Bildirim
Kriz bizide vurdu galiba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
basbakan teğet gecıcek dıor -
hiç sannetmem bu kriz dahada kötü hal alabilir ben bilgisayar tamircisiyim işmiş kalmadı bitti -
sence sorunun cevabı bizde olabilirmi?quote:
Orijinalden alıntı: ParanoRe
basbakan teğet gecıcek dıor -
5-6 aya daha da derinleşir.quote:
Orijinalden alıntı: oxsıde
sence sorunun cevabı bizde olabilirmi?
Alıntıları Göster -
Babam mali müşavir şu an ufaktan kapanmalar başladı derinleşmezse iyi olur dedi.. -
Tayyip'in dediği gibi kriz bizi teğet geçti hamdolusn iyizquote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
Babam mali müşavir şu an ufaktan kapanmalar başladı derinleşmezse iyi olur dedi.. -
Hamdolsun.quote:
Orijinalden alıntı: aykunsezer
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Kriz finans sektörü kriziydi,quote:
Orijinalden alıntı: s.u.i
Tayyip'in dediği gibi kriz bizi teğet geçti hamdolusn iyiz
Alıntıları Göster
Bizim Finans sektörümüz doğrudan krizden etkilenmesi çok zor,
çünkü 2001 krizinden sonra yapı çok sağlamlaştırılmıştı,
bu nedenle finans sektöründe başlayan krizin bizim finans sektörünü vurmasını zaten kimse beklemiyordu,
ancak şimdi kriz real sektöre geçti,
ihracat rakkamları düştü
kimi firmalar zor duruma girdi
bu sefer herkez birden kriz moduna girdi,
ülkemizde 3 ana sektör var,
inşaat taşıt tekstil,
tekstil son zamanlarda çin yüzünden baya kan kaybetmişti,
en ufak kriz söylentisinde insanlar ilk ev ve otomobil alma işlemini ertelerler,
böylece hayati sektörler zor duruma düşmüş oldu
ama bayram tatilinde adım atacak yer yoktu,
insanlar önlem alıyor
alınan önlemler otomotiv ile inşaat sektörünüde etkliyor
illa batanlar olacaktır
2009 un ilk 6 ayında iyileşme beklemeyin bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
Babam mali müşavir şu an ufaktan kapanmalar başladı derinleşmezse iyi olur dedi..quote:
Orjinalden alıntı: bonobopanzer
Babam mali müşavir şu an ufaktan kapanmalar başladı derinleşmezse iyi olur dedi..
Umarım...
Ama bu günlerde soyut bir iyimserlik var açıkcası.
Önümüzdeki iki hafta içerisinde ABD'de, özellikle otomativ sektörüne yada daha öze inecek olursak Detroit üçlüsüne yönelik kurtarma planı, fiyaskoyla noktalanırsa yahut çok geç kalırlarsa, bir dalga daha gelir.
Uzun lafın kısası dibi görmedik henüz. -
kriz warcraft 3 ü bile vurdu creeplerden 30 gold cıktıgını gorur oldum ama teget de geçebilirquote:
Orijinalden alıntı: Yazatquote:
Orjinalden alıntı: bonobopanzer
Babam mali müşavir şu an ufaktan kapanmalar başladı derinleşmezse iyi olur dedi..
Umarım...
Ama bu günlerde soyut bir iyimserlik var açıkcası.
Önümüzdeki iki hafta içerisinde ABD'de, özellikle otomativ sektörüne yada daha öze inecek olursak Detroit üçlüsüne yönelik kurtarma planı, fiyaskoyla noktalanırsa yahut çok geç kalırlarsa, bir dalga daha gelir.
Uzun lafın kısası dibi görmedik henüz.
Alıntıları Göster
-
Krizi kullananlar var.quote:
Orijinalden alıntı: BlackNWhite
kriz warcraft 3 ü bile vurdu creeplerden 30 gold cıktıgını gorur oldum ama teget de geçebilir
Alıntıları Göster -
Öncekı Hafta Kriz Bizi Etkilemez Gecen Hafta Fazla Etkılemez Bugun ise Bizide etkıledıquote:
Orijinalden alıntı: Paramedik 112
Krizi kullananlar var.
Alıntıları Göster
Ben bişi Demiyom Gerisini Sİz düşünün -
quote:
Orijinalden alıntı: ParanoRe
basbakan teğet gecıcek dıorquote:
Orjinalden alıntı: ParanoRe
basbakan teğet gecıcek dıor
hamdolsun.. -
Küresel bir kriz var ama aslında başlayalı seneler oldu ama yeni etkileri görülüyor,krizin başını dünya ekonomisini sahibi ABD çekiyor,quote:
Orijinalden alıntı: SeZa®
Öncekı Hafta Kriz Bizi Etkilemez Gecen Hafta Fazla Etkılemez Bugun ise Bizide etkıledı
Ben bişi Demiyom Gerisini Sİz düşünün
Alıntıları Göster
Sorunun cevabına gelince Kriz artık hiç bitmeyecek,görünen etkileri azalır ama bitmez,Kapitalist sistemin sonu geliyor bence;) (Miladı doldu artık,geçersiz olucak;) (Bunu sosyalism desteklediğim için fln söylemiyorum bnc her ikiside artık geçersiz ve yetersiz olucak gelecek için)
Türkiye ye gelince ekonomik bağımlıyız,bizim işimiz daha zor,inanmayabilrisiniz ama küresel sermaya isterse Türkiyede iç veya dış savaş yada her ikisini birden çıkarabilir vs....
Türkiyenin ekonomide tek bir başlıca hedefi olmalı: Oda imf gibi yerlere olan borçları ödemek !
Ki sömürücü kuruluşlar hepsi,imf den borç alan hiç bir ülke durumun düzetememiştir,borçlarını ödeyememiştir,tüm yerli sermayesi satın alınmış haciz gelmiştir veya zamanı gelince savaşa sokulmuştur! (inanmayan araştırabilirler)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 16 Aralık 2008; 21:06:59 >
-
en basından beri teğet geçicek dediquote:
Orijinalden alıntı: SeZa®
Öncekı Hafta Kriz Bizi Etkilemez Gecen Hafta Fazla Etkılemez Bugun ise Bizide etkıledı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: EMİN16
-
malumunuz partiye oy verirken iyiydi de kriz vurunca niye ağlaşıyorsunuz yok öyle yağma hepinize müstehaksınız hakediyorsunuz daha kriz falan gelmedi bu gördüğünüz sadece ayak sesleri esas krizi 2 ay sonra görünquote:
Orijinalden alıntı: Shadow Dancequote:
Orjinalden alıntı: ParanoRe
basbakan teğet gecıcek dıor
hamdolsun..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: warlozka
malumunuz partiye oy verirken iyiydi de kriz vurunca niye ağlaşıyorsunuz yok öyle yağma hepinize müstehaksınız hakediyorsunuz daha kriz falan gelmedi bu gördüğünüz sadece ayak sesleri esas krizi 2 ay sonra görün
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: warlozka
malumunuz partiye oy verirken iyiydi de kriz vurunca niye ağlaşıyorsunuz yok öyle yağma hepinize müstehaksınız hakediyorsunuz daha kriz falan gelmedi bu gördüğünüz sadece ayak sesleri esas krizi 2 ay sonra görün
Malum partiden hiç haz etmeyen bir insanım. Lakin başka parti olsa kriz vurmayacak mıydı?? Böyle sığ düşünceler üretmesek keşke
-
%47 lik kesim yüzünden bize etkilenioruz.quote:
Alıntıları Göster
Elektiriğe zam
doğalgaza zam
ekmeğe zam
Ona zam buna zam..
aylık +2000 ytl gelir var ama yinede olmuyor.
Ayrıca babamların ek isi oalrak zeytinlikleri var amcamlarla ortak 1200 ağac kadar ve daha 2 senenin zeytini havuzda duruyor satılamıyor maliyetin yarısı fiyatı teklif veriyor adamlar Allah'tan b usenenin ürünleri güsel bakalım hayrlısı.
Yemin ediyorum eskiden ev yine sıcak oluyordu bu son zamlardan sonra artık eve üsüyorum suan klavyeye yazarken bile ellerim titriyor
Hayatımda İlk defa babam cağırıpta harclığımı vermedi -veremedi bu hafta bende istemiyorum kahvaltımı yapıp 4 e kadar su icerek bekliyorum baska yapıcak bir sey ok biz birde türkiye ortalamasının katkat üstüdne bir durumdayız allah askeri ücretle ev gecindirenlerin yarıdmcısı olsun
-
Rusyada miydi ki? Hangi sirketteydi? Belki taniyorumdur./quote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- etten kirilan tırnak
- en iyi aromalı sigara
- gece uyurken yanında biri varmış gibi hissetmek
- bir erkek bir kızı neden takipten çıkarır
- kontil tablet nasıl kullanılır
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X