Şimdi Ara

Kron XC 250 HD Hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam,önümüzdeki cumartesi kron xc 250 hd almayı planlıyorum.Daha önce kafamda salcano astro hd vardı ama burda buz ve ateş lakablı iki kron görünce kafam karıştı.İnternetteki yorumlardada kron daha öne çıktı.850 tl peşin,900 tl taksitle sarı siyah 26 jant Kron xc 250 HD için kulanıcı yada araştıran arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Şimdidn teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecafeblue -- 24 Mart 2014; 20:02:19 >

• V frenlisini almayı planlıyorum.
  • alınmaz salcano alın peşin %20 indirim yaptirirsiniz ama ikinci elleri de degerlendirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

alınmaz salcano alın peşin %20 indirim yaptirirsiniz ama ikinci elleri de degerlendirin
    Bende bu fiyat aralığındayım. Sedona, salcano, kron, merida, ghost biri akıl versinde alalım artık şu bisikleti
  • Tamam disk fren mtb için çok iyi ama karda yagmurda camurda binmiyorsaniz da bence disk frenden vazgeçip en az 24 vites ve üstü, kilitlemeli maşaya sahip V-frenli bir bisiklet almaya bakın. Bisikletle biraz kondisyon kazanmaya baslayinca 21 vites yetmez oluyor.
  • 850 lira o bisiklete versem evlat acısı gibi koyar, ikinci el en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

850 lira o bisiklete versem evlat acısı gibi koyar, ikinci el en mantıklısı
    bende tercihimi bundan yana kullandım. bugun yarın gelir sanırım. inceleyip yazarım yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

bende tercihimi bundan yana kullandım. bugun yarın gelir sanırım. inceleyip yazarım yine

Alıntıları Göster
    Sedona 920 ye karar kıldım :)) O kadar çok kron düşmanı varmış ki daha bisikleti görmeden soğudum kendisinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

Sedona 920 ye karar kıldım :)) O kadar çok kron düşmanı varmış ki daha bisikleti görmeden soğudum kendisinden

Şimdiden hayırlı olsun güzel seçim, düşmanlık derken kullanıcısını pek memnun etmeyen bir marka olduğu için tavsiye etmiyoruz. Kimse darılmasın ama memnunum diyen de ya mahalle arasında falan sürüyordur ya da hayatında hiç kaliteli bir marka kullanmamıştır
  • quote:

quote:

Şimdiden hayırlı olsun güzel seçim, düşmanlık derken kullanıcısını pek memnun etmeyen bir marka olduğu için tavsiye etmiyoruz. Kimse darılmasın ama memnunum diyen de ya mahalle arasında falan sürüyordur ya da hayatında hiç kaliteli bir marka kullanmamıştır

Alıntıları Göster
    Bende 2 gün önce aynı modelden sipariş vermiştim bugün geldi.
    Bisiklet çok şık ve hafif. Çok beğendim.
    Kurulumu kendim yaptım fakat arka disk deyiyor teker dönerken. Ayarlanması gerek sanırım nasıl ayarlanacak onu araştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Kurulumu kendim yaptım fakat arka disk deyiyor teker dönerken. Ayarlanması gerek sanırım nasıl ayarlanacak onu araştırıyorum.

hangi model aldın dostum ?
  • quote:

Kaliperle kadronun bağlantısı olan altlı üstlü vidaları gevşetin, freni 4-5 defa pompalayın sonra fren koluna basılı tutarak vidaları sıkın. Ya da aynı şekilde vidaları gevşetin, elinizle kaliperi rotora sürtmeyecek konumda ayarlayıp vidaları tekrar sıkın.
  • quote:

quote:

Kaliperle kadronun bağlantısı olan altlı üstlü vidaları gevşetin, freni 4-5 defa pompalayın sonra fren koluna basılı tutarak vidaları sıkın. Ya da aynı şekilde vidaları gevşetin, elinizle kaliperi rotora sürtmeyecek konumda ayarlayıp vidaları tekrar sıkın.

Alıntıları Göster
    ortalık sakinken xc250 bile zorladı bütçemi. sedonaya hiç çıkamazdm ben. hayırlı olsun

• Xc 250 veya 150 dusunuyorum kararsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

Xc 250 veya 150 dusunuyorum kararsizim.
    Sağolun arkadaşlar. XC 250 HD aldım. Hidrolik Disk frenli olan.dan
    985 TL Gittigidiyordan aldım. Birde pompa ekleyip 1000 TL ye tamamladım. 90 TL parapuan gelecek:)

Yardımınız için teşekkürler. Dediğiniz şekilde frenlerın ayarlarını yaptım. şuan yağ gibi hiç sürtmüyor. :)
    Bugün ilk test gezisini yapacaktım ama şansada mubarek yağmur yağıyor. :)
  • quote:

985 TL Gittigidiyordan aldım. Birde pompa ekleyip 1000 TL ye tamamladım. 90 TL parapuan gelecek:)

Yardımınız için teşekkürler. Dediğiniz şekilde frenlerın ayarlarını yaptım. şuan yağ gibi hiç sürtmüyor. :)

aynı satıcıdan almışız :) aynı zamanda
  • quote:

quote:

aynı satıcıdan almışız :) aynı zamanda

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır yurt dışında ve yurt içinde ciddi bisiklete binen bir dostumun tavsiyesi ile son olarak TREK 3900 da karar kıldım.Biraz ayran gönüllüyüm hemen fikrim değişiyor ama almışken en iyisini almak istiyorum ne yapayım.TREK markası bisiklet camiasının kutsal kasesiymiş öğrendiğime göre.Ömür boyu ücretsiz bakım ve servis hizmeti var ve bu çok iyi birşey.640€ fiyatı var,peşinde 1600 TL'ye düşüyorlar.Bakalım yarına kadar fikrim değişmez umarım :)) .Renk konusunda aşağıdaki olacak sanırım.
    http://www.trekbikes.com/int/en/bikes/mountain/sport/3_series/3900_disc#/int/en/model/features?url=int/en/bikes/mountain/sport/3_series/3900_disc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecafeblue -- 29 Mart 2014; 18:55:25 >

• quote:

Uzun zamandır yurt dışında ve yurt içinde ciddi bisiklete binen bir dostumun tavsiyesi ile son olarak TREK 3900 da karar kıldım.Biraz ayran gönüllüyüm hemen fikrim değişiyor ama almışken en iyisini almak istiyorum ne yapayım.TREK markası bisiklet camiasının kutsal kasesiymiş öğrendiğime göre.Ömür boyu ücretsiz bakım ve servis hizmeti var ve bu çok iyi birşey.640€ fiyatı var,peşinde 1600 TL'ye düşüyorlar.Bakalım yarına kadar fikrim değişmez umarım :)) .Renk konusunda aşağıdaki olacak sanırım.
    http://www.trekbikes.com/int/en/bikes/mountain/sport/3_series/3900_disc#/int/en/model/features?url=int/en/bikes/mountain/sport/3_series/3900_disc

Alıntıları Göster
    bu hafta sonu alıyorum kronu performans bisikletden alıcam büyük ihtimal.

• Geçmiş olsun
  • quote:

Hocam nasıl memnun musunuz bisikletinizden? Olumlu ve olumsuz görüşler bekliyorum sizden.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pridedawson -- 28 Mayıs 2014; 23:02:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.