Şimdi Ara

KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.381
Cevap
240
Favori
134.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Su anda bitstampte 1 bitcoin 14260 dolar.(54742 TL'ye denk geliyor.)
    BTCTurk'te ise 65601 TL.

Arada 10000 TL'den fazla bir fark var.

Simdi ben bitstampten 1 bitcoin alip bunu BTCTurk'e transfer edip ardindan TL olarak bozdurabiliyor muyum?

Bu islemi yapmak istersem onume ne gibi engeller cikabilir? Bitstamptan BTCTurk'e aktarirken ne kadar komisyon oderim?

Bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Eminim benden once dusunen olmustur bunu zaten

yapabilirsin transferde 30 lira ücret kesilir sabit ama dolar olarak yatırmak sıkıntı ordan iyi kitliyorlar kurdan kitliyorlar anlayaacğın

Hocam yardiminiz icin tesekkurler. Su anda Bitstamp fiyatini bilmiyorum ancak CEX.IO'da 5000 dolar ustundeki banka transferlerinde komisyon alinmiyor. Bu parayla bitcoin alip sonrasinda 30 lira ucret verip BTCTurk'e transfer edilebilir. Sonrasinda da BTCTurk'ten TL seklinde cekilebilir. Cok karli gibi duruyor ama cesaret edemedim acikcasi

• Anailizim birebir tuttu
    KRİPTO PARALAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 9 Aralık 2017; 22:11:58 >
  • _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    bitconnect ponzi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

Su anda bitstampte 1 bitcoin 14260 dolar.(54742 TL'ye denk geliyor.)
    BTCTurk'te ise 65601 TL.

Arada 10000 TL'den fazla bir fark var.

Simdi ben bitstampten 1 bitcoin alip bunu BTCTurk'e transfer edip ardindan TL olarak bozdurabiliyor muyum?

Bu islemi yapmak istersem onume ne gibi engeller cikabilir? Bitstamptan BTCTurk'e aktarirken ne kadar komisyon oderim?

Bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Eminim benden once dusunen olmustur bunu zaten

yapabilirsin transferde 30 lira ücret kesilir sabit ama dolar olarak yatırmak sıkıntı ordan iyi kitliyorlar kurdan kitliyorlar anlayaacğın

Hocam yardiminiz icin tesekkurler. Su anda Bitstamp fiyatini bilmiyorum ancak CEX.IO'da 5000 dolar ustundeki banka transferlerinde komisyon alinmiyor. Bu parayla bitcoin alip sonrasinda 30 lira ucret verip BTCTurk'e transfer edilebilir. Sonrasinda da BTCTurk'ten TL seklinde cekilebilir. Cok karli gibi duruyor ama cesaret edemedim acikcasi

Hocam sanmıyorum ya sen Türk bankasından dolar yatırırsan mutlaka senden hayvan gibi komisyon keser banka, aradaki 10 bin TL'yi dolar olarak düşünürsek 2500 dolar civarı sayılır. 14-15 Bin dolar için 1-2 bin dolar komisyon kesilebilir bence. Bilemiyorum ama muhakkak bunu düşünen olmuştur. Bir de bu bitstamp'i ben ilk kez duyuyorum bu siteye direk hesap onaysız USD olarak Türk bankalarından para atabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: thehawk

tam adresi nedir ?

adresi yanlış yazmışım türkbitex olacaktı
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Yardımcı olur musunuz.

Örneğin 1000 lira ile işlem yapacağız ve BTC'de 60000 lira olsun.

Ben 59000 lira olduğunda 1000 lira ile al dersem maker mı olurum yoksa taker mı? Ne kadar komisyon öderim.
  • Uygulama olarak FinansCepte uygulaması işini görecektir global borsa ve türk borsaların dolar ve tl karşılıklarını görebilirsin.

Borsa seçerken hacim ve irtibar önemlidir . Ben paribu derim sen btctürk dersin 3. kişi koineks der. Yukardada demiştim Trend durumlarında fazla fiyat farkları olabilir . Borsalar fiyat belirlemez kişiler belirler btctürkde 65 k ya alıcı buluyorsa birşey yapamazsın fiyatı türkiyedeki satıcı ve alıcı belirler . coinmarketcap de bitcoin sayfasına girip market kısmından 24 saatlik volume lerine bakarakta haraket edebilirsin. Toplam market degeride sitede yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    market kısmındayken satış emri verdigin için maker daha az fee verirsin piyasa yapıcı oldugun için . Direk alıcı Taker olur daha fazla fee si var komisyonlarda siteden siteye degişir. Sen Maker olursun bu durumda.

• 1000 tl lik ıota alıp al/unut yapmayı düşünüyorum.

Ama ıota için paribudan btc alıp cüzdanı yabancı siteye kopyalayıp o siteden de ıotaya mı çevirmem lazım illa? Iotaya yatırım için nereyi öneriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BunnyFooFoo

market kısmındayken satış emri verdigin için maker daha az fee verirsin piyasa yapıcı oldugun için . Direk alıcı Taker olur daha fazla fee si var komisyonlarda siteden siteye degişir. Sen Maker olursun bu durumda.

Marketten belirlediğim fiyattan al ya da sat dersem daha az

Kolay Alış-Satış (Paribu'dan işlem yapacağım için) bölümünden satar ya da alırsam daha fazla komisyon öderim diye yorumladım hocam doğru mudur?
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

1000 tl lik ıota alıp al/unut yapmayı düşünüyorum.

Ama ıota için paribudan btc alıp cüzdanı yabancı siteye kopyalayıp o siteden de ıotaya mı çevirmem lazım illa? Iotaya yatırım için nereyi öneriyorsunuz?

iota sağlam bişe değil batacak gidecek yakında bitcoin al

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotolmakistiyom

Hocam merhaba,bu işe 400 tl koymayi dusunuyorum.4 farklı paraya koyup unutacagim.Sizce mantıklı olurmu gitse de çok uzulmeyecegim bir miktar.

Mantıklı olur. 400 liraya acımayacaksan sorun yok. Tavsiyem Ardor veya NXT almandır, tabi başkalarınında tavsiyesini al.

Tamamiyle unutma tabi. Ayda 1 bak hesap yaşıyor mu ölüyor mu diye.

Bir de 2FA olmadan kesinlikle işlem yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

1000 tl lik bitcoin alsam nolur ki? 15 bin dolardan 20 bin dolara çıksa bile 1350 tl param oluyor,düzgün para kazandırması için bitcoinin onlarca kat artması lazım böyle bir şey mümkün mü?

• 100 tl bitcoin alsam paribudan bu sadece giriş ve öğrenmek adına bu durumda zararım olursa ne kadar olur ki mesela 85 tl ye falan dütü daha kötü olmasın diye çekebiliyor muyum
  • Anakonu yazılmış ama konuda ne bilen var ne bilgilendiren..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

21M bitcoini bütün dünya bir araya da gelse kazamaz, kodun içerisinde emisyon kontrolü diye birşey var, kazım tarafında blok zorluğu denilen nane de zaten bu yüzden kaynaklanıyor, madenci sayısı ya da toplam kazım gücü arttıkça blok zorluğu da artıyor ve getirisi düşüyor

ayrıca btc zaten 21M ile sınırlı olduğu için insanlar güveniyor, merkez bankaları gibi siyaset unsuruyla devalüasyon yaratıp daha fazla para basma vs. imkanı yok ortada, uncapped olan coinlerin alayı çakıldığı gibi, premined olanları da genelde millet scam olarak gördüğü için değer vermiyor

Bu işin mantığını nedir hocam. Kartlar çalışıyor ama ne için çalışıyor yaptığı iş nedir.
    Kriptolanmış çözülmesi milyonlarca yıl alan şifrelerin kırılmasımı söz konusu?
    O halde bu işin finansmanı kim yada kimler?

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Anailizim birebir tuttu
    KRİPTO PARALAR [ANA KONU]

hocam sizi 2009-2010 **** symbian konularından hatırlıyorum. Tavsiyeniz var mı hocam küçük çapta yatırım için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

1000 tl lik bitcoin alsam nolur ki? 15 bin dolardan 20 bin dolara çıksa bile 1350 tl param oluyor,düzgün para kazandırması için bitcoinin onlarca kat artması lazım böyle bir şey mümkün mü?

x5 kaldıraç kullanırsın iki katına çıkar paran

ama %20 düşmemesi gerek ona göre al satı yapacaksın

• Bitcoin düşüşte 1 saat önce 10bin TL değer kaybetti . Şimdi yine 63 bantlarinda ben pazar akşamına kadar 55lere gerileyecegini düşünüyorum. Takipte olun.

Etherium değer kazandı bugün...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.