< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto piyasası yine çöktü, Çin darbe üstüne darbe vuruyor (5. sayfa)
-
-
20 binden 3 bine düştüğünde de benzer yorumlar geldi, 3 binden 60 binlere çıktı. Bugün 100 dolar zarar ederim yarın 10 bin dolar kar ederim sen keyfine bak dostum
-
beter olsunlar sürünsünler ellerindekilerden de olsunlar! beş kuruşsuz kalsınlar! niye beddua ediyosun diyenlere size ne olm! ifade özgürlüğü var!
-
acımıyorum beter olun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekar55
Bu kin ve nefretin nedeni nedir? İnsanlar emek verip yatırım yapıyor günümüz Türkiyesinde ayakta kalabilmek için kazançlarını bir nebze olsun arttırmaya çalışıyorlar. Kimse kimseden çalmıyor, kimseyi dolandırmıyor. Neden insanların kötülüğünü istiyorsunuz ?Aynen hocam şu fakir halkı şu kumara muhtaç edenler utansın. Şunların haline bakın, yazık üzülüyorum, nerede bu devlet?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 22 Mayıs 2021; 21:12:43 >
-
Kimsenin kazanmamasını isteseler piyangonun da iddaanın da at yarışı veya borsanın da kapanmasını isterler ne kadar saçma düşünüyorsun. Herkesin bildiği bu kriptonun ülkenin zenginliğini ve hane halkının gelirini söğüşleme operasyonu, bazı saf çakallar için ise fırsat, ekran kartları bir yana harcanan elektriğin dünyaya getirdiği zarar da ortada. Böyle manipüle bir operasyonda kaybedince de bizi kıskanıyorlar demek tam bir akıl tutulması.
-
Çin 200 dolardan beri yasaklıyor haberleri her ay en az 3 tane çıkıyor zaten. Düşüşün sebebi Çin değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kıskançlık falan yazmışlar birde sanarsın elinde trilyonluk adamlar bilmem ne coin almış 100 liralık unutcam aga ben bunu bilmem kaç ay sonra satacam ihihihi zengin olacam kafasında tipler. İşyerinde görüyorum sürekli cepte 20 lira yok adamın ama hepsi bitcoin zengini havalarında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun normalde kârdam zarar var ama biraz da anapara altına inmiş gibi.
Uzun vadeli düşündüğüm için başta umursamadım düşüşü ama sonradan paranın lazım olacağı tuttu, şimdi de onsuz yapmaya çalışacam mecbur..
Etrafımda da ciddi manada ufuksuz olup birşeyler yapmaya çalışana laf atan tökezlediğinde oh diyen hatırı sayılır bir kitle var.;
Sektör hakkında en ufak bir bilgisi yok ama fikir var mı desen 2 cilt kitabı doldurur sözleri var.
Kriptolar esas itibariyle çıkış amacına nispeten hizmet ediyor, yaygınlaşma yahut borsadan hayata geçme konusunda ciddi sıkıntıları var ki birde sermayenin bu alandan yağ çıkarma durumu var.
Saydıklarım manipülasyona çok açık bir piyasa olduğunu gösteriyor zaten, adamlar boş durmuyor herkesin bir hesabı var, uzakta olup bu alana girmeyen girene de sövenler bugünlerde oh oh çekiyor. yatacak yeriniz yok birilerinin mahvolması ile mutlu olsanız ne olur.
-
Beter olun demek yanlış. Onca insan parasını kaybetti ama kaybedeceği belliydi. Herkesin kazandığı bir sistem olamaz, akla sığar bir şey değil zaten. Düşmesi iyi, daha fazla talep olmaz, kaybeden sayısı azalır. Ayrıca dünyaya küllüm zarar. Hiçbir yararı yok. Sırf karbon üretimi. Bundan daha boş bir sistem yok sanırım.
Niye beter olsunlar, yoksa sizde mi? evde pubg için 100fps ekran kartı alamayıp suçu kriptolara yıkanladansınız yoka başka sebep nedir?
Adamlar batsa bitse etrafınız morali bozuk yıkık bitmiş batmış insanlardan çokça olsa çok mu mutlu olacaksınız, Allah müstehakınızı versin diyorum ne diyebilirim başka söze ne gerek.
-
Bokla yapılan sidikle yıkılır.
-
Umarım daha da dibe batar. Ekran kartı ve bilgisayar bileşenlerine darbe vurdukları yeter. Ayrıca boşa enerji sarfiyatı.
Niye zorunuza gidiyor bu insanların para kazanması anlamıyorum, hırsızlık yapmıyorlar kimseyi dolandirmiyorlar ülkemizdeki ekonomik koşullar malum asgari ücret çok yetersiz , biraz aklı selim yorum yapmanız gerekir sonuçta kazandıkları para sizin cebinden çıkmıyo
-
Geçen aydı sanırım 17$'lık coin alan adam (143tl) 6.000.000$ (50.506.200,00tl) kazandı 143tl'ye 50 milyon lira, 350tl ye 14.000.000 kazanan insanlar var şahsen ben kazanan herkesi tebrik ediyorum umarım herkes kazanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X