Şimdi Ara

Kronosda 80 lvl 150 k np 72 80 acık cok ucuz ıonada 5 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar elımde bazı carlar war oynamıyorum kendıme mage ıstıyorum yada saglam ıtemlı bı wariror ardream car ws onn ıcın elımdekı carları satmak ıstıyorum

SW kronos lvl 80 148 k np 72 80 skıl acık ıonıada 6 gb ıstıoyurm yada dengı takas ( skılelrı 6 gb ye maal etmıstım :)

sw ıonoa 79 yuzde 50 rogue ıtem np quest yok ıonıada 2 gb

sw ıonia 79 yuzde 70 rogue ıtem np quest yok ıonıa 2 gb

sw ıonıa lvl 72 yuzde 80 warrior ıtem 7 raptor 7 dandık shel set kılıtlı :) ıonıa 2 gb ıstıoyurm ztn raptor 1 gb

carlarım bunlar arkadaslar umarım bırınız alabılır forumu takıp ettım kadarı ıle efege arkadasmız guvenılır o araya gırerse net uzerınden takas yapabılırm kendınısı forumdan okudum kadar tanıyorum yada varsa baska bırı oda olur :) bu arada carın cok gzl efege cok basarılısın ..

arkadaslar askere 29 kasımda gıdıcegım onn ıcın bunlar lzm olmuor eger benm gıbı gem kutu ws kırmaz bırıktırırsenız sadece jr lerden carı dızersınız ıletısım ıcın

th1r1sty@hotmail.com adresim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4dizzly -- 25 Ekim 2010; 0:54:33 >

• hadı arkadaslar kımsemı yok :( ardream base carlarda olur ltfn :((
  • dc premıum ıle takasda olur ? yada xp yada plat..
  • SW kronos lvl 80 148 k np 72 80 skıl acık ıonıada 6 gb ıstıoyurm yada dengı takas ( skılelrı 6 gb ye maal etmıstım :)

Charın classını belirtmemissin.Ayrıca görev itemlerinin durumunu da belirtirsen sevinirim.
    SS koyarsan güzel olabilir, charın nicki de benim için önemlidir.
    Charın kayıtlı olduğu msn adresinin durumu nedir ? Bilgileri eksiksizmidir ?
    Cevapları başlık altına verirsen tüm arkadaşlara yardımcı olur.Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Restless-

SW kronos lvl 80 148 k np 72 80 skıl acık ıonıada 6 gb ıstıoyurm yada dengı takas ( skılelrı 6 gb ye maal etmıstım :)

Charın classını belirtmemissin.Ayrıca görev itemlerinin durumunu da belirtirsen sevinirim.
    SS koyarsan güzel olabilir, charın nicki de benim için önemlidir.
    Charın kayıtlı olduğu msn adresinin durumu nedir ? Bilgileri eksiksizmidir ?
    Cevapları başlık altına verirsen tüm arkadaşlara yardımcı olur.Saygılar..

selam chare ROGUEDİR FORUMA SS KOYMAYI BILMIYORUM MSN DEN GONDEREBILIRM YADA GIRIP BAKABABILRSIN ISMINI SAKLI TUTUYORUM HER TURLU TEKLIFE ACIGIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CHARE fs leri yoktur .. melasef 4 rebırth e yandı fs si :( chare her turlu bılgısı mevcut son aldıgım premıumun ksn side mevct 80 % 5 dir karakter
  • 119 KISI BAKMIS 1 KISI YORUM ATMIS arkadaslar 80 + warriorda olur yada ıonıada karus priest or karus car da olur lvl 75+ teklıflerden kacınmayın ya canım sıkıldı kızdanda ayrıldık off of ekleyın zamna gecırıyım ..
  • Ankara'daysan elden TL ile alabilirm, ötesi yalan olur güzel arkadaşım.
  • ankara golbasındaym..0506 940 73 15 ulasabılırsın
  • arkadaslar .. ioniada karus carla takas olur eger ıtemlıyse 69 70 prıest yıne ıtemlıyse 70 75 arası warrior ıtemlıyse 72+ mage ıtemsız ıse karus olarak 75+ warrior mage pri human olarak 80 + warrior pri mage takaslıcagım alan cıkmadı henuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4dizzly

119 KISI BAKMIS 1 KISI YORUM ATMIS arkadaslar 80 + warriorda olur yada ıonıada karus priest or karus car da olur lvl 75+ teklıflerden kacınmayın ya canım sıkıldı kızdanda ayrıldık off of ekleyın zamna gecırıyım ..

• satıs devam edıyor arkadaslar lutfen cara gırım bakıym ws dıe gelmeyın ! ıonada 5 gb ıstıoyurm buda 25 tl eder.. bunun ıcın dolandrcak halım yok ! yınede forumdan guvenılır arkadaslar yardımcı olursa oonla teslım ederım carı gb mı alırm .. askere gıtcegımden ucuz satıyorum.. zaman gecıırp tıcaret yapmak ıcın yoksa 5 gb ye degıl carı np sı wermezdım :)
    alsın artık bırısı
  • 157 kısı bakmıs 2 kısı yorum atmıs... ucuza werıyorum arkadaslar :( nıe almıosnuz ya
  • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.