|
Kripto piyasası yine çöktü, Çin darbe üstüne darbe vuruyor (9. sayfa)
-
-
alınık 5700 xt . 3500 tl nakit cash hazır
-
3070 li bir sisteme sahibim çok şükür ufak tefek bir şeyler yapıyoruz amacım 3090 çıkmak ama kartların fiyatları yüzünden bekliyoruz, 3070'in piyasası düşsün üst seviyelerdekilerde düşer böylelikle daha kolay yükseltiriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ~ Tolga ~alınık 5700 xt . 3500 tl nakit cash hazır
Bak, tam şu an aldın. Eth 600 dolar seviyesinde iken 3500 lira olan 5700xt'yi alacakmış. Eth şu an 1.9k değerinde ve ileride toparlanmayacağını kimse söyleyemez. Her geçen gün eriyen lira ile başka şeyler almaya bak. O belirttiğin fiyata belki rx580 alabilirsin. O da eth 1000 dolar bandına iner ise. Gerçekçi olalım. Enflasyonun tavan yaptığı, doların her geçen gün arttığı tr simülasyonunda eth büyük düşüşler yaşasa bile madenciler kartlarını o kadar ucuza satmayacaklar. Kar eden çoktan etti zaten. Kredi ile bu işe girenler düşünür kendi sorunlarını ama onlar da yok fiyata vermezler. Ayrıca trdeki satıcılar da kolay paraya alıştığı için öyle sizlere ucuz ucuz kart vereceğini falan sanmayın. Koronadan dolayı üretim sıkıntısı daha 1 sene sürer. 3500 lira ile 5700xt alacakmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: ti7800
Bitcoin geleceğin para birimi felan değil. Devletler aptal mı? Mutlaka alternatif ve ondan çok daha iyi olan devletler tarafından da kabul edilen bir para birimi icat edilecek. Bitcoin eth vs.. tarih olacak...o zaman merkeziyetsizliğin anlami kalmiyor.
-
Btc 10 bine duserse yüklü alırım.. Pusudayim :p
Her ne kadar para olarak kabul edilmese de güzel kazanan insanlar bunları yatırıma çevirdiğinde bildiğin Türk Lirası ya da dolar ile kazanç sağlıyor.
-
ekran kartınla coin kazan, kazma küreğe kadar düşmese bari
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~ Tolga ~alınık 5700 xt . 3500 tl nakit cash hazır
Daha değil hocam yat pusuya 3500 lira bile çok rx5700xt ye mining biterse kart bollasirsa mining cikmasi rx5700xt ye 3500 lira verilmez şuan 12500 diyorlar 5 te 1 i 2500 lira.Gecen sefer 4000 çekiyorlardı 800 e Zar zor sattılar.Bi ihtimal etherium 6000-7000 dolarlara firlarsada 20000tl olur ama zannetmiyorum.
Para kaybedenlere sabır diliyorum. Zor iş vallahi kolay gelsin.
-
Kripto paranın düşmesine sevinenlerin hissi kıskançlıkmış?
Arkadaşlar bilgisayar oyununda tavukları yumurtlayınca gerçek dünyada da yumurta sayısının arttığını zanneden zannedenler Çiflik Bank'a para kaptırdı. Onda felaket tellalı olduk.
Kripto paradan para kazanıyorsunuz ama paranız güvende mi, hisse senedi bono hazine senedi gibi takas bakta saklanmıyor. Borsalar "battık" dese paranızı nasıl alacaksınız dedik? Aşırı tetbirli olmakla şuçlandık.
Milli paralar aslında o ülkelerin Merkez Bankalarının borç senedidir. Yani para değer yitirse de yinede arkasında bir millet vardır. Ama kripto paraların arkasında kimse yok. Lütfen yaıtırm yaparken dikkat edin. Her an elinizdeki coinler sıfır liraya dönüşebilir. Böyle söyleyince kıskanç olduk.
Tüpraş son bir yılda neredeyse ikiye katladı. 100 liranız neredeyse 200 lira olmuş. En sağlam sanayi kuruluşumuz neredeyse. Yetmiyor mu bu kazanç anlamıyorum.
-
Daha da beter olun. Sizin yüzünüzden piyasa da ekran kartı kalmadı. Ağzınızdan, burnunuzdan gelir umarım..!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7Daha da beter olun. Sizin yüzünüzden piyasa da ekran kartı kalmadı. Ağzınızdan, burnunuzdan gelir umarım..!
Sadece ekran kartı degıl. Ne kaldı piyasada. Şimdede SSD ve HDD lere sulandılar.
Kimsenin kazandığı parada gözüm yok ama benim alacağım bir ürüne 1x yerine 2x veya 3x ödüyor isem sesim çıkar. 40 yaşına geldim hadi beni geçin, yeğen bilgisayar istiyor. Ne yapacağız?
1500 TL karta 6500 TL istiyorlar. Bu çocuk oyunda mı oynamasın. Zaten pandemide eve kapandı.
Kıskançlık diyenler laf atmasın. Değil. Daha çok kazanın. Ama toplumu bu yapıyı etkilemeden.
Birisi çıkıyor. "Asıl siz beter olun. Yeni kartlar çıkınca onlarıda alacağız."
Asıl lafım bunlara. Şeyinden tavana assak, çivi değil toplu iğne lazım....
Şimdi konuşturacaksınız beni, neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 24 Mayıs 2021; 6:34:10 >
-
Geleceğin rezerv parası Çin Halk Cumhuriyetine ait kripto para DCEP dir.
Bitcoin, Etherium, Dogecoin bunlar pavyon yıldızıdır.
ABD deki bir girişimci ne diyecek diye uyku uyumadan bilgisayar başında sabahlayan saftirikler,
Bu güne kadar girdiniz, oynadınız, eğlendiniz belki de kazandınız kaybettiniz, şimdi hesap ödeyeceksiniz.
Yok öyle bedava eğlence, bedava kazanç !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 24 Mayıs 2021; 7:36:38 > -
inşallah 8-10 bin bandına iner.
kimse sizin kazandığınız parayı kıskanmıyor yemişim paranızı Allah milyonlar versin size ama EKRAN KARTLARINI Bİ SALIN ARTIK
-
quote:
Orijinalden alıntı: theNomacinşallah 8-10 bin bandına iner.
kimse sizin kazandığınız parayı kıskanmıyor yemişim paranızı Allah milyonlar versin size ama EKRAN KARTLARINI Bİ SALIN ARTIK
İnmiyoda zıkkım.30 bin altına düşse hemen alıcı geliyor toparlıyor.Akıllanmaz bu millet.Ne zaman şöyle 8-10 bin seviyesine düşer o zaman rahatlarız yoksa şuan hala uçacak diye milleti gazlıyorlar fişekliyorlar heryerde.
-
maaşı alınca hemen alayım hazır düşmüşken :D
-
Burda çok para kaybedenlere çok gülüyorum, adam kumar oynuyor düşünce de ağlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X