Yok yok dolu war +9krovaz her serverda tüm krovazları sayarsan en temiz serverda bile (stafflar swordlar kıyafetler dahil) en az 10-20 arasında 9 krovaz wardır tabi bunlar sadece görünenler yani reb+11 yapıp ampul şeklinde gezenler
Yarın birgün silinebilecek olan item 'e neden okadar para veresinki ?
quote:
Orijinalden alıntı: GameoweR31
daha dur yat alıp miami tatiline gidicez
bu sekilde devam ederse bu olay dunyanin her tarafinda dort beslik luks otesi bi tatil yaparsin
..
Bu kadar para verebilecek adam varsa bu itemlarda illaki vardir. O yuzden itemler var yada yok, ss isteriz gibi muhabetlere gerek yok. Satana ve alana hayirli olsun.
9 chaosu görmek isteyen karakter tanıtım konumda bir resmi var
çok az kişi de olsa upgrade işini biliyor "çok az kişi" tahmin ediyorum ki item yakmadan +10 item basabilen insanlar mevcut... işte bu yüzden oynamıyorum bu oyunu..
Adam ekmeğini yediği kapıyı kapatır mı? şimdi bir ss koysa ve bir kaç gm sıfatında forumlarda gezinen türklerden bazıları bunları görse geçmişte bütün trade yapılan,item aktarımları yapılan vs bütün characterler incelenir ve characterler teker teker banlanır başıma geldi biliyorum.. neyse yukarıda saydığınız itemlerin legal basılma ihtimali neredeyse yok..
+9 krowaz setten bahsediyorum
hayırlı illegaller :S
sakat iş usta +7 krwaz varsa irtibata geçelim +8+9 aşar biraz
quote:
9 chaosu görmek isteyen karakter tanıtım konumda bir resmi var
+9 krovazları fotoğraf olarak ekleme şansınız var mı?
bu riski alamam itemler benim değil charda benim değil 9 chaos baal resmi var +8 krowaz set var +9 seti bende görmedim +11 rebirth botu gördüm bunları satan kişi uzun zamandır tanıdığım biri var diyorsa vardır doğruluğundan kuşku duymam alıcı varsa zaten bana teklifi yapsın ben gelirim diyorum hangi şehir olursa
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
yalana bak
senin için imkansız itemler olduğundan eminim, rüyanda bile göremeyeceğin şeylerin gerçekliğine inanmak zor tabi :)
quote:
quote:
yalana bak
senin için imkansız itemler olduğundan eminim, rüyanda bile göremeyeceğin şeylerin gerçekliğine inanmak zor tabi :)
olsa ne olur sanki
hilenin kol gezdigi oyunda oynamanın mantığı yok
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
quote:
quote:
yalana bak
olsa ne olur sanki
hilenin kol gezdigi oyunda oynamanın mantığı yok
para kazanmak gayet mantıklı bana sorarsan
k2network +9+10 itemi dolar ile satıorlar zaten +8+9 krowazda satmaya başladılar ama +9lara reb basarsanız silinie reb basmak yasak
quote:
Orijinalden alıntı: MrSpooky
k2network +9+10 itemi dolar ile satıorlar zaten +8+9 krowazda satmaya başladılar ama +9lara reb basarsanız silinie reb basmak yasak
az çok biliyor
bu itemlerı legal yoldan basmak imkansız oranlarla bir iki hesap yaparsanız bu itemler için ne kadar çok krovaz gerektiğini anlarsınız arkadaşta illegal olmadığını söylemiş. K2networku bilioruz adamlar para için herşeyi yapar şimdi bu adamlarla irtibata geçip +9 satın almak istediğinizi söyleseniz üzerine bide 5000 dolar vericeğinizi söyleseniz adamlar cukka para direk atlarlar benden sölemesi önemli olan bağlantınızın olması.
quote:
Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir
Hangi pvp server burası?
sen pvp serverlarda böyle itemlere sahip oldun mu hiç ?
Bunlar satılabilir satılırsa şaşmam.Bu itemlarlada bu oyun rahat oynanır.Oynanırda şöyle birşey var oyunu ben değil itemlar oynadıktan sonra ne manası var oynamanın? Çık cz ye bu itemlarla partydeki priest db yide attımı 2-3 hell blade vurunca adam yerde.Öldülermi? Devam o zaman hep aynı şeyler.Sonuç? Burada oyun oynayıp alınan bi zevk yok burada hava atma var sahip olunan itemlarla.Önüne gelene hell blade vurup indirmenin kişisel bi beceri manasında nasıl bir tatmini olabilirki? Az bişe öğretsen 9-10 yaşında çocukta yapar aynısını.
Tüm itemlar eşit ve koxpun olmadığı bir ortamda bunu yapabiliyosan bu senin başarındır bileğinin gücüdür.O zaman bence bu oyun oynamaktır işte.Onun dışında binlerce lira harcayıp itemları dizip cz de adam kesmek oyunculuk değil ezikliktir.