quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez quote: Orjinalden Alıntı : jOkErGuEsT Söndür o cigaranı. önce sen Nickimi adam akıllı yaz! Ayrıca bana cevap verme! nasıl istersem öyle yazarım ayrıca verirsem n'olur ?
quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez nasıl istersem öyle yazarım ayrıca verirsem n'olur ? Baaak... Asabiyim... Son günlerde gerginim. Gırarım o sigaranı!
quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez nasıl istersem öyle yazarım ayrıca verirsem n'olur ? Baaak... Asabiyim... Son günlerde gerginim. Gırarım o sigaranı! Gırarsan yenisini yıkar.
quote:Orjinalden alıntı: cetin62 Önüne gelen 0 mesajlıya fake nedir bu ?? Ben haziran üyesiyim dikkatli ol konuşmalarında... annaaaa noldu leeee
benim de bi süprizim var diğer hesabınızla giriş yapmaya çalıştıgınızda farkedeceksiniz beğenirsiniz umarım < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez ben puro içiyorum 2. si senin asabiyetin bana sökmez Daha terbiyesizsin yani? aSSem; Saygılar.
quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy benim de bi süprizim var diğer hesabınızla giriş yapmaya çalıştıgınızda farkedeceksiniz beğenirsiniz umarım Fake mi açmamız gerek farketmek için.
quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy benim de bi süprizim var diğer hesabınızla giriş yapmaya çalıştıgınızda farkedeceksiniz beğenirsiniz umarım 30 gün olsa gerek 2 hesapta
quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez ben puro içiyorum 2. si senin asabiyetin bana sökmez Daha terbiyesizsin yani? binevi aSSem;
quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez bende ocakın Artiz misin !? Ben artizim.
quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez ben puro içiyorum 2. si senin asabiyetin bana sökmez Daha terbiyesizsin yani? binevi Açıklayınız. quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. Ben artizim. İyi! Cast'ı kuruyorum.
quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: CemSönmez bende ocakın Artiz misin !? Ben artizim. tartışmayın
Orjinalden alıntı: aSSembLy [quoteOrjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT Orjinalden alıntı: CemSönmez bende ocakın Artiz misin !? Ben artizim. tartışmayın