Şimdi Ara

KRON RC1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kısa ve öz, sıcak aylarda haftada 5 civarı 30-35 er kilometrelik yola çıkacağım.Yol dümdüz, şehirler arası yol, jantları tahrip edecek tangır tungur iniş çıkışlar, vites sistemini zorlayacak yokuş vs YOK

Biliyorum, tiagradan aşağı setli almak mantıksız olabilir, ama kimin için ?
    Biliyorum kron'un en alt seviye yol bisikleti fakat ben binlerce kmlik turlara çıkmayacağım.Bisiklete en kötü 7-8 yıl binmeyi düşünüyorum tabiki bu sırada rutin bakımı da yapacağım.Bütçemi en fazla 2000 tl'ye çıkartabilirim fakat bu bisiklet hem görüntü olarak hem de ağırlık olarak beni tatmin etti diyebilirim.Lütfen 2000 tl'ye kadar olan önerilerinizi ve rc1000 eleştirilerinizi yukarıdaki yazdıklarıma göre yapın

İşi bilenlerden cevap bekliyorum fakat "iş görmez şunu al" yerine neden iş görmeyeceğini, ne gibi sorunlar çıkartabileceğini de söylerseniz mutlu olurum

• Bir de salcano xrs40 sora var seçenekler arasında
  • kron rc1000 bence gayet iyi bisiklet. fiyatıda uygun. yaklaşık 1600 TL. bende bisiklet almayı düşünüyorum. acaba yolmu dağmı kararsızım. ama o bisiklet 7-8 sene dayanmaz gibime geliyor. Tabi zorlayacak durumlarda bulunmassan... yol bisikleti olarak salcanoyu kesinlikle tavsiye etmem. Bildiğin su borusu gibi! bırak 7-8 seneyi 1 sene zor dayandırırsın. Kendimden biliyorum. Bende ghost marka bisiklet alacağım. yani uzun oldu ama kısaca şunu söyleyeyim ki; bu fiyata alabileceğin en iyi yol bisikleti bence bu. 2.el almaya kalkışma. bu bisikletler çok narin. o yüzden 0 almanı tavsiye ederim. alıpta kullandığın zaman bana PM'den özel mesaj atarak bisikletin avantajlarını ve dezavantajlarını bildirirsen sevinirim.
  • N0YAN kullanıcısına yanıt
    salcanoyu kesinlikle tavsiye etmem. heleki birde yol bisikleti. kron rc1000 yerine kron rc2000 alabilirsin. aralarındaki fiyat farkı 150-250 tl falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartasal1973

kron rc1000 bence gayet iyi bisiklet. fiyatıda uygun. yaklaşık 1600 TL. bende bisiklet almayı düşünüyorum. acaba yolmu dağmı kararsızım. ama o bisiklet 7-8 sene dayanmaz gibime geliyor. Tabi zorlayacak durumlarda bulunmassan... yol bisikleti olarak salcanoyu kesinlikle tavsiye etmem. Bildiğin su borusu gibi! bırak 7-8 seneyi 1 sene zor dayandırırsın. Kendimden biliyorum. Bende ghost marka bisiklet alacağım. yani uzun oldu ama kısaca şunu söyleyeyim ki; bu fiyata alabileceğin en iyi yol bisikleti bence bu. 2.el almaya kalkışma. bu bisikletler çok narin. o yüzden 0 almanı tavsiye ederim. alıpta kullandığın zaman bana PM'den özel mesaj atarak bisikletin avantajlarını ve dezavantajlarını bildirirsen sevinirim.

Elbette

salcano'yu koymamın sebebi sora setli olması.Bakalım biraz daha yorum gelsin ikisine de

çok zorlayacağımı düşünmüyorum belirttiğim gibi, kilolu biri değilim, gideceğim yollar öyle vitese vs aşırı yük bindirecek yollar değil, engebe çok az tangır tungur gitmeyeceğim

• quote:

salcanoyu kesinlikle tavsiye etmem. heleki birde yol bisikleti. kron rc1000 yerine kron rc2000 alabilirsin. aralarındaki fiyat farkı 150-250 tl falan.

400 lira hocam naptın
    peki bana ne önerirsin? bende full asfalta gideceğim ama zıplama gibi hareketler falanda yapıyorum. yarış bisikletleri gelmez ona heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ya şimdi o siteden siteye göre değişir. a sitesinde 100 lira, b sitesinde 500 lira fark olur. ben internetten bisiklet bakmıştım. 400 TL idi. bulunduğum şehirdeki bisikletçiye gittim 750 lira dedi. değişiyor o.
  • quote:

peki bana ne önerirsin? bende full asfalta gideceğim ama zıplama gibi hareketler falanda yapıyorum. yarış bisikletleri gelmez ona heralde

neye bu kadar güldüğünü söyler misin
  • quote:

ya şimdi o siteden siteye göre değişir. a sitesinde 100 lira, b sitesinde 500 lira fark olur. ben internetten bisiklet bakmıştım. 400 TL idi. bulunduğum şehirdeki bisikletçiye gittim 750 lira dedi. değişiyor o.

hadi canım bi sen biliyorsun herhalde google'da arama yapmayı
    Öyle fark yok hiç bir yerde, rc2000 lerin başlangıç fiyatı taş çatlasa 2200
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

Kron, tavsiye etmem. Kronik kadro sorunları var bu markanın. Kadrodan gelen sesler yüzünden, bisikleti A'dan Z'ye dağıtıp çözüm üretemeyen çok. Biraz araştırırsan bunlarla ilgili konuları görebilirsin. Bence uzun süre kullanmayı amaçlıyorsan, ikinci el biraz daha üst seviye bir bisiklet al. Uzun zamandır Ultegra setli Cannondale veya Canyon arıyorum ama henüz bulabilmiş değilim. Specialized de olur ama piyasası yok gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

quote:

quote:

Kron, tavsiye etmem. Kronik kadro sorunları var bu markanın. Kadrodan gelen sesler yüzünden, bisikleti A'dan Z'ye dağıtıp çözüm üretemeyen çok. Biraz araştırırsan bunlarla ilgili konuları görebilirsin. Bence uzun süre kullanmayı amaçlıyorsan, ikinci el biraz daha üst seviye bir bisiklet al. Uzun zamandır Ultegra setli Cannondale veya Canyon arıyorum ama henüz bulabilmiş değilim. Specialized de olur ama piyasası yok gibi...

gönül cannondale istiyor fakat bütçe izin vermiyor

• quote:

quote:

400 lira hocam naptın

off çokmuş
  • Arkadaşlar konu biraz eskiymiş fakat belki canlandırmak iyi gelecektir. Ben çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım bisikletle ilgili ve piyasada da sadece 1 kez denk geldim. Belki merak edenler varsa yararlansınlar. Ben tasarımına vuruldum bu bisikletin alalı 1buçuk sene olmuştur ilk yol bisikletim kıyaslama yapamam ama çok memnunum. 2018 model yeşil mavi versiyonu var bende. Akıcı bir bisiklet sadece ilk aldığımda ayarlarını yaptım sonra hiç bir yerine dokunmadım ortalama 30 km hızla kullanıyorum günde 26km dümdüz yol yapıyorum dur kalk bile yok desem yeridir. İlk aldığımda çok fazla lastik patlatıyordum bir ayda 8 kez lastiğimin patladığı oldu dümdüz temiz asfalt yolda orjinal mitas lastikleriyle. Michelin pro3 aldım oda çok kötüydü yan ağlarda açılma yaptı kısa sürede, decathlon iadesini aldı sağolsun sonra continental ultrasport lastiklerle birlikte zefal markasının zırhını keşfettim resmen hayatım değişti. Şimdi belki 4 ayda bir lastiğim patlıyor üstelik öncekinden çok çok daha dikkatsiz kullanıyorum taşlı yollara falan gayet hızlı girebiliyorum lastik patlayacak derdim kalmadı ama bu durumun lastikle alakası yok tamamen zırhın mariffeti şiddetle tavsiye ederim. Cantına bir kez ayar yaptım bidaha hiç bozulmadı viteslerde öyle. Fren arasıra gevşiyor sıkıyorum o kadar. Genel olarak çok memnun olduğum bir bisiklet.

KRON RC1000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de rc1000 kullanıyorum. F/p olarak çok iyi bence. Daha once triban100 kullandım ve ona gore epey hafif ve seri bir bisiklet. Matara kafesleri ve sele arkası kafes tutucularla birlikte 10,5kg olarak kullanıyorum. Ilerde bazı parcaları karbonla değiştirerek daha da hafifletmeyi planlıyorum. Gidonun hafif aero olması güzel bir goruntu kazandirmiş ve elinizin daha az acımasını sağlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba

10 aydır bir güncelleme yok ancak konuyu takip edenlere bir sorum olacak. 2.el yol bisikleti alma gayreti içerisindeyim. KRON RC2000 (2018) almayı düşünüyorum ve halihazırda bir satıcıyla irtibat halindeyim. Ancak malum koronavirüs nedeniyle kargolamada problem yaşıyoruz. Bu sırada bir alternatif arayışına girdim ve SEDONA 610 karşıma çıktı. İki marka ve model hakkında bir kıyaslama yapmak gerekirse fikirleriniz nelerdir?

Herkese sağlıklı günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.