quote:Orjinalden alıntı: cetin62 Önüne gelen 0 mesajlıya fake nedir bu ?? Ben haziran üyesiyim dikkatli ol konuşmalarında... çizilince görürsün istersen 2002 üyesi ol
quote:Orjinalden alıntı: cetin62 Önüne gelen 0 mesajlıya fake nedir bu ?? Ben haziran üyesiyim dikkatli ol konuşmalarında... bende temmuz üyesiyim ne olmuş ocak ve şubat üyesi yakın dostlarım var bak uyarmadı deme sende dikkatli ol fake
quote:Orjinalden alıntı: Tarum quote:Orjinalden alıntı: cetin62 Önüne gelen 0 mesajlıya fake nedir bu ?? Ben haziran üyesiyim dikkatli ol konuşmalarında... bende temmuz üyesiyim ne olmuş ocak ve şubat üyesi yakın dostlarım var bak uyarmadı deme sende dikkatli ol fake Ben de temmuzum. Ama geçen senenin temmuzu.
quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez bende ocakın Artiz misin !? belki evet belki hayır
quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez bende ocakın Artiz misin !? belki evet belki hayır Belki de bazen.
quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez bende ocakın Artiz misin !? belki evet belki hayır Söndür o cigaranı.
quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez quote: Orjinalden Alıntı : jOkErGuEsT Söndür o cigaranı. önce sen Nickimi adam akıllı yaz! Ayrıca bana cevap verme!