Şimdi Ara

Kron , bianchi , salcano . Sizce hangisini almalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: individual

Merhaba,

İkinci el 29'' bianchi bisiklet satıyorum.
    Eğer ilgilenirseniz ilan detaylarını pm'den gönderebilirim. Ya da dükkanıma bakabilirsiniz.

Öncelikle sizede merhaba.

Dayımın eski bir tanıdığı var. Alışverişlerimi ordan yapıyorum. Eminönünde sirkeci tarafında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

quote:

Merhaba,

Eğer ilgilenirseniz ilan detaylarını pm'den gönderebilirim. Ya da dükkanıma bakabilirsiniz.

Dayımın eski bir tanıdığı var. Alışverişlerimi ordan yapıyorum. Eminönünde sirkeci tarafında.

Dükkanım derken DH'deki dükkanım demek istemiştim.
    :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102304952&p=1#102304952
    ya da sahibinden com , ilan no 199260008

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

quote:

Merhaba,

Dükkanım derken DH'deki dükkanım demek istemiştim.
    :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102304952&p=1#102304952
    ya da sahibinden com , ilan no 199260008

Pardon hocam.

Bisikleti haziran gibi alacağım. Birde hazirana kadar bütçe artabilir. Daha iyi bir modele bakabilirim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

Nerden geldim bisiklet konusuna bilmiyorum ama çocukluğumu hatırladım :( :( 2-3 tane çook sevdiğim bisikletim olmuştu hepside bianchi idi..O zamanlar bianchi ile bisan hariç neredeyse marka bile yoktu ve bir çocuk için bianchi bisiklet demek ne bileyim en büyük mutluluklardan biri demekti..o bisikletin önündeki kartal amblemi ve edoardo bianchi yazısı bildiğin mercedes yıldızından farksızdı

En son ya 98 yada 99 mayıs haziran dönemi okulların kapanmasına yakın evin zili çalmıştı aşağı otomatiğe basınca annem oğlum aşağı gel demişti kapıya indiğimde karşımda tamamıyla resimdekinin aynısı vardı

Kron , bianchi , salcano . Sizce hangisini almalıyım ?

Çocukken sahip olduğum hiç bir şeye asla ve asla bunun kadar sevinmemiştim..Düzce'de bi bianchi bayisi vardı her önünden geçişte dakikalarca durur buna bakardım o zaman için bianchi'nin en üst modellerinden biriydi belki bunun üstü 1-2 model ya var ya yoktu..Karşımda görünce kendimden geçmiştim maalesef şehir içi ve ana cadde'de oturduğumuz için bisiklete binmem yasaktı o zaman 10 yaşında bi çocuktum okulların kapanıp köye gidebilmek için 10-15 günün nasıl geçtiğini bir ben biliyorum 10 gün boyunca bisiklet salonun ortasında durdu her gün defalarca üstüne biner olduğu yerde otururdum :) :)

Köye gidince değil bizim köyün çevre köylerin bile açık ara en iyi bisikletiydi sabah evden çıkar akşam gelirdim sonra saatlerce oturur temizlerdim bütün jant tellerini tek tek elimle siler parlatırdım köy yeri işte çukur tümsek olur yavaşlardım sanki son model mercedes bmw ile geçer gibi yavaşça geçerdim ne günlerdi yaaa :(

Şu an hala köydeki evin çatısında duruyo eskimiş toz içinde dökülmüş halde :( :(

Neyse sayfayı gereksiz işgal etmeyeyim ben öyle nedensiz yere aklıma geldi bianchi yazısını görünce..Çocukluk gerçekten güzeldi keşke o günlere yine dönebilsem keşke tek derdim bianchi'nin tozlanan jantları olsa :(

Sadece hafta sonu bisiklete binmeme izin vardı, sene 90-92 yanlış hatırlamıyorsam. O Cumartesi sabahının keyfi, bisikletin tekerinin asfalttaki sesi, o koku ve o haz. Ne yazık ki aynı hazzı ve aynı heyecanı şu an hayatımdaki hiçbir şey vermiyor ve veremez. Nostarji yaptırdınız banada, güzel yazmışsınız, teşekkürler ...

• Bihanci rcx 529 almayı düşünüyorum iyi midir izmirde bayi önerin

• Sifir salcano kron veya bianchiye para vericegine 2.el sedona al carraro al trek al scott al bunlar oldukca iyi markalardir mekanik olarak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.