Şimdi Ara

Kripto piyasalarında battım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1 senedir işsiz olduğum için cebimde 2 bin lira falan vardı kripto para alayım belki değerlenir dedim ve bu işe daha sonra bağımlı oldum ve benim için bir kumara dönüştü. Önceden al unut yapmak isterdim zamanla haftalık, günlük al sata, day tradelere analizlere ve kaldıraça kadar geldi. Kendi paramı likit ettim (0 ladım) sonra kumar gibi "kaybettiğimi kazanmak için" babamın benim hesabımda olan emeklilik primlerini ödemek için ayırdığı paradan çekmeye başladım. Biraz toparlıyor gibiydim ama hep 1 ileri 2 geri şeklinde gidiyordu. Burdan da içeri girmeye devam ettim ve az önce de 2 bin lira çektim harika bir coin yakaladığımı sandım tıpkı Luna olayındaki gibi dolandırdılar ve param 0 landı. Şu anda babamın sigortaya ödeyeceği paradan 7 bin lira civarı eksik. Kendi param da 2 bin lira gitti. Ayrıca referanslardan gelen 3 bin lira civarını da likit etmişim. Kendimi durduramıyorum. Kaybım o kadar büyüdü ki intiharı bile düşünüyorum. İş bulup yerine koymak istiyorum fakat iş bulamıyorum. Bilgisayarımı falan satayım dedim ama bozuk, alan olur mu bilmem. Kredi çeksem ödeyemem. Bu bağımlılığı nasıl durduracağım hiçbir fikrim yok. Bana birşeyler önerin bi fikir verin stresten haftalardır maks 4-5 saat uyuyabiliyorum 6 kilo kadar verdim saçlarım dökülüyor ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• psikiyatriye git bunları özet olarak doktora anlat çünkü devlette dinlemezler bu kadar.kumar bağımlısı oldum intihar edecem falan de antidepresan yazar yanına bir şeyler daha yazar bu ilaçlar kafanı rahatlatır o zaman daha sağlıklı düşünebilirsin.git hafta sonları semt pazarlarına çalış 7 bin lira ne ki gerekirse taş taşır kazanır genç adam ama senin canın çalışmak istemiyor.o yüzden bu koin moin işlerine girdin zaten.sonra da psikologa git neden kıçımı bu kadar kıymetli görüyorum bu yüzden çalışmıyorum diye?senin daha önce de konun vardı küçük emrah filmi gibiydi oraya gittim olmadı buraya gittim olmadı size baba diyebilir miyim abi şeklinde.o yüzden şimdi zırnık acımıyorum sıkıntı sende çünkü.bir insan bunu kendine yapmaz.

• 9 bin TL ye ki bunun iki bini senin, geriye 7 kalıyor.
    Bu paraya Ne bu kadar eziyet çekilir ne de intihar edilir.
    Konuyu babana aç, çözüm bulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikiyatriye git bunları özet olarak doktora anlat çünkü devlette dinlemezler bu kadar.kumar bağımlısı oldum intihar edecem falan de antidepresan yazar yanına bir şeyler daha yazar bu ilaçlar kafanı rahatlatır o zaman daha sağlıklı düşünebilirsin.git hafta sonları semt pazarlarına çalış 7 bin lira ne ki gerekirse taş taşır kazanır genç adam ama senin canın çalışmak istemiyor.o yüzden bu koin moin işlerine girdin zaten.sonra da psikologa git neden kıçımı bu kadar kıymetli görüyorum bu yüzden çalışmıyorum diye?senin daha önce de konun vardı küçük emrah filmi gibiydi oraya gittim olmadı buraya gittim olmadı size baba diyebilir miyim abi şeklinde.o yüzden şimdi zırnık acımıyorum sıkıntı sende çünkü.bir insan bunu kendine yapmaz.

• 10 bin tl için intahar edilmez.

• Ne intiharı dostum? İntiharı unut önce. Kaybettiğin para çok kolay geri kazanılabilir, asgari ücret 4250tl kaybettiğin parayı 2.5 ayda rahatlıkla herhangi bir işte çıkarabilirsin.

Şunu unutma bedava peynir fare kapanındadır. Kriptodan zengin oldum şu kadar kazanıyorum diyenlerin %90'nı yalancı %5'i şanslı %5'i de zamanında bu işe girendir(en az 5-6 sene önce girenler).

Senin canın hiçbir paradan daha önemli değil, aileni üzecek bir şey yapma. Kriptop hesapları komple sil herhangi bir işe gir giden parayı telafi et ve rahat et.

• Lan intihar fln etme zaten intihar fln etmezsin sen belli keyfine duskun adamsin da.

Oglum bak hadi is bulamiyorsun calismiyorsun ulkenin durumu malum suclayamam, anana babana yuk oluyorsun zaten hadi ailendir gecici durumdur sagolsunlar idare ediyorlar. Yahu bare insanlarin ocagina incir agaci dikme adamin parasini carcur ederek eksiye dusurme. Belli ki hayir yok senden maddi anlamda, kendi parani harca 0 la senin bilecegin is zavalli yasli adamin parasindan ne istedin ulan?

Hay sizin bagimliliginiza da coininize de. Aga kimse kafaniza silah dayamadi ilk defa oynarken ne bagimliligi yahu? Gucsuz insan olmayin hayata sarilin. Git asgari ucrete calis kapat 10 bini 6 ayda halledersin hem aileye yuk olmazsin hem calismaktan aklina gelmez. Gecici olarak bari calis yahu.

• ben zarar etmedim ama çok kötüydüm duşta bile aklım kriptodaydi saçlarım döküldüğü için bıraktım yoksa bırakmazdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep suç bende dimi hep bende hep ama. Karşımda iş görüşmesinde uyuyan işverende değil. Bana 2 bin lira teklif eden işverende değil. Ülkenin bir ucuna çağırıp 5 dakika sonra mülakatı bitirip postalayan işverende değil. Deneme süreci ayağına kullanan sonra düşünecez deyip çıkan işverende değil. Günde 12 saate yakın çalışıyoruz kabul edersen diyen işverenlerde değil. Şimdiye kadar sadece tek bir işte seçicilik yapıp kendim vazgeçtim onun dışında neler yaptım haberin var mı senin? Bana acı veya acıma umrumda bile değil ama insanlara düşünce vurmak kolaydır. Yarın obürgün senin düşmeyeceğinin garantisi yok.

• Adam iş bulamiyorum demiş biri de git asgari ücrete çalış demiş gel Türkiyeye de sen calis asgariyle

• hiçbirşey yapma, sadece bütün programları sil. tradingwiev vs. bütün herşeyden çıkar kendini. Normal hayatına dön, sadece 1 haftalığına yeni hobi bul. Film izle, ama 1 hafta. Kriptoya veya dolara bile bakma.

Sonra gerisi geliyor. (tecrübeyle sabit)

• capo di capi kullanıcısına yanıt

Hocam inan miktar umrumda değil, ha benim için o bile önemli zaten orası ayrı da. Hiç kumar bağımlısı olacağımı hayal etmezdim. Normalde insanlar bu işleri yatırım ve al sat için kullanır. Bende bir süre sonra cidden kumara döndü. Aşırı yüksek kaldıraçlar, kontrolsüz işlemler vs. durmadan kaybettim. O zoruma gidiyor. Sadece rakamlar degişiyormuş gibi geliyor ama toplamda zarar kartopu gibi büyüyor. Belki evim arabam olsaydı ben de satıp basacaktım kim bilir. Miktardan çok ailemi dolandırmama ve psikolojimi mahvetmeme üzülüyorum zaten. Mideme kramplar giriyor uyuyamıyorum. Aylardır sürekli elimde telefonla gezmekten boyun düzleşmesi başladı, stresten saçlarım döküldü, uykusuzluktan sürekli kilo verip duruyorum. Bazen kendimi atayım bir yerden de bitsin bu işkence diyorum.

• babana bir mektup yaz. baba yüzüne bakacak durumum yok böyle böyle böyle oldu. bana kızsan dövsen haklısın ama bi yanlış yaptım. seni de refaha çıkarayım dedim ama olmadı. baba bana iş bulabilir misin, kalacak yerde versinler bana. sizin yüzünüze bakacak durumum yoktu ondan mektup yazdım. ben çalışıp o parayı tekrar toparlıycam elimden geleni yapacağım. yaz mektubu ver. o para ciddi bir para değil sorun çözülür.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

mesaja bak.hitaplara bak. Lan'lar oğlumlar. sen bildiğin kibirlinin tekisin. şu forumda sıkıntılı adam çok.

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Ya kardesim defol git basimdan kim oldugunu anlasam bastan hic yazmadim sana Allahin sonradan gormusu.

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt
    Bune boyle ergence mektup yazip baba elveda diyip dolaba saklanmak gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onun yerine altın gümüş alsaydin hiç olmasa ham paran kalırdı. Ki para artardı.

• Ben 680 bin tl kaybettim kriptodan intihar etsem Ben ederim😔 ama bunalimdamiyim evet 4 yillik emeklerim.kaldiractan buhar olup gitti

Kaldirac kumardi 1x 2x yok bu isin yinede borsa o parayi senden almak icin elinden geleni yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Mayıs 2022; 20:17:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.