Şimdi Ara

Kriz bizide vurdu galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar babam inşaat sektöründe İnsaat mühendisi yani geldi demin eve kriz onalarıda vurmus nezamn gece bu kırız?

• basbakan teğet gecıcek dıor
  • hiç sannetmem bu kriz dahada kötü hal alabilir ben bilgisayar tamircisiyim işmiş kalmadı bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParanoRe

basbakan teğet gecıcek dıor
    sence sorunun cevabı bizde olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxsıde

sence sorunun cevabı bizde olabilirmi?

Alıntıları Göster
    5-6 aya daha da derinleşir.
  • Babam mali müşavir şu an ufaktan kapanmalar başladı derinleşmezse iyi olur dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Babam mali müşavir şu an ufaktan kapanmalar başladı derinleşmezse iyi olur dedi..
    Tayyip'in dediği gibi kriz bizi teğet geçti hamdolusn iyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hakan şükür battı sanki
    24 yıl önce açıldı
    Bu Ruslar Harbi Deli
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykunsezer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hamdolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.u.i

Tayyip'in dediği gibi kriz bizi teğet geçti hamdolusn iyiz

Alıntıları Göster
    Kriz finans sektörü kriziydi,

Bizim Finans sektörümüz doğrudan krizden etkilenmesi çok zor,
    çünkü 2001 krizinden sonra yapı çok sağlamlaştırılmıştı,
    bu nedenle finans sektöründe başlayan krizin bizim finans sektörünü vurmasını zaten kimse beklemiyordu,
    ancak şimdi kriz real sektöre geçti,
    ihracat rakkamları düştü
    kimi firmalar zor duruma girdi
    bu sefer herkez birden kriz moduna girdi,

ülkemizde 3 ana sektör var,
    inşaat taşıt tekstil,
    tekstil son zamanlarda çin yüzünden baya kan kaybetmişti,
    en ufak kriz söylentisinde insanlar ilk ev ve otomobil alma işlemini ertelerler,
    böylece hayati sektörler zor duruma düşmüş oldu

ama bayram tatilinde adım atacak yer yoktu,
    insanlar önlem alıyor
    alınan önlemler otomotiv ile inşaat sektörünüde etkliyor
    illa batanlar olacaktır
    2009 un ilk 6 ayında iyileşme beklemeyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Babam mali müşavir şu an ufaktan kapanmalar başladı derinleşmezse iyi olur dedi..
    quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Umarım...

Ama bu günlerde soyut bir iyimserlik var açıkcası.
    Önümüzdeki iki hafta içerisinde ABD'de, özellikle otomativ sektörüne yada daha öze inecek olursak Detroit üçlüsüne yönelik kurtarma planı, fiyaskoyla noktalanırsa yahut çok geç kalırlarsa, bir dalga daha gelir.

Uzun lafın kısası dibi görmedik henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazat

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Umarım...

Ama bu günlerde soyut bir iyimserlik var açıkcası.
    Önümüzdeki iki hafta içerisinde ABD'de, özellikle otomativ sektörüne yada daha öze inecek olursak Detroit üçlüsüne yönelik kurtarma planı, fiyaskoyla noktalanırsa yahut çok geç kalırlarsa, bir dalga daha gelir.

Uzun lafın kısası dibi görmedik henüz.

Alıntıları Göster
    kriz warcraft 3 ü bile vurdu creeplerden 30 gold cıktıgını gorur oldum ama teget de geçebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackNWhite

kriz warcraft 3 ü bile vurdu creeplerden 30 gold cıktıgını gorur oldum ama teget de geçebilir

Alıntıları Göster
    Krizi kullananlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Krizi kullananlar var.

Alıntıları Göster
    Öncekı Hafta Kriz Bizi Etkilemez Gecen Hafta Fazla Etkılemez Bugun ise Bizide etkıledı
    Ben bişi Demiyom Gerisini Sİz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParanoRe

quote:

Orjinalden alıntı: ParanoRe

hamdolsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZa®

Öncekı Hafta Kriz Bizi Etkilemez Gecen Hafta Fazla Etkılemez Bugun ise Bizide etkıledı

Alıntıları Göster
    Küresel bir kriz var ama aslında başlayalı seneler oldu ama yeni etkileri görülüyor,krizin başını dünya ekonomisini sahibi ABD çekiyor,

Sorunun cevabına gelince Kriz artık hiç bitmeyecek,görünen etkileri azalır ama bitmez,Kapitalist sistemin sonu geliyor bence;) (Miladı doldu artık,geçersiz olucak;) (Bunu sosyalism desteklediğim için fln söylemiyorum bnc her ikiside artık geçersiz ve yetersiz olucak gelecek için)

Türkiye ye gelince ekonomik bağımlıyız,bizim işimiz daha zor,inanmayabilrisiniz ama küresel sermaya isterse Türkiyede iç veya dış savaş yada her ikisini birden çıkarabilir vs....

Türkiyenin ekonomide tek bir başlıca hedefi olmalı: Oda imf gibi yerlere olan borçları ödemek !

Ki sömürücü kuruluşlar hepsi,imf den borç alan hiç bir ülke durumun düzetememiştir,borçlarını ödeyememiştir,tüm yerli sermayesi satın alınmış haciz gelmiştir veya zamanı gelince savaşa sokulmuştur! (inanmayan araştırabilirler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 16 Aralık 2008; 21:06:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeZa®

Alıntıları Göster
    en basından beri teğet geçicek dedi
    quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Dance

quote:

Orjinalden alıntı: ParanoRe

hamdolsun..

Alıntıları Göster
    malumunuz partiye oy verirken iyiydi de kriz vurunca niye ağlaşıyorsunuz yok öyle yağma hepinize müstehaksınız hakediyorsunuz daha kriz falan gelmedi bu gördüğünüz sadece ayak sesleri esas krizi 2 ay sonra görün

• quote:

Orijinalden alıntı: warlozka

malumunuz partiye oy verirken iyiydi de kriz vurunca niye ağlaşıyorsunuz yok öyle yağma hepinize müstehaksınız hakediyorsunuz daha kriz falan gelmedi bu gördüğünüz sadece ayak sesleri esas krizi 2 ay sonra görün

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: warlozka

Malum partiden hiç haz etmeyen bir insanım. Lakin başka parti olsa kriz vurmayacak mıydı?? Böyle sığ düşünceler üretmesek keşke

• quote:

Alıntıları Göster
    %47 lik kesim yüzünden bize etkilenioruz.
    Elektiriğe zam
    doğalgaza zam
    ekmeğe zam
    Ona zam buna zam..
    aylık +2000 ytl gelir var ama yinede olmuyor.
    Ayrıca babamların ek isi oalrak zeytinlikleri var amcamlarla ortak 1200 ağac kadar ve daha 2 senenin zeytini havuzda duruyor satılamıyor maliyetin yarısı fiyatı teklif veriyor adamlar Allah'tan b usenenin ürünleri güsel bakalım hayrlısı.
    Yemin ediyorum eskiden ev yine sıcak oluyordu bu son zamlardan sonra artık eve üsüyorum suan klavyeye yazarken bile ellerim titriyor
    Hayatımda İlk defa babam cağırıpta harclığımı vermedi -veremedi bu hafta bende istemiyorum kahvaltımı yapıp 4 e kadar su icerek bekliyorum baska yapıcak bir sey ok biz birde türkiye ortalamasının katkat üstüdne bir durumdayız allah askeri ücretle ev gecindirenlerin yarıdmcısı olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    Rusyada miydi ki? Hangi sirketteydi? Belki taniyorumdur./
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.