Şimdi Ara

Kronos +9 chaos baal +9 krowaz set (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
17.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +9 raptorla maliceli bir warriora 1400 giriyorsun bunlarla malicesiz herkese +1000 :) hayet zevkli oynamak 2 kişiyle bir partyi dağıtmak, kaç kişi kendi becerileriyle oynuyor oyunu koxp speed hack wall hack her türlü pislik dönerken yazdığın yazı biraz saçma olmuş keyfin kahyasımısın becerebiliyorsan sende yap hakaret etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSpooky

k2network +9+10 itemi dolar ile satıorlar zaten +8+9 krowazda satmaya başladılar ama +9lara reb basarsanız silinie reb basmak yasak

++++

Para varsa alırsınız itemleri. bizim burda cafede bir ark oynuyor. server pathos, gangsta clanında. gangsta yı biliyorsunuzdur cogunuz. ben de wind 9 alacaktım. arkadas konustu clandakilerle. dedikleri ilk sey paradan bahset :P ingiltere den mi ne alıyorlar itemi. ben silinir diye tırstıgımdan almamıstım o zamanlar. baktım silinmedi bunlarınki bende yaza belki alacam edanada arkadsın aracılıgıyla.
    ilk basta tırsmamın sebebide K.E zamanında bizim burdaki bi amcamız ( 45 yasındaydı o zamanlar :) ) char editleyip ya da gm veya baskabir satıcıdan den item alıp item satıyordu. sabah parayı verdiginizde aksamına charınızı full dizili lvli yukseltilmis sekilde veriyordu. hic unutmadıgım olay bu amcamızdan cafe sahibi chitin 8 set ,roller ve shard 8 dual alacaktı. buna verdi parayı elden adama, laptopu cıkardı , baglandı bir makinaın agından, msn den biriyle konustu (ingilizce) , paypal hesabından ödeme yaptı adama , yrm saat 45dk sonra , heriften aldı itemleri kaptan kunabarl ın orda, sonra cafe sahibine verdi. bu olayı gören arklarım almaya basladı item ya da char editlediler. fire drake geldigi gun yapanların cogunun charındaki itemler silinmisti. ben bu yuzden wind9 a almaya sıcak bakmıyordum :) ama baktım suan alınan 9 larda sorun yok silinme yok alacam bende yaza buyuk ihtimal :) böylelikle ilk kez oyuna para vermis olacam premler haric

• quote:

Orijinalden alıntı: GameoweR31

+9 raptorla maliceli bir warriora 1400 giriyorsun bunlarla malicesiz herkese +1000 :) hayet zevkli oynamak 2 kişiyle bir partyi dağıtmak, kaç kişi kendi becerileriyle oynuyor oyunu koxp speed hack wall hack her türlü pislik dönerken yazdığın yazı biraz saçma olmuş keyfin kahyasımısın becerebiliyorsan sende yap hakaret etme.

Olayı kişiselleştirip benimle polemiğe girme.Ben bu konu hakkındaki fikrimi yazdım.Çok hoşuna gidiyosa oyna sana oynama diyen yok.Herkes fikrini yazabilir.
  • uzatmanında bi mantığı yok alan alır almayan almaz,misal ben sudan ucuz 81 warrior ve 81 rogue satıyorum sudan ucuz bunlar pahalı geldiyse benim çarlara yönelebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

uzatmanında bi mantığı yok alan alır almayan almaz,misal ben sudan ucuz 81 warrior ve 81 rogue satıyorum sudan ucuz bunlar pahalı geldiyse benim çarlara yönelebilirsiniz

• 9 ocak- 11 şubat arasında k2 +10 upgrade itemleRi ve +9 krowaz itemleri takibe alcAk bu adamlar neden bunları satmAya uğraşıyor hiç düşündünüz mü
    o Zaman Düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

9 ocak- 11 şubat arasında k2 +10 upgrade itemleRi ve +9 krowaz itemleri takibe alcAk bu adamlar neden bunları satmAya uğraşıyor hiç düşündünüz mü
    o Zaman Düşünün

kaynak gösterirmisin ?
  • eurotrip

evet gangstanın başkanı blackwidow da +9 sheel set +8 cs +9 leonard falan var zaten oyuna 9 itemleri sokanların başında geliyor kendisi. Ve o clandada +9 baal +9 wirinom tarzı görmek çok kolay çoğu tl ile oynuyorlar çünki . +10 hb soktular servera bir arada item sadece 1 hafta durabildi serverda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 4 Aralık 2010; 16:11:13 >
  • baal 9 u herkes biliyorda krowaz için hala ksc gelmedi. keşke baal yerine seti gösteren bir ksc olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

baal 9 u herkes biliyorda krowaz için hala ksc gelmedi. keşke baal yerine seti gösteren bir ksc olsaydı.

bu değerde itemlerin olsa heryerde resmini paylaşırmıydın ? illegal itemler oldugunu hepimiz biliyoruz şu chaos baalı bile koymakta çok tereddüt ettim riske girmeye gerek yok alıcı varsa eğer özel msj yeterli
  • quote:

quote:

baal 9 u herkes biliyorda krowaz için hala ksc gelmedi. keşke baal yerine seti gösteren bir ksc olsaydı.

bu değerde itemlerin olsa heryerde resmini paylaşırmıydın ? illegal itemler oldugunu hepimiz biliyoruz şu chaos baalı bile koymakta çok tereddüt ettim riske girmeye gerek yok alıcı varsa eğer özel msj yeterli

Yada krowaz seti koysaydı bu sefer 9 baal yalan falan diyenler illaki çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

quote:

quote:

Yada krowaz seti koysaydı bu sefer 9 baal yalan falan diyenler illaki çıkardı

burda amacım itemin olup olmadıgını kanıtlamak değil egomuzu tatmin ettik satıyoruz bu resimler kazayla k2 nin eline geçerse sıkıntı olabilir diye çekiniyorum kayıp büyük olur tekrar tekrar söylüyorum itemler satılık almak isteyen benimle irtibata geçsin

• bu yazdıklarından sonrada itemi satabilecekmisin burada ( zaten satamassın bildiğim kadarıyla oyuna o kadar tl yatıran yok burda ) merak ediyorum . Kendin teretdüt ettiğin itemi niye başkası alsınki.
  •  Kronos +9 chaos baal +9 krowaz set
  • İşin güzel yanı, bu krowazlar giyilmiş. Sen bunu nasıl satmayı düşünüyorsun? Bana cash ile açımı söyleme :) Çünki cash ile krowaz açımı düzeltildi. Artık açılmıyor. Yani sen bu krowazları anca char ile birlikte satabilirsin.
  • yeterli para varsa açmanın yolu bulunur :)
  • senin fiyatlarla bi çar diziyim desem 16-17 bin TL ediyor, benim 5 yıllık emektar arabayı satsam o kadar etmiyor ne yapcam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tungatazebiwe

senin fiyatlarla bi çar diziyim desem 16-17 bin TL ediyor, benim 5 yıllık emektar arabayı satsam o kadar etmiyor ne yapcam şimdi

en iyi charda sende olmayıversin yav :)
  • .
  • .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.