Oyunlar baya faydalı dünyaya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto piyasası yine çöktü, Çin darbe üstüne darbe vuruyor (6. sayfa)
-
-
Ya şu kripto paralar bir durulsa da donanım satın alabilsek be! Yeter la!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanarsın herkes sütten çıkmış ak kaşık. Ucuza bulsa 5 tane çekip 4ünü satıp etrafta kanka şu kadar kar ettim havası basacak tipler gelmiş millete beddua ediyor yok bitcoin zengini havası yok kısayoldan zengin kafası falan. İnsanları belki ekstra para kazanırım da kendim için bir şeyler yaparım hayallerine sürükleyen devlet utansın. Yatırım yapabilecek parası olan yapsın. Benim cebimde üzülmeyeceğim paralar olsa ben de yapardım.
Seneye bu zamanlar 600bin tl btc. Her zaman olan şeyler şu etherium kazımını zorlaştırsalar kart alsak istediğim tek bu btc 1 milyon olsun sonra.
Ulan yasakla yasakla bitmedi, 2014'ten beri her hafta bir kere yasaklıyorlar
- Kripto madencilerin yüksek elektrik tüketimi nedeniyle, bu işe bulaşmamış insanlar zamlı elektrik kullanır.
- Doğu bölgesinde kaçak bedelini yıllardır bizler ödemekteydik. Artık onların kripto madencilik sebebiyle oluşan devasa kaçak elektrik bedelini de biz sırtlanmak zorunda kalacağız.
- Kimse madencilik artığı, çamur kaplı 2. el kartlara ederinin 5 katını ödemek istemez. Ekran kartı satılamıyorsa diğer bileşenlerde satılamayacak demektir. Hem alıcıyı hem satıcıyı mahvettiniz.
- Sizin yüzünüzden bir çok genç eğitime ulaşamıyor.
- Madencilik sebebiyle karbon salınımı arttı. Küresel ısınmada sizin de payınız var.
-
tokatçılık diyenleri cahil ilan ediyordunuz ne oldu? yatarak para kazanılmaz iyi oldu, 1000 dolar yatırayım 2 ay sonra 5000 dolar olsun yok öyle bir dünya, güya paranın yerine geçecekmiş ama piyasada kaşılığı yok üstüne canı sıkılan coin çıkartıyor, her şeyi geçtim doğal kaynağı olmayan bir şeyi ekran kartı çalışıtırarak neyi nereden çıkartıyorsun, kısa yoldan zengin olmaya çalışanları tokatlıyorlar güzel sistem.
-
Batsa da kurtulsak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne alaka kripto ile Akp? Neyin kafasındasın. Sen diyorsun ki bütün fakirler kumar oynuyor yazık onlara. Ben de diyorum ki 100+200+500 bin liraları olup kumar oynayana fakir denmez. Bu kadar parasını kumara koyacak kadar keyfi varlığı yerinde demek ki. Millet aç parasız bunların kumara koyacak parası var demek ki kaybedince üzülmesin. bin lira iki bin lira ile oynuyor ise zaten kaybettiği olsa olsa bir aylık maaşı, bir şey kaybetmez, ona da acımamak lazım kendi kumarı. Sen bundan bir parti amblemi çıkarıyorsan kesinlikle bir doktora görün korona günlerinde zehirlenmişsin sen kriptopara zede seni.
-
20 binden 3 bine düştüğünde de balon dediniz çöktü dediniz bitti dediniz
ben alttan girdim girdim ve 60 binlere kadar çıktı. şimdiye kadar tam 200 bin civarı kar ettim. Tavrına bakacak olursak bu 200 bini senden çalmışım sanırım çünkü bayağı öfkelisin
Hala daha kıskançlık diyenler var, hala daha 8 yaşındaki ergen kız kafası ile olaya bakanlar var ... Yok komşu Ayşe teyze, yok dedikodu falan ...
Yav arkadaş sen sistemi tehdit ediyorsun ! Ben ingilizce öğretmeniyim ve özel verdiğim dersler ile beraber haftada 40 saate yakın ders veriyorum, onlarca öğrencim var. Hanım hemşire, bu covid belasında her gün can pazarının içerisine giriyor...
E şimdi bakıyorum BBC orada 15 yaşındaki çocuğu kripto para milyarderi olarak haber ediyor. Derdimiz 'milyarder olmak' zorunda değil, hadi attı sigortamız, dedik ki; kalk hanım bırakıyoruz işi gücü, giriyoruz bu piyasaya, biraz da paramız var, parayı kendi içinde döndürürüz dedik, haftalık pazar paramızı çıkarsın, kiramızı çıkarsın yeter, milyoner-milyarder olmaya gerek yok.
Yani sadece çalışmamaya bir argüman olarak bile kullandığımızda, bir öğretmen, bir hemşire eksildi. Bırak cebindeki parayı 100'e katlamayı, bırak milyarder olmayı. Ben haftada 40-45 saat, beyin gırtlak patlatacağıma, 2-3 borsa takip edip bir yandan kahvemi yudumlayabileceksem, neden cazip gelmesin ?
Ben şu anda o kadar salak değilim(henüz, belki ileride bende salaklara katılmak isterim), ancak ne doktorlar tanıyorum, ne galericiler tanıyorum ne mimarlar tanıyorum, tası tarağı satıp bu işe giren. Bir yakınımız koca lojistik firmasını dağıttı. Özbek bir arkadaşım (ailecek fabrikatörler) kaç tane fabrikalarını bile bile kül edip bu iş için çeşitli coin-farmlara giriştiler. (yok olan istihdamı belki bir 3-5 saniye düşünmek istersiniz)
Kuru soğan edebiyatı yapmayacak, burada ergen laflarına sığınmayacak, pembe dizi draması çevirmeyecek her insan bilir ki para insanın harcadığı emek üzerindeki en büyük motivasyon. Ki bizzat para haberinin altında bir başka para çeşidini tartışıyoruz.
İnsanların kolay para kazanma istekleri, asıl yeteneklerini, birikimlerini değerlendirme şekillerini(eğitimden bahsediyorum), tecrübelerini, potansiyellerini ve en önemlisi bu dünyanın dönmesi için gerekli olan emeklerini bir kenara koyma düşüncesini akıllarına sokuyor.
Sen 15 yaşında dişleri sap sarı 37 kilo çocuğu bitcoin milyarderi diye ekrana koyarsan, benim uzman genel cerrah amcamda "lan ben niye 72 saattir nöbetteyim" der ! Bu, bu kadar basit.
Bütün dünya dönmeyi bırakıp, herkes bir birine para mı alıp satacak ? Yeni düzen bu mu ? Sana kim hizmet verecek o zaman ? Bir zeki sen misin ? Birileri bardak yıkarken, inşaatta demir bağlarken, bir tek sen mi hayat geçindireceksin yatarak ? (bunu "yavvvv herkeste bu işin içine girmez millet çalışmaya devam edecektir" diyenlere yada kripto para konusu altında gelip de idealistliğe dair laflar söyleme cüretinde bulunacaklara istinaden söyledim)
Yine aynı şekilde diğer sektörlerle karşılaştırıp "yahu bu işi yapanlar zaten var, al satçılar, 2 bina dikip zengin olanlar, bir imza atıp köşeyi dönenler" diyecek olanlar olacaktır. Ancak o 'köşeyi-dönme' yöntemleri bu kadar potansiyel arz etmiyor, bu kadar fazla ulaşılabilir değiller, herkes 2 bina dikemez, herkes imzasını o kadar değerli hale getiremez, herkesin al-sat yapacak kadar sermayesi olamaz. Dolayısı ile kendi içerisinde niş ve sistemi tehdit etmeyen oluşumlar bunlar.
Bitcoin'in çıkma mottosu sistemi tehdit etmesi üzerine idi, düzeni bozma üzerine idi ! Tamam hocalar, her şeyi siz biliyorsunuz, herkes aynı anda kazanacak, kimse kaybetmeyecek, hiç kimse çalışmayacak - best denklem ever !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 23 Mayıs 2021; 8:30:16 >
-
Aa olur mu hocam Filistinliler de kriptocular yüzünden bombalanıyor
Kriptocular işid ve pkk gibi terör örgütlerini besliyor
kriptocular fetöcüdür hatta
bu neyin kafası arkadaş ya
Sen ekran kartını alıp oyun oynasan da elektrik harcayıp karbon salınımı yapmıyor musun? En azından benim ekran kartı boş bir ölü vakte gitmiyor da cebime para dolduruyor. Kocaman adamlar olmuşsunuz derdinize bakın
Ayrıca şu da var ki sadece 20 şirket bütün karbon salınımının %75’inden sorumlu. Biraz yiyorsa bunlara laf edin bakalım? Madem bu kadar doğaya önem veriyorsun Nestle’ye karşı yapılan protestolara sen de katıl da görelim ya da sen de Microsoftu Samsungu protesto et hiçbir ürünlerini kullanma? Arabanı da değiştir bisiklete geçmen gerekiyor. Ne oldu bilgisayar başından klavyeden yazması kolaydı dimi?
Afrika ve Hindistan okyanus kirliliğinin %80’inden sorumlu olmasına rağmen plastik pipeti kaldırınca okyanus kirliliğinin çözüleceğini sanan kafayla sizinki de aynı kafa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 23 Mayıs 2021; 11:2:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bana doğal olmayan bir kaynağı ekran kartı nereden nasıl çıkartıyor anlatsana?
-
Cevap versem mi vermesem mi diye çok düşündüm sonra dedim ki konuya girmeden bir cevap vereyim konu zaten soğudu güzel günlerin olsun inşallah dostum sağlıcakla kal :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Borsayı düşünün mesela, fiyat artışının sebebi şirket kar eder değerlenir, hisse fiyatı yükselir, oraya gelen para senin de cenine girer.
Coinlerde durum sürekli havadan gelen para. Başkasının yatırdığı para senin cebine giriyor. Bu nasıl iyi bir sistem olabilir? Sürekli para girecek, herkes kazanacak, böyle bir sistem duydunuz mu hiç, ben en son çiftlikbankta duydum.
İnsanların zengin olma hayallerini kullanarak mevcut iş bölümü sistemi bozuluyor. Madem bu kadar faydalı bir sistem, kimse çalışmasın herkes coin alsın. Peki coin alacağınız para nereden gelecek? Diyelim ki hem çalışıp, hem yatırım amaçlı coin alıyorsunuz. Peki kendi içinde katma değeri olmayan bir sistem, başkasından gelen parayı ne zamana kadar size verecek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sorun tam olarak cumlende gizli.sen de cok iyi biliyorsun ki o kazanilan(uttugun) para baskasinin parasi.senden daha az sansli veya daha az akilli birinin parasi. zarsiz kumarhane yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimizden başka düşmana ihtiyacımız olmadığının kanıtı başka bir konu. Allah ıslah etsin.
-
Ee kripto öncesi de döviz vardı hisse senetleri vardı kağıtlar vardı forexi vardı osu busu vardı... bunlar da aynı hesap dediğine geliyor. Bunlarla uğraşmayan kaldı mı Allah aşkına bir maaşla sadece kim zengin olur? Günümüzün şartları artık sizler de ayak uydurmaya bakın derim oturduğunuz yerden hasetlenerek bir yere varamazsınız anca içinizde öfkeniz birikir ben de yaptığım kara bakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 23 Mayıs 2021; 10:58:18 > -
Çin şimdide kripto madencilerini yakalıyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X