Arkadaslar kronos'ta ardream mage düzeceğim. Kafamda tasarladığım itemler aşağıda. Küpelerden emin değilim daha önce ardream mage oynamış veya kronos ardreamda şu anda oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
+7 chitin set (+8 chitin set yapicagim ileride) old ske belt old ep old sse / old mano earring (en kararsız oldugum kısım) old sse > 20 def 10 hp old mano earring > 20 def 5 hp 5 mp dual old imir chaotic +7
Bu takı ve itemlerle iş yapar mıyım sizce. Değiştirmem gereken bir item varmı yazarsanız sevinirim. Dipnot : kronos'taki +9 lu kişilerin farkındayım hırs yapmak değil zevk almak istiyorum. Yardımcı olan arkadaslara şimdiden teşekkürler.
Server Ronark.Old sse tercih ettim.Staff scorching 7, ringler old fr.Geri kalan herşey aynı benim karakter ile.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
Server Ronark.Old sse tercih ettim.Staff scorching 7, ringler old fr.Geri kalan herşey aynı benim karakter ile.
Aynen, old sse daha mantıklı bence.
white silver Earring veya Secret Silver Earring yap. +7 Elysium almaya bak , chitinleri +8 lemeden önce
chitin 8 en fuzuli harcama olacaktir soyleyeyim. Ben de girakonda ard. mage oynadım. Sana tvsiyem light olma. Ice ol, 7 garp al ve en kötü dual +1 shio tak. 330+ görürsün staffla ve asaslari yavaslatip korkulu rüyaları haline gelirsin.Ama sakın oasis almak gibi bir gaflete düşme. 50 damage az yicem diye seri 30 damage kaybina ugruorsn ki bu ciddi bir rakam ardream için. Şahsen +3 rebirth oasis staff varken dahi +1 rebirt(+7) garp'i aradm.
NOT:Hurafeler üzerinden yorum yapmadim hepsini denedim :)
Bu arada old sse alma bosuna. Old priest earring kullan çünkü old priest earring, cleric earring'in özelliklerine sahip. Ama damage artsin diyorsan +1 mage earring de alabilirsin
dd veren staff takmazsan tek dd skeleton beltten gelecekki maliceli o chara +2k vuracak 3-4 asas mevcut kronosda aynı anda 2sinin pk atacağını düşünürsen hergün o damageleri görerek oyundan soğursun
şöyle bir bilgi vereyim ,, magic power bonusu sadece yaratıklarda işe yarar karşı ırk için damage vermez o yüzden old mano alman sana bir fayda sağlamayacaktır. boslara bir mage ile bir asas aynı anda atağa başlasa mage her türlü kutuyu alır
Bu arada old sse alma bosuna. Old priest earring kullan çünkü old priest earring, cleric earring'in özelliklerine sahip. Ama damage artsin diyorsan +1 mage earring de alabilirsin
Mage earring çöp item , CE de +1 den aşağı işini görmez gibime geliyor. Ama senin yerinde olsam Garp +7 + Crimson set veya Oasis +7 + half paperlerle magemi glacier yapardım . Shio tearsları da takdın mı deyme keyfine ;) Hem expde daha rahat yer bulursun , hem assasinleri çok zorlarsın ;) Damage bakımından da ardream için işlevsellikde de Glacier Magedir ;)
Neyse teşekkürler, Chaotic i almamdaki sebep malesef ucuz dd15 yok , old ske tek kurtarmaz diye düşündüm, Atakdan önce defans ve hp'ye önem vermek istiyorum dual old sse takicagim. Yardimci olan arkadaslara teşekkürler...
Chotic Stafı Alarak İyi Yapmıssn bi bakıma o dd nin yararını görüceksin tabikide Ske Beltlede dd ye katkı İş yapabilirsin
Bi Tavsiye daha stafın rebirhtse +3 e basmaya calıs Basamam Dersende En kısa zamanda +8 yapmaya calıs ii pklar ;)
Bence al bi ds +7 tp mage oynarsın. En sağlamı gelse max 500 vurur o itemlerle.
Char lwl 59 oldu 2 parca crimson'um eksik 1 adet old sse 1 adet old imir old ep
diger itemlerimi tamamladim.Charimdan memnunum pk da kitliyorum adamlari partiyi tp'liyorum sonra iyi np kasiyoruz öyle. debuff yemezsem pek bir sorun olmuyor harpy belt de aldim ske belt in yanina , k0xper gelirse ske yerine harpy belt tak cikar yapiyorum bir de 2 sinin bonuslari birbirini tamamliyor olmasi güzel. Ske belti almadan önce torment yedigimde 2.2k yemiştim full 9 bi adamdan arada cikiyor öyleleri.
@Hannibal.Lecter +7 crimson ile Ds +7 aynı anda takilmiyor malesef stat pointler yetmiyor. +8 fp ile yetiyor fakat o da şuanki bütceme göre cok ucuk kacar. Zamanla daha sağlam bir char cıkaracagım diye düşünüyorum. Yardımcı olan herkeze teşekkürler.
Kitleyebildiğin kitle ne kadar ? (Cümleye bak )
bu charın nick nedir acaba orc mu
@Stay Heavy Asaslari rahat kiyleyebiliyorum +9 lular ve warriorlar haric cogu kişiyi kitliyebiliyorum dual imir de yaptim 300 350 arasi toplam dmg atabiliorum staff vuruşlarinda.
@muskeder sana üzücü bir haber char malesef human kendine başka masum mage'ler ara :) nick: FallingAwayFromMe.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme