Şimdi Ara

Kron , bianchi , salcano . Sizce hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar. 20 senedir bianchi bisiklet kullanıyorum. Daha önce başka markaya binmedim ve her aldığım bisiklet taş gibiydi. Bisitletlerimin çoğu dağ bisikletiydi.

Yani 10 senedir kullandığım 26 jant bianchi leopart bisikletimden artık sıkıldım. Yeni bir dağ bisikleti arıyorum 26 jant. Sizce yine bianchi mi alıyım yoksa Kron gibi markalara bakmama gerek varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kron, Bianchi ve Salcano: Hangi Bisikleti Seçmelisin?

Bisiklet satın almayı düşünüyorsan ve Kron, Bianchi ve Salcano markaları arasında kararsız kaldıysan, bu rehber sana bu üç markanın özelliklerini ve sundukları avantajları anlamana yardımcı olacak.

Kron

• Almanya merkezli bir bisiklet üreticisidir ve uzun yıllara dayanan bir itibara sahiptir.
    • Dağ bisikletleri, yol bisikletleri, hibrit bisikletler ve elektrikli bisikletler gibi çeşitli bisiklet türleri üretir.
    • Bisikletleri genellikle uygun fiyatlıdır ve iyi kalite-fiyat oranı sunar.

Bianchi

• İtalya'da kurulan en eski bisiklet üreticilerinden biridir ve prestijli bir markadır.
    • Yol bisikletleri, dağ bisikletleri, hibrit bisikletler ve şehir bisikletleri de dahil olmak üzere çeşitli bisiklet türleri üretir.
    • Bisikletleri genellikle yüksek kaliteli malzemelerden yapılır ve üstün işçilik sunar.

Salcano

• Türkiye'nin önde gelen bisiklet üreticilerinden biridir ve yerli bir markadır.
    • Dağ bisikletleri, yol bisikletleri, hibrit bisikletler, çocuk bisikletleri ve elektrikli bisikletler gibi çok çeşitli bisiklet türleri üretir.
    • Bisikletleri genellikle dayanıklıdır ve uygun fiyatlıdır.

Bianchi mi Kron mu?

Bianchi ve Kron, yüksek kaliteli bisikletler üreten saygın markalardır. Bianchi bisikletleri genellikle daha yüksek performans ve prestij sunar, ancak daha pahalıdır. Kron bisikletleri ise iyi bir fiyat-performans oranı ve çeşitli model seçenekleri sunar.

Corelli mi Bianchi mi?

Bu karşılaştırma metinde belirtilmemiştir.

Bisan mı Kron mu?

Bisan, bu metinde belirtilen markalar arasında yer almamaktadır.

Bianchi mi Salcano mu?

Bianchi, daha prestijli bir marka olarak kabul edilirken, Salcano daha uygun fiyatlı ve dayanıklı bisikletler sunar. Hangi markanın daha iyi olduğu ihtiyaçlarına ve bütçesine bağlıdır.

Bisan mı Salcano mu?

Bisan, bu metinde belirtilen markalar arasında yer almamaktadır.

Salcano mu Bisan mı?

Bu karşılaştırma metinde belirtilmemiştir.

Sonuç olarak, Kron, Bianchi ve Salcano, her biri farklı avantajlar sunan saygın bisiklet markalarıdır. Hangi markanın senin için en iyi olduğunu seçerken needs ve bütçeni göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tabiki var 10 sene önce ülkemizde Bianchi ve Salcano dışında marka yoktu fakat şu an onlarcası var, alacağın bisiklet için belirlediğin bütçeyi söyleyebilirsen yardımcı oluruz.
    Bu arada ben de Bianchi kullanıcısıyım.
  • TsuBLK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Alacağım bütçe 800-900 arası bir rakam. Yine bianchiden vaz geçmeyeceğim. İnternet sitesinde güzel modeller varmış. Arkada amortösör olmasın. Önde olması yeterlidir. Bianchi den vaz geçip pişman olmayalım sonra

• Arka amörtisör zaten normal koşullarda çok gereksiz, ben 2014 şubat'ta Bianchi Speed 7000 aldım, katalog fiyatı 936 TL idi ve çok memnunum(tam 1.500 km'de)
    Şu an 2015 modeller gelmiş ve bütçene de bakarsak benimkine yakın bir model alacaksın demek oluyor, bu durumda Speed 7500'ü öneririm. Geçen sene bu model yoktu sanırım 7000'in yerine getirilmiş zaten özellikleri de aynı.
    Eğer hidrolik disk'e sıcak bakmassan mekanik diskleri kesinlikle önermem V frenli modellere de bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

Arka amörtisör zaten normal koşullarda çok gereksiz, ben 2014 şubat'ta Bianchi Speed 7000 aldım, katalog fiyatı 936 TL idi ve çok memnunum(tam 1.500 km'de)
    Şu an 2015 modeller gelmiş ve bütçene de bakarsak benimkine yakın bir model alacaksın demek oluyor, bu durumda Speed 7500'ü öneririm. Geçen sene bu model yoktu sanırım 7000'in yerine getirilmiş zaten özellikleri de aynı.
    Eğer hidrolik disk'e sıcak bakmassan mekanik diskleri kesinlikle önermem V frenli modellere de bakabilirsin.

Teşekkürler hocam. Zaten v fren alıcam. Yani papuçlu frenlerden. Akşama bende araştırma yapıcam.

• Anladım, o zaman Speed 7500 iptal.
    Ama sadece Bianchi'ye takılıp kalmanı önermem, zaten güncel Bianchi'ler Türkiye'de üretiliyor.
    Accell bisiklet adı altında Bianchi, Lapierre, Whistle, Carraro, Ghost markaları.
    Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Bu akşam bilgisayarda 700-800 lira civarında bianchi bisiklet bakacağım. 3-4 tane model seçip burada sizinle paylaşırım. O modeller üzerine hangisi iyi ise siz karar verirsiniz.

Akşam 9-10 gibi bir rahatsız ederim sizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kron tx100 mü tx150 mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam buralardayım ben de fikir belirtirim, yalnız forumun bu kısmı hiç hareketli değilmiş onu anladım.
    Hocam hakikaten hiç hareketli değilmiş burası

Sadece şu 2 modeli beğendim. Yeni bisikletlerden anlamıyorum pek. Sizce hangisini seçmeliyim hocam ?
     Kron , bianchi , salcano . Sizce hangisini almalıyım ? Kron , bianchi , salcano . Sizce hangisini almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 5 Şubat 2015; 20:27:17 >

• rcx327 nin mekanik disk olması bence direkt olarak - puan sebebi, v frenli modelin pabuclarını daha kaliteli birşeyle değişirsen çok daha iyi performans sağlayacaktır.
    Fakat dikkat edilecek diğer noktalardan biri 327 nin jantları 27,5' 229 un ise 29' . 29'lar ın sürüşü çok daha keyiflidir fakat ani manevralarda diğerine göre sıkıntı çıkarabilir.
    İkisi arasından tercihim RCX 229 olurdu. Pabuçları değişip üstüne bir de kask aldınmı çok daha iyi olur.
    Maşaların kilitli özelliği olması güzel fakat Zoom maşalardan fazla da bir beklentin olmasın, bende seçim sürecinde baya git gel yaşamıştım bu maşanın giriş seviyesi modellerinin görevini pek yerine getirmediğinden şikayetçilerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 6 Şubat 2015; 1:20:05 >
  • quote:

rcx327 nin mekanik disk olması bence direkt olarak - puan sebebi, v frenli modelin pabuclarını daha kaliteli birşeyle değişirsen çok daha iyi performans sağlayacaktır.
    Fakat dikkat edilecek diğer noktalardan biri 327 nin jantları 27,5' 229 un ise 29' . 29'lar ın sürüşü çok daha keyiflidir fakat ani manevralarda diğerine göre sıkıntı çıkarabilir.
    İkisi arasından tercihim RCX 229 olurdu. Pabuçları değişip üstüne bir de kask aldınmı çok daha iyi olur.
    Maşaların kilitli özelliği olması güzel fakat Zoom maşalardan fazla da bir beklentin olmasın, bende seçim sürecinde baya git gel yaşamıştım bu maşanın giriş seviyesi modellerinin görevini pek yerine getirmediğinden şikayetçilerdi.

Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Zaten bir önceki bisikletim 26 jant. Dediğiniz gibi 29 olan ideal gibi. Zaten V frene alışkınım ben. Daha rahat oluyor. İnşallah yazın burada seçtiğimiz bisikleti alıcam.

Seçim için yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 6 Şubat 2015; 7:33:31 >

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu, yaza kadar fikrini değiştirirsen şaşırmam çünkü kararlı bir şekilde gidip de orda farklı bir modele aşık olabiliyorsun.
  • quote:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu, yaza kadar fikrini değiştirirsen şaşırmam çünkü kararlı bir şekilde gidip de orda farklı bir modele aşık olabiliyorsun.

Yok hocam fikrimin değişeceğini . Belkide değişebilir. Bilemiyorum. Burada araştırıp giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

Teşekkür ederim. Alacağım bütçe 800-900 arası bir rakam. Yine bianchiden vaz geçmeyeceğim. İnternet sitesinde güzel modeller varmış. Arkada amortösör olmasın. Önde olması yeterlidir. Bianchi den vaz geçip pişman olmayalım sonra

Decathlon btwin 500

• RCX 327 Tavsiye ederim 2015 modeller ile yeni parçalar mükkemmel.

Disk fren v frenden üstündür. v fren 80 li yıllardan beri vardır. disk fren 90 yıllardan beri vardır. her yeni birşey avantajdır.

Disk fren tavsiye ederim. eğer hidrolik fren isterim diyorsanız kesinlikle salcano ng 450 Model düşünün derim kullanıyorum
  • + Kronlara sakın bakayım deme hele xc 150 - xc 250 - xc 500 bu serilerine. maşası acaip kötü birdaha masraf edip 100 tl ayrietten maşa derdine düşmeyin...

Paramı Türklere yediririm en azından.
  • Nerden geldim bisiklet konusuna bilmiyorum ama çocukluğumu hatırladım :( :( 2-3 tane çook sevdiğim bisikletim olmuştu hepside bianchi idi..O zamanlar bianchi ile bisan hariç neredeyse marka bile yoktu ve bir çocuk için bianchi bisiklet demek ne bileyim en büyük mutluluklardan biri demekti..o bisikletin önündeki kartal amblemi ve edoardo bianchi yazısı bildiğin mercedes yıldızından farksızdı

En son ya 98 yada 99 mayıs haziran dönemi okulların kapanmasına yakın evin zili çalmıştı aşağı otomatiğe basınca annem oğlum aşağı gel demişti kapıya indiğimde karşımda tamamıyla resimdekinin aynısı vardı

Çocukken sahip olduğum hiç bir şeye asla ve asla bunun kadar sevinmemiştim..Düzce'de bi bianchi bayisi vardı her önünden geçişte dakikalarca durur buna bakardım o zaman için bianchi'nin en üst modellerinden biriydi belki bunun üstü 1-2 model ya var ya yoktu..Karşımda görünce kendimden geçmiştim maalesef şehir içi ve ana cadde'de oturduğumuz için bisiklete binmem yasaktı o zaman 10 yaşında bi çocuktum okulların kapanıp köye gidebilmek için 10-15 günün nasıl geçtiğini bir ben biliyorum 10 gün boyunca bisiklet salonun ortasında durdu her gün defalarca üstüne biner olduğu yerde otururdum :) :)

Köye gidince değil bizim köyün çevre köylerin bile açık ara en iyi bisikletiydi sabah evden çıkar akşam gelirdim sonra saatlerce oturur temizlerdim bütün jant tellerini tek tek elimle siler parlatırdım köy yeri işte çukur tümsek olur yavaşlardım sanki son model mercedes bmw ile geçer gibi yavaşça geçerdim ne günlerdi yaaa :(

Şu an hala köydeki evin çatısında duruyo eskimiş toz içinde dökülmüş halde :( :(

Neyse sayfayı gereksiz işgal etmeyeyim ben öyle nedensiz yere aklıma geldi bianchi yazısını görünce..Çocukluk gerçekten güzeldi keşke o günlere yine dönebilsem keşke tek derdim bianchi'nin tozlanan jantları olsa :(

• Merhaba,

İkinci el 29'' bianchi bisiklet satıyorum.
    Eğer ilgilenirseniz ilan detaylarını pm'den gönderebilirim. Ya da dükkanıma bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

Nerden geldim bisiklet konusuna bilmiyorum ama çocukluğumu hatırladım :( :( 2-3 tane çook sevdiğim bisikletim olmuştu hepside bianchi idi..O zamanlar bianchi ile bisan hariç neredeyse marka bile yoktu ve bir çocuk için bianchi bisiklet demek ne bileyim en büyük mutluluklardan biri demekti..o bisikletin önündeki kartal amblemi ve edoardo bianchi yazısı bildiğin mercedes yıldızından farksızdı

En son ya 98 yada 99 mayıs haziran dönemi okulların kapanmasına yakın evin zili çalmıştı aşağı otomatiğe basınca annem oğlum aşağı gel demişti kapıya indiğimde karşımda tamamıyla resimdekinin aynısı vardı

Çocukken sahip olduğum hiç bir şeye asla ve asla bunun kadar sevinmemiştim..Düzce'de bi bianchi bayisi vardı her önünden geçişte dakikalarca durur buna bakardım o zaman için bianchi'nin en üst modellerinden biriydi belki bunun üstü 1-2 model ya var ya yoktu..Karşımda görünce kendimden geçmiştim maalesef şehir içi ve ana cadde'de oturduğumuz için bisiklete binmem yasaktı o zaman 10 yaşında bi çocuktum okulların kapanıp köye gidebilmek için 10-15 günün nasıl geçtiğini bir ben biliyorum 10 gün boyunca bisiklet salonun ortasında durdu her gün defalarca üstüne biner olduğu yerde otururdum :) :)

Köye gidince değil bizim köyün çevre köylerin bile açık ara en iyi bisikletiydi sabah evden çıkar akşam gelirdim sonra saatlerce oturur temizlerdim bütün jant tellerini tek tek elimle siler parlatırdım köy yeri işte çukur tümsek olur yavaşlardım sanki son model mercedes bmw ile geçer gibi yavaşça geçerdim ne günlerdi yaaa :(

Şu an hala köydeki evin çatısında duruyo eskimiş toz içinde dökülmüş halde :( :(

Neyse sayfayı gereksiz işgal etmeyeyim ben öyle nedensiz yere aklıma geldi bianchi yazısını görünce..Çocukluk gerçekten güzeldi keşke o günlere yine dönebilsem keşke tek derdim bianchi'nin tozlanan jantları olsa :(

bende dıygulandım şimdi hocam. Benimde tek derdim bisikletimi temizlemekti.
    Sabah akşam binerdim. Yaz başına kadar paramı biriktirip eskiyen tekerlerini değiştirirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salcano123

+ Kronlara sakın bakayım deme hele xc 150 - xc 250 - xc 500 bu serilerine. maşası acaip kötü birdaha masraf edip 100 tl ayrietten maşa derdine düşmeyin...

Paramı Türklere yediririm en azından.

Teşekkür ederim hocam. Krondan vaz geçtim zaten. Baştan bianchi'ye alıştık. Böyle devam ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.