Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
80.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lodge314

250 ile 120 arasında kaldım. Aradaki farka değer mi almışken büyük alayım olay bitsin mi.
    Performans farkı az da olsa görülüyor ama yine de kararsız kaldım @bjk__murat hocam ne dersiniz?

çok oyun yükleyen biriysen 240 al mutlaka

witcher 2 + watch dogs yüklü 25gb boş yer kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

250 ile 120 arasında kaldım. Aradaki farka değer mi almışken büyük alayım olay bitsin mi.
    Performans farkı az da olsa görülüyor ama yine de kararsız kaldım @bjk__murat hocam ne dersiniz?

çok oyun yükleyen biriysen 240 al mutlaka

witcher 2 + watch dogs yüklü 25gb boş yer kaldı :)

Oyun şart tabi :)
    Ama 1tb ikinci diskim var zaten orayı kullanmayı düşmüyordum oyun moyun icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşten çıkar çıkmaz yandaki vatandan alacağım bir tane 128'lik vardı yetmiyor artık 250 gb 840 Evo alayım yanına mis gibi takılayım ekle benide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

İşten çıkar çıkmaz yandaki vatandan alacağım bir tane 128'lik vardı yetmiyor artık 250 gb 840 Evo alayım yanına mis gibi takılayım ekle benide :)

valla biraz öyle oluyor

şimdiden hayırlı olsun alınca ekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

İşten çıkar çıkmaz yandaki vatandan alacağım bir tane 128'lik vardı yetmiyor artık 250 gb 840 Evo alayım yanına mis gibi takılayım ekle benide :)

valla biraz öyle oluyor

şimdiden hayırlı olsun alınca ekleriz.

Şimdi Ankara eryaman mağazasından aldım. Samsung EVO 250 gb 393 TL 9 taksitle aldım internet fiyatındanda ucuza gelmiş oldu. Hayırlı olur inşallah.

• quote:

Şimdi Ankara eryaman mağazasından aldım. Samsung EVO 250 gb 393 TL 9 taksitle aldım internet fiyatındanda ucuza gelmiş oldu. Hayırlı olur inşallah.

hadi hayırlı olsun sonuçları memnuniyetini söylersin yarın

• Usta ya benim bu boot süreleri ne olacak? 30-40 saniyede masaüstü geliyor. 20 saniye kadar ekran siyah, sonra 2 tur dönen windows animasyonu çıkıyor ve şifre kısmı geliyor.(şifre de 0000, basılı tutup geçiyorum orayı) Yok mu bunu hızlandırmanın yolu? (sistemde Raid0 var, AHCI mod kullanamıyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Usta ya benim bu boot süreleri ne olacak? 30-40 saniyede masaüstü geliyor. 20 saniye kadar ekran siyah, sonra 2 tur dönen windows animasyonu çıkıyor ve şifre kısmı geliyor.(şifre de 0000, basılı tutup geçiyorum orayı) Yok mu bunu hızlandırmanın yolu? (sistemde Raid0 var, AHCI mod kullanamıyorum.)

Neyi raid yapıyorsun ? Normal hdd lerimi ?

Valla benim pc 7 sn de açılıyor 4 saniyede kapanıyor :)

Bir crystaldisk sonucu paylaş bakalım sıkıntı varmı

• 2 tane HD103SJ raid0 modda çalışıyor.

Benimki post ekranını 25 saniyede geçiyor, masaüstü ondan sonra 8-9 saniye ama post ekranıyla birlikte 33-35 saniye falan.

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    uğraştırıcı olur ama raidleri çıkarıp sadece ssd ile pc yi aç moduda AHCI yap
  • post süresi kısalmıyor. Elektrikler de gitti, veri kaybı var. Aman ne güzel.

Edit: Avast, AoE3 harici bir zarar ziyan gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 7 Haziran 2014; 16:59:45 >
  • quote:

post süresi kısalmıyor. Elektrikler de gitti, veri kaybı var. Aman ne güzel.

Edit: Avast, AoE3 harici bir zarar ziyan gözükmüyor.

windows 7 ile dene o zaman

şanssızlık olmuş
  • Bende artık Samsung EVO 250 GB SSD sahibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan6423

Bende artık Samsung EVO 250 GB SSD sahibiyim

haydi hayırlı olsun listeye ekleyelim.

görüşlerinizi mutlaka aktarınız alacak olanlara rehber olsun.
  • Teşekkür ederim, ssd'im 1 hafta sonra elime ulaşacağı için izlenimlerimi daha sonra paylaşacağım

• Az buçuk bir şeyler yaptım. Şimdi daha iyi oldu. Genel bi tepkime hızı artışı oldu sanki.(Marvell kontrolcüsünü devre dışı bıraktım)
  • quote:

Az buçuk bir şeyler yaptım. Şimdi daha iyi oldu. Genel bi tepkime hızı artışı oldu sanki.(Marvell kontrolcüsünü devre dışı bıraktım)

anakarttan herhalde fastboot desteği yoksa olabilir.
  • Fast boot diye bir şey görmedim ama UEFI Boot kullanılabilir diye biliyorum. Ama ne kadar fark eder ondan emin değilim.
  • format yerine işletim sistemi 120GB 840 EVOya kopyalanabiliyor mu. beraber gelen cd ile bu işlem yapılabiliyor mu?
  • sener371 kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadarıyla samsung migration software ile kullanmış oldugun hdd yi aldıgın ssd ye birebir kopyalayabilmen lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.