herkesin beklentisi bu noktadan sonra büyük bir düzelti ve altların %40 a kadar gerilemesi. buna inşallah yakalanmayız. Sonrası 4-5 ay sürecek mega boğa zaten.
-
İşte herkesin aklında aynı soru. O %40 düzeltme öncesi usd'ye dönüp beklemek mi yoksa risk alıp içeride kalmak mı
-
bence ikisi de kazandırır mega boğa zamanı.
tabi derin düzeltmeyi farkedip dışarı çıkmak, sonra da bir miktar da olsa alttan alabilmek her zaman daha iyidir.
fakat bunu kaçırmak da var:))
------
benim uyguladığım strateji, yükseleni satıp yükselmeyene geçirmek idi hep. mega boğa zamanı ne yapacağımı ben de bilmiyorum. karar vericem artık.
----
bu boğada herkes kazansın inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 6 Aralık 2024; 19:28:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X