Şimdi Ara

Kron XC 250 HD Hakkında yorumlarınızı bekliyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PwaGG

alınmaz salcano alın peşin %20 indirim yaptirirsiniz ama ikinci elleri de degerlendirin

Hocam neye dayanarak alınmaz dediniz? F-P açısından mı yoksa bisikletle ilgili mi bi sıkıntı var?
  • mosso alın şuan f/p mosso ve salcano. Diğer markalara para vermeyin. İmsonnia -kesin yanlış yazdım- 30 güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

mosso alın şuan f/p mosso ve salcano. Diğer markalara para vermeyin. İmsonnia -kesin yanlış yazdım- 30 güzeldir.

Salcano bu yıl fiyatları arttırdı şuan fp kralı carraro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

quote:

mosso alın şuan f/p mosso ve salcano. Diğer markalara para vermeyin. İmsonnia -kesin yanlış yazdım- 30 güzeldir.

Salcano bu yıl fiyatları arttırdı şuan fp kralı carraro.

Yav geçen sene millet ng650 yi 450 den almış 26 v ben bu sene 27.5 u veya 29 u 470 ten alacağım başka bir modele vs kaymazsam. Carraro nasıl f/p onu merak ediyorum hangi modeli f/p?
  • Carraro Crs 620 örneğin salcano asto 26 hd ile aynı fiyat ama artılarını sayayım size :
    Arka aktarıcı daha iyi. ( Acera - Altus )
    Amortisör daha iyi. ( XCM - XCT )
    Satış sonrası destek daha iyi.
    Tasarım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

Sedona 920 ye karar kıldım :)) O kadar çok kron düşmanı varmış ki daha bisikleti görmeden soğudum kendisinden

Şimdiden hayırlı olsun güzel seçim, düşmanlık derken kullanıcısını pek memnun etmeyen bir marka olduğu için tavsiye etmiyoruz. Kimse darılmasın ama memnunum diyen de ya mahalle arasında falan sürüyordur ya da hayatında hiç kaliteli bir marka kullanmamıştır

Kron bisiklet kullandın mı ?
  • quote:

Carraro Crs 620 örneğin salcano asto 26 hd ile aynı fiyat ama artılarını sayayım size :
    Tasarım daha iyi.

Crs 620 yi bayilerde peşin kaça bırakıyorlar hocam bilginiz var mı? Liste fiyatı 1000 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam.
  • Ben crs 620 nakit 950 tl aldım. Kron xc500 alacakken crs aldım inan krondan çok daha iyi. Daha önce kron xc 250 kullanıyordum bir üste geceyim dedim. Bütçeme göre gayet iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfettah -- 30 Mayıs 2014; 15:42:04 >
  • quote:

Carraro Crs 620 örneğin salcano asto 26 hd ile aynı fiyat ama artılarını sayayım size :
    Tasarım daha iyi.

Yazdiginiz bisiklet 1000 TL imsonnia 30 a bakin veya mosso dre-301 sahibinden de 2.el mosso var dekore setli 29er 1250 TL ng650 480 TL nasil f/p bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tasarım daha iyi.

Yazdiginiz bisiklet 1000 TL imsonnia 30 a bakin veya mosso dre-301 sahibinden de 2.el mosso var dekore setli 29er 1250 TL ng650 480 TL nasil f/p bu?

Bu senenin bisikletiyle geçen senin bisikletini karşılaştıramazsınız fiyatı aynı olmaz doğrusu benim yaptığımdır ikiside 2014 model ve liste fiyatları üzerinden karşılaştırdım.
  • quote:

quote:

quote:

Tasarım daha iyi.

Bu senenin bisikletiyle geçen senin bisikletini karşılaştıramazsınız fiyatı aynı olmaz doğrusu benim yaptığımdır ikiside 2014 model ve liste fiyatları üzerinden karşılaştırdım.

Moosso bu senenin dre-301 e bak carraro f/p olamaz. Benim için yil önemli değil en iyi donanimi en ucuz kombinasyonları alirim. Marka vs farketmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tasarım daha iyi.

Moosso bu senenin dre-301 e bak carraro f/p olamaz. Benim için yil önemli değil en iyi donanimi en ucuz kombinasyonları alirim. Marka vs farketmez.

Bu sene bu donanımı bu fiyata veren yok haklısınız.

• Konuyu hortlatmak gerek
    Şimdi ben de bisiklet düşünüyorum da NG650 kararıyla çıktığım yolda Kron'a döndüm bütçem 700'ü geçemez şimdi bu fiyat üzerinden günlük okula gidip gelmemi (totalde yaklaşık 10 km) karşılayabilecek ne önerebilirsiniz??
    Şimdiden teşekkürler.

• Slm arkadaşlar iki hafta önce xc 250 hd aldim. Hava sartlarindan dolayi pek binemedim dun dikkatimi cekti amasorde yag var. Amasorde sikintimi var normalmi bilemedim bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilirmi. ilginiz icin tskler..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.