Şimdi Ara

KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.381
Cevap
241
Favori
134.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013'te öğrendiğim ve mining'e başlayıp 4-5 ay sonra vazgeçtiğim fakat şu anda kafamı hangi duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartsam diye düşündüğüm sanal paralar. Milyoner olmak içten bile değildi,gel gör ki şu an elde var sıfır :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumevo_DI -- 10 Aralık 2017; 12:11:7 >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. Değerlendirelim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzman arkadaşlar belki yardımcı olabilir;

Pesşembe sabahı Bitcoin cüzdanımdan yaklaşık 300 dolarlık bir miktarı Bitfinex e gönderdim. Çok acelem olmadığı için de ekonomik düşük ücretli bir gönderim seçeneğini seçtim. Ama transaction hala onaylanmadı (0 onay, en az 3olması lazım) . Ve bu gidişle hiç onaylanmayacak gibi görünüyor. İşlemi iptal etsem sorun yasarmıyım. Cüzdanda işlemi sil özelliği var ( Mycellium) ama olumuz sonuçlar oluşabilir gibi bir uyarı verıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaturco A kullanıcısına yanıt
    cloud mining firmaları var, onlar aracılığı ile ya da 2. el antminer s7 alarak olur, 3000tl civarına bulunuyor makine psu dahil, 4.73th/s kazar kış günü evi ısıtır
  • TEREROKA kullanıcısına yanıt
    congestion anormal derecede yüksek seviyelerde olduğu için beklemede kalması normal en son 250 bin küsür tane işlem bekliyordu, ama durumun ne olduğunu tam anlatmamışsın, işlem propagate edilmiş ve txn id verilmişse blockchain.info göstermese bile chain.so üzerinden bak, unconfirmed olarak gösteriyorsa iptal etme, hiç göstermiyorsa eğer illa edeceksen öyle et
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    O eskidendi artik kazmazi zor maliyetini bile cikarmaz ..buyuk firmalar cikdi oradan hisse alabilirsn..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

cloud mining firmaları var, onlar aracılığı ile ya da 2. el antminer s7 alarak olur, 3000tl civarına bulunuyor makine psu dahil, 4.73th/s kazar kış günü evi ısıtır

getirisi ne oluyor bu tür madencilikte?

• Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Parayi yatirirsin o parayla sirket makina alir seni hisedar yapar 3 sene sana . cikan parayi da gunluk olarak hesabina verir yaklasik 10 ayda yatirdgn parayi geri alirsn geri kalan 2 senede yatirdgn paranin 2 katini alirsin. Arkadas eklersende altina ordan pay verir sana..

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    borsa devlet kontrolünde değil mi 38 yaşındaki abim? ben sana ufak bir mevzu göstereyim, hani pump & dump gruplarından bahsetmişsin, yerli oto hikayesindeki babayiğitler açıklanmadan olan ufak bir şaka bak bu, 3 aylık görünüme al bak bakalım, devre kesiciye kaç defa düştüler sence o bull trap oluşurken

http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/karsn-karsan-otomotiv/

ha sonra noldu, millet sattı kağıtları karsan sanki hiç açıklanmamış gibi kaldığı yerden devam ediyor, kim üfledi bunu bir kesimin kulağına, tabii ki hükümette bu işin içinde olanlar, peki sevgili reisimiz babayiğitleri açıkladıktan sonra karsan hissesi artıyor diye projeye de güvenip yatırım yapan küçük cahil yatırımcılarımıza ne oldu, soğuk su ikramı geldi, al sana devlet garantisi

bollinger stratejisi nedir, overbought correction nedir, bull/bear hareketleri nedir, logaritmik analiz nasıl yapılır vs. vs. bir sürü şey var bu işin peşinde ciddi para kazanmak için bilinmesi gereken, sonuç bilmeyenler btc düştü diye patlarken biz sabah 6 da patlamadan önce bcash ile margin trade açıyorduk poker de aynı şekilde %20 şans ise %80 matematiktir, kendi eline değil karşındakinin eline oynanır, bilgi ve kafa ister, ayrıca btc kesinlikle 19 bin dolar falan olmadı, yerli borsaların küçük yatırımcıyı tokatlaması piyasanın nominal değerini etkilemez

https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin

Hocam yanlış bilgi vermeyelim. Madenciliğinde borsa kadar riski var. Mesela bitcoin için ekran kartı değil asic miner kullanılır. Bu cihazları kurdun programı çalıştırdın hesabı entegre ettin oldu bitti diye bitmiyor malesef. 24 saat çalıştırıldığında elektrik faturası kabarık gelir ve en önemlisi asic miner cihazlarının sadece yurtdışında bulunması belli bir zaman sonra arıza yaptığında garanti değişim işlemleri imkansız gibi birşey. Birde 24 saat çalıştığı için de devamlı sıcaklık kontrolü vs yapılması gerekir. Eğer bu mining cihazlarını soğutan sistem yeterli gelmezse o pahalı cihazlara elveda dersiniz. YouTube da Mehmet Hamdi bol hocanın bu konuyla ilgili videoları var orda hepsini anlatmış. İzlenmenizi tavsiye ederim. :)

• Drumevo_DI kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilmişim

• aamirkhan A kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yazdiklarimi tam okumamissn anlasilan :)) ben kendin makinayi al cikar demiyorum. Bunu yapan buyuk firmalar var ordan hisse alabilirsin diyorum.. bu zamandan sonra kimse bitcoin cikartamaz masrafini bile kurtarmaz..

Hocam ayin 18 inden sonra bitcoini takip edin derim buyuk bir artis bekliyorum.. hatta yarin ptesi bile 19-20 bin olursa sasirma derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promil06 -- 10 Aralık 2017; 13:55:54 >
    o denli sıçrama yaparsa bir anda dipten aldıklarımı direkt satar kaçarım, çok net yani
    Aklin varsa satmazssin cunku daha cok artacak onunuzdeki yillarda :))

• cex io da girdiğim kredi kartlarına hep ret maili geliyor, supporta mail attım ama dönüş yok neden olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    cloud mining hariç cihaz s7 olursa ilk yıl roi çıkınca $850 civarı bırakır, ikinci yıl zorluk vs. derken tahminen $1000 anca kalır, cloud mining olursa viabtc için konuşuyorum, giriş bedeli aynı şartlarda $946 olur yani cihazdan biraz daha pahalıya gelir, ama maintenance fee tarafından kurtarırsın çünkü çinde elektrik çok ucuz, o da ilk yıl $1500 üstü getirir, daha ucuz opsiyonlar da var yine lifetime olarak ama viabtc btc/bch pool değişimi şansı da veriyor, yani btc zorluğu artar da fiyatı düşerse bch yapıştırır geçersin
    7 aralık sabahı sırf 1 saat içinde parayı %30 civarı artırdık, satmayıp önümüzdeki yılları beklemek fazlasıyla lüks olur stellar beklediğim seviyeye düşmezse dipten btc girerim zaten, $13250 altına tekrar düşünce yükselme için zemin kollamaya başlar daha artık bu seviyelerin altını görmez
  • https://coinmarketcap.com/currencies/waves/

Dolar cinsinden fiyatını buraya yazıyorum

$8.31 USD (-5.51%)
    0.00059057 BTC (2.25%)

Üç dört gün sonra alıntı yaparak yeni fiyatını yazacağım.
  • darknet D kullanıcısına yanıt
    Kaç bekliyorsun yeni fiyatı.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.