Şimdi Ara

KRONİK ABS SORUNU BENDEDE VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akayogullari

bi sekilde koskodan komple beyin degistirdim 800 kusurdu sanirim fakat gene duzelmedi. araci alirken adam noterde soyledi boyle sorun vardi unuttum diye ama almis olduk

eğer sorunun hala çözülmediyse hakan ustayı ara bi sor anlat durumu yardımcı oluyor elinden geldiği kadar ben söktüm parcayı yolladım aynı gün yapıldı geldi bugün taktım tekrar sorunsuz çalışıyor maşallah
  • OrHaN038 O kullanıcısına yanıt
    benim icin sorun olmuyor boyle binmeye devam edecem sifir beyindede hata verdigi icin sorun baska yerde sanirim genede yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 19 Aralık 2013; 19:36:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrHaN038

quote:

Orijinalden alıntı: VisionTech

ne kadar ödediniz

hakan ustaya 200 lira ödedim

Sorununuz çözüldü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

quote:

ne kadar ödediniz

hakan ustaya 200 lira ödedim

Sorununuz çözüldü mü?

evet sorun çözüldü şu anda hiç bi sıkıntı yok abs devreye giriyor ve çalışır durumda
  • quote:

çözüldü şu anda hiç bi sıkıntı yok abs devreye giriyor ve çalışır durumda

Sorunun çözülmesine sevindim.
  • quote:

quote:

çözüldü şu anda hiç bi sıkıntı yok abs devreye giriyor ve çalışır durumda

Sorunun çözülmesine sevindim.

bende çok sevindim yoksa kafayı taka taka kendimi yerdim :)
  • quote:

Mareadan memnun musunuz?
  • quote:

quote:

Mareadan memnun musunuz?

çok memnunun mareadan önce accent almayı düşünüyordum iyiki almamıışım herşeyiyle cok farklı bence
  • quote:

quote:

quote:

Mareadan memnun musunuz?

çok memnunun mareadan önce accent almayı düşünüyordum iyiki almamıışım herşeyiyle cok farklı bence

Accent B segmenti Marea C segmenti bir araçtır yol tutuş konfor vs.birçok yönden öndedir.
  • Marea D Segmenttir

• quote:

Marea D Segmenttir

http://tr.wikipedia.org/wiki/Fiat_Marea
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mareadan memnun musunuz?

Accent B segmenti Marea C segmenti bir araçtır yol tutuş konfor vs.birçok yönden öndedir.

arabalarda bu segment farkı nasıl neye göre belirleniyor ve sıralaması nasıl oluyor marea c segmendi demişsiniz bu iyimi kötümü ?

• Vikipedia kullanıcı bilgilerini içerir, tam güven olmaz, araç üretici bilgileri geçerlidir, ve marea d kompakttır. Sınıf farkı ise şu anlama gelir, aracın konfor, süspansiyon, seviyelerini belirtir. Öyle ki marea, c sınıfı araçlara göre yaşıtlarından çok üstündür. Bu da zaten d segment olduğunu kanıtlar.

• quote:

arabalarda bu segment farkı nasıl neye göre belirleniyor ve sıralaması nasıl oluyor marea c segmendi demişsiniz bu iyimi kötümü ?

C segmenti araçlar:Jetta,Corolla,Civic,Focus vs.araçlardır.Marea da bu sınıf içinde yer almaktadır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Otomobil_segmentleri

Yukarıda segmentlerde hangi araçların olduğu bilgisi yer alıyor.
  • quote:

quote:

C segmenti araçlar:Jetta,Corolla,Civic,Focus vs.araçlardır.Marea da bu sınıf içinde yer almaktadır.

linke baktım hocam ama farklı bi sitede marea bravoun d segmentinde olduğu yazıyordu ama sorun değil segmentine bakarak almadık bu sevda gibi sişe oldu :)

• quote:

quote:

Yabancı kaynaklara bakarsanız daha iyi sonuçlar çıkacaktır, ayrıca tekrar söylüyorum vikipedia kullanıcı bilgileridir, siz de girip değiştirebilir ve onaylatabilirsiniz, güvenilmez yani, ayrıca da sahibinden.com da araç teknik özelliklerinde d sınıfı geçer

• gün olurda lazım olur bilğimiz olsun diye burada bir arkadaşa abs beyninin yerini sordum sormaz olaydım

geçenlerde araba ile bir yere gittim stop ettim arabada oturup bir arkadaşı bekliyorum stop ettikten yaklaşık beş dakika sonra farkettim ki arabada ince bir titreme var km saatine ve devir saatine baktım araba çalışmıyor kontaga baktım evet araba stop konumda ama titreme var kaputu açtım sesi daha net duyuyorum sanki silecek motoru kadar ufak bir motor çalışıyor elimle yoklamaya başladım oda ne elimi abs merkezinin üstüne değirdim olamaz stop konumundayken abs merkezi çalışıyor resmen beynime kan yürüdü aklıma abs beyninin forumda sorduğum geldi ve dilimi eşek arısı soksaydıda sormasaydım dedim kontağı açtım marş yapmadım sonra kontagı çektim üstünden ses kesildi tekra denedim yine ses var tekrar anahtarı aç kapa yaptım yine kesildi şimdi her seferin desesi dinleyip emin olmadan arabadan ayrılamıyorum korkudan

bir fikri olan varmı acaba

• Abs yerini bilmenizin zararı ne oldu onu anlayamadım pek
  • sakınan göze çöp batmasından korkuyordum o oldu başka bişe değil yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.