|
Bildirim
Ülkemizdeki inanların çoğu ne yazık ki kendi başarılı olmadığı ve kazanmadığı sürece kimsenin kazanmasını ve başarılı olmasını istemeyen kıskanç ve hastalıklı bir zihniyete sahip
|
Neden beter olsun diyor yukarıdaki arkadaşlar anlamış değilim? Ben batıyorsam herkes batmalı mı diye düşünüyorlar?
|
Başarılı olmalarını istemiyormuşuz :d Hayattaki en büyük başarın bir parayla diğerini satın almaksa bir halt olmaz zaten senden.
Yüz milyonlarca kişi kriptonun bitmesini istiyor. Sebebi kıskanç olmaları falan değil, piyasada ekran kartı kalmaması. Bizi kıskanıyorlar zihniyetiyle devam edersen daha çok kaybedersin |
hayır, bu muhabbet yüzünden rx550 den yüksek ekran kartı bulamayan, rx550 ye 1500 tl ödemek zorunda kalan söylüyor. evet bende diyorum beter olun
|
Niye kudurdunuz hocam
|
Maalesef bu zihniyet toplumun her katmanında mevcut Bu tiplerle çocukluğumuzun ilk yıllarından itibaren tanıştık. Önce Komşusunu kıskanıp dedikodusunu yapan Ayşe teyze oldular. Büyüdük okula gittik ; Okuldaki arkadaşını, sevgilisi var diye kıskanan oldular. Mezun olduk işe girdik; Önce Yüzümüze gülüp sonra arkadan iş çevirip kıskanıp kuyu kazdılar. Bu zihniyet koca bir ülkenin başını yedi Herkes herkesi kıskanmaktan kendini kaybetmiş |
Bu kin ve nefretin nedeni nedir? İnsanlar emek verip yatırım yapıyor günümüz Türkiyesinde ayakta kalabilmek için kazançlarını bir nebze olsun arttırmaya çalışıyorlar. Kimse kimseden çalmıyor, kimseyi dolandırmıyor. Neden insanların kötülüğünü istiyorsunuz ?
|
Emek kısmını anlayamadım ? Ben gideyim bir enter tuşu ile elimdeki x parayı sahibini ne olduğunu nasıl olduğunu bile bilmediğim bir şeye yatırayım sonra gözümün kapatıp açayım hokus pokus param 10x olsun bu mu emek ? Kusura bakmayın ama sayısal lotoda bile daha çok emek var. Bu kin nefret değil tabiki ancak kolay para kazanmak isteyipte sonu hüsran olan hiç kimseye üzülmem. bana gelipte kanka 1 koydum 10 aldım diye BMW kornasına basa basa giden havacıların gözyaşlarına üzülmeyi doğru bulmuyorum açıkçası
|
Beter olun bitcoinciler
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan1234321 -- 22 Mayıs 2021; 15:7:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |