Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
80.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsungun sitesinden okuduğuma göre performans ve SSD'nin güvenlirliğini arttıran bir olay bu. Kaybedeceğimiz tek şey bir miktar yer gibi duruyor.
    250gb almıştım zaten, 3 sene sonunda bile 100gb ı boş kalmıştı önceki ssd nin. Akşam gidince deneyeceğim.

Samsung Semiconductor
    Samsung V-NAND SSD | Samsung Semiconductor Official Site
    http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/about/whitepaper05.html

sener371, teşekkürler test için.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bütün özelliklerini karıştırıyorsun herhalde inş elinde kalmaz ssd.

ya hddler gibi içinde hareket eden dikler olmadığından kolay kolay arıza vereceğini sanmıyorum ama haklı olabilirsin tşk na palım bizde tüm özelliklerini öğrenene kadar biraz kurcalayacağız
  • Hocam SSD siparişim geldi benide kulüp e eklersen sevinirim Evo 250gb gerçekten inanılmaz hocam HDD ile bu kadar zaman sürünmüşüm.

@bjk__murat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

Hocam SSD siparişim geldi benide kulüp e eklersen sevinirim Evo 250gb gerçekten inanılmaz hocam HDD ile bu kadar zaman sürünmüşüm.

@bjk__murat

tmm en yakın zamanda eklerim.

haydi hayırlı olsun, kesinlikle öyle.
  • İki hafta içinde Samsung 120Gb 840 Evo almayı düşünüyorum fakat piyasada Ssd 2.5"-3.5" Dönüstürücü Aparat bulamıyorum.
    İnternette araştırdım, hiç bir yerde bulamadım. Bu yüzden ürünü almama engel oluyor.Nereden satın alabileceğimi Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: endless_liberty

İki hafta içinde Samsung 120Gb 840 Evo almayı düşünüyorum fakat piyasada Ssd 2.5"-3.5" Dönüstürücü Aparat bulamıyorum.
    İnternette araştırdım, hiç bir yerde bulamadım. Bu yüzden ürünü almama engel oluyor.Nereden satın alabileceğimi Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

corsair force GS

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

quote:

İki hafta içinde Samsung 120Gb 840 Evo almayı düşünüyorum fakat piyasada Ssd 2.5"-3.5" Dönüstürücü Aparat bulamıyorum.

corsair force GS

Yani tek şansım corsair force GS almak mı?
    corsair force GS içinde dönüştürücü apart kesin var mı? emin misin?

• Merhaba arkadaşlar sonunda SSD me kavuştum kurulumumu yaptım. Kendi programında yaptığım testi resim olarak ekledim

Normal şartlar altında

Rapid mod aktifken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan6423 -- 14 Haziran 2014; 11:49:54 >

• quote:

quote:

quote:

corsair force GS

oncelikle samsungla corsairin performanslari aynı hatta gs modeli 8 fazla,Ama bu 8gb performansin yukselmesine sebep oluyormuş kendine ayirdigi belli bir yazma alaniymis sanirim.Yazma konusunda one gecebiliyormus yani.Yaninda aparatta veriliyor,Corsairin kendi orjinal kabı :)

• quote:

bilgisayarcıları dolaşın hocam bir vatanda var ama 30 tl çok pahalı

@furkan

tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Haziran 2014; 14:11:47 >
  • Teşekkür ederim
    @bjk__murat
  • quote:

quote:

quote:

quote:

corsair force GS

oncelikle samsungla corsairin performanslari aynı hatta gs modeli 8 fazla,Ama bu 8gb performansin yukselmesine sebep oluyormuş kendine ayirdigi belli bir yazma alaniymis sanirim.Yazma konusunda one gecebiliyormus yani.Yaninda aparatta veriliyor,Corsairin kendi orjinal kabı :)

Önerin için teşekkürler. Dün gece ben de araştıdım corsair force GS modelini. Samsung Evo ile birbirine çok yakın özellikler ve 8 gb fazlalığı var ama samsung evo ile arasında yaklaşık 45 tl fiyat farkı da var, bu yüzden samsung evo almak daha iyi olur diye düşündüm ama aparat yüzünden alamayacağım gibi görünüyor. Gerçi apararata 15 tl verince fiyat farkı 30 tl kadar oluyor ama zaten piyasada aparat bulmak çok zor.

corsair force GS paket içeriğinde aparat var gigib görünüyor ama kafamı karıştıran birşey oldu. Dün gece vatanda Corsair ssd modellerini incelerken kullanıcı yorumlarını okudum.
    corsair force 120 gb sl modeline bakmıştım ve bir kullanıcı ürünü almış ama aparat yokmuş içinde. merak etttiğim şu, 120 gb sl modelinde aparat paket içeriğine dahil değil de, gs 128 gb modelinde mi paket içeriğine dahil? kafamı kurcalayan bu. ya da artık aparat paket içeriğine dahil değil mi? alıp da aparat çıkmazsa o zaman çok kötü olur. Araştırmak lazım.

• quote:

quote:

bilgisayarcıları dolaşın hocam bir vatanda var ama 30 tl çok pahalı

@furkan

tekrar hayırlı olsun.

Murat kardeşim, Vatana baktım ama orada aparat yok. internette araştırdım, hemen hemen hiç bir yerde yok diyebilirim. Tek tek bilgisayarcılara gidip aparat araştırmak samanlıkta iğne aramak gibi olur. Çoğu bilgisayarcının satacağını düşünmüyorum. Anlamadığım şu, bu aparatlar neden artık satılmıyor piyasada? herkesin kasasında 2.5 yuvası mı var da satılmıyor? Benim gibi 2.5 yuvasına sahip olmayan bir sürü masa üstü pc kullanıcıları olması gerek.

120GB 840 EVO almaya hevesliydim,üstelik şuan vatanda webe özel indirimde 199 tl ama aparat sorunu yüzünden alamayacığım gibi görnüyor. Yine de verdiğin fikir için sana tşk ettim.

• quote:

Murat kardeşim, Vatana baktım ama orada aparat yok. internette araştırdım, hemen hemen hiç bir yerde yok diyebilirim. Tek tek bilgisayarcılara gidip aparat araştırmak samanlıkta iğne aramak gibi olur. Çoğu bilgisayarcının satacağını düşünmüyorum. Anlamadığım şu, bu aparatlar neden artık satılmıyor piyasada? herkesin kasasında 2.5 yuvası mı var da satılmıyor? Benim gibi 2.5 yuvasına sahip olmayan bir sürü masa üstü pc kullanıcıları olması gerek.

120GB 840 EVO almaya hevesliydim,üstelik şuan vatanda webe özel indirimde 199 tl ama aparat sorunu yüzünden alamayacığım gibi görnüyor. Yine de verdiğin fikir için sana tşk ettim.

valla anlamadım kardeş bende bunu Allahtan benim kasayla beraber birtane gelmişte yoksa şuan bende deliriyor olurdum herhalde.

yeni nesil kasalarda artık direk aparatsız hazır yer yapılması veya verilmesi sebebiyle olabilir.

• quote:

quote:

valla anlamadım kardeş bende bunu Allahtan benim kasayla beraber birtane gelmişte yoksa şuan bende deliriyor olurdum herhalde.

yeni nesil kasalarda artık direk aparatsız hazır yer yapılması veya verilmesi sebebiyle olabilir.

Evet, son 1 yıl içinde çıkan kasalarda genelde 2.5 yuvaları oluyor ama halen olmayan bir sürü pc kullanıcısı var. Maalesef aparat bulmak çok zor.
    corsair force GS 128 gb paket içeriğinde aparat var gibi görünüyor. sence corsair force GS alsam mı?

• quote:

Evet, son 1 yıl içinde çıkan kasalarda genelde 2.5 yuvaları oluyor ama halen olmayan bir sürü pc kullanıcısı var. Maalesef aparat bulmak çok zor.
    corsair force GS 128 gb paket içeriğinde aparat var gibi görünüyor. sence corsair force GS alsam mı?

çok birşey farketmez alabilirsin ama evo daha güncel bir ürün diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Haziran 2014; 16:31:00 >
  • Eline saglım benımde elime yenı geçti ssd diz üstü pc me takıcam işallah çok faydalı oldu paylasımınız kulube benıde ekleyım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep.A

Eline saglım benımde elime yenı geçti ssd diz üstü pc me takıcam işallah çok faydalı oldu paylasımınız kulube benıde ekleyım :D

hayırlı olsun kardeşim.

ekledim.
  • Corsair 400r kasa almıştım içinden 6 tane felan hdd için değişik aparat cıkdı ne işe yarıyor felan derken meğer ssd içinde kullanılıyormuş aparat sıkıntısı yok şükür :)
  • Vidasız şekilde 2.5" yuvaya koydum. Zaten arka taraf kablo dolu, ön tarafa da hareket edemez. Zıplayacak hali de yok. Öyle duruyor. Güya HAF X kullanıyorum :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.