Sanırım resimdeki güzelliği herkes farkedebiliyor acıklamaya gerek yok :) bilgisayarımda grafik ayarlarının neredeyse hepsi en alt seviyede fakat bende bile bu ışıldaklık varsa..
quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammetBu mesaj silindi.Kronos'un güneşi dogmadan batti haberiniz yok malesef. Serverda +16 +17 reb sherionlar shardlar chitinler ...
quote:Orijinalden alıntı: Sycylian+21 değil 11dir oAlıntıları Göster +21 değil onlar +11 TL ile almıştır... TheAZA satıyordu
quote:Orijinalden alıntı: NS4K+21 değil onlar +11 TL ile almıştır... TheAZA satıyordu Alıntıları Göster o TheAZA zaten ncs bastı resimde gördüğünüzden fazlası var (+9chd +9 sherion +9 avedon)
quote:Orijinalden alıntı: muskedero TheAZA zaten ncs bastı resimde gördüğünüzden fazlası var (+9chd +9 sherion +9 avedon)Alıntıları Göster yorumsuz... Bu arada orası neresi çözemedim?
quote:Orijinalden alıntı: lolün sahibiyorumsuz... Bu arada orası neresi çözemedim?Alıntıları Göster Kronos
quote:Orijinalden alıntı: Guest-A1E0DA5D4Kronos Alıntıları Göster Server olarak sormadım.Mekan olarak sordum.Hiç tanıdık gelmedi.Sadece merak
quote:Orijinalden alıntı: lolün sahibiServer olarak sormadım.Mekan olarak sordum.Hiç tanıdık gelmedi.Sadece merakAlıntıları Göster sol tarafdaki inn in yanı sol daki merdivenler
quote:Orijinalden alıntı: winsome08sol tarafdaki inn in yanı sol daki merdivenlerAlıntıları Göster Bu gidişle Kronos ta o yeni char açmayı bile düşünmediğimiz Ares,Cypher vb. serverlardan biri olacak ki en yeni server olmasına rağmen
zaten yeni serverlardan korkacaksın böyle arada kalmış popülaritesi az sörvırlarda takılacaksın ronark gibi
quote:Orijinalden alıntı: DeLüRüK zaten yeni serverlardan korkacaksın böyle arada kalmış popülaritesi az sörvırlarda takılacaksın ronark gibi Şşt şimdi aynı adamlar Ronarka hücum etmesin Ozan aman diyim
quote:Orijinalden alıntı: Guguk41 Server olarak sormadım.Mekan olarak sordum.Hiç tanıdık gelmedi.Sadece merak EMC
quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet quote:Orijinalden alıntı: Guguk41 Server olarak sormadım.Mekan olarak sordum.Hiç tanıdık gelmedi.Sadece merak EMC çok fecii
quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet quote:Orijinalden alıntı: Guguk41 Server olarak sormadım.Mekan olarak sordum.Hiç tanıdık gelmedi.Sadece merak EMC qanqa phen orayı chaos sanıyodum ama
quote:Orijinalden alıntı: DeLüRüK quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet quote:Orijinalden alıntı: Guguk41 Server olarak sormadım.Mekan olarak sordum.Hiç tanıdık gelmedi.Sadece merak EMC qanqa phen orayı chaos sanıyodum ama Pardon düzeltiyorum chaosmuş orası.
quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammetquote:Orijinalden alıntı: DeLüRüK quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet quote:Orijinalden alıntı: Guguk41 Server olarak sormadım.Mekan olarak sordum.Hiç tanıdık gelmedi.Sadece merak EMC qanqa phen orayı chaos sanıyodum ama Pardon düzeltiyorum chaosmuş orası.Alıntıları Göster +11 sanırım 21 demişsin ama sen
quote:Orijinalden alıntı: gezizekalı+11 sanırım 21 demişsin ama senAlıntıları Göster Adamdaki Sheller +11 Reb Sen +21 Sanmışsın Heralde ;) Yeni Serverlarda fLL. +9 lu char Görmek Nedense Garip Gelmiyor Artık bana
quote:Orijinalden alıntı: Guest-A1E0DA5D4Adamdaki Sheller +11 Reb Sen +21 Sanmışsın Heralde ;) Yeni Serverlarda fLL. +9 lu char Görmek Nedense Garip Gelmiyor Artık banaAlıntıları Göster TheAZA mıdır nedir satıyordu 3.250 bin liraya. Ya bu adam aldı ya da TheAZA NCS bastı.