Şimdi Ara

Kross Evado 5.0 BIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BisikletForum'da bir üye bu bisikleti bir BİM'de görmüş ama üyeye mesaj atmama rağman bayadır online olmadı. Başka gören oldu mu acaba bu bisikleti bir BİM'de ya da BİM'de çalışıp böyle bir şeyden haberdar olan var mı? Bu aralar bisiklet bakıyorum kendime de fiyatı 1750 imiş herhalde fena gelmedi pek. Hepinize teşekkürler şimdiden😉 Kross Evado 5.0 BIM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Git bime sor. Şubeleri arıyorlar tek tek istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Vallahi dün Bağlarbaşı'nda bir BİM'e sordum ama biz bilmiyoruz bölgesel kampanyalar olabiliyor öyle falan deyip başlarından savdılar bugün de Güngören'de soararım uğrarsam.
    Sağ ol cevap için yine de forumdaşlarımdan haberi olan varsa ve bana ulaşırsa mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GtHas

Vallahi dün Bağlarbaşı'nda bir BİM'e sordum ama biz bilmiyoruz bölgesel kampanyalar olabiliyor öyle falan deyip başlarından savdılar bugün de Güngören'de soararım uğrarsam.
    Sağ ol cevap için yine de forumdaşlarımdan haberi olan varsa ve bana ulaşırsa mutlu olurum.
    uzun zamandır bisikletforumdayım, ben de bimde görmedim böyle bişey, konusunu da görmedim forumda
  • web programcısı kullanıcısına yanıt
    Hocam fırsat reyonu 159.sayfada mesaj olarak paylaşmış arkadaş.

• acera altusa 2k verilmez hocam ama markayı da ilk efa durydum, neden başka markalara bakmıyorsunuz
  • web programcısı kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam yerli markalardan dili yanan çok kişi olduğu için ben de ithal seçeneklere yöneliyorudum ama tabii ki önerilere açığım. Bu arada Polonya markası Kross. Hocam peki bu ayarda öneriniz olablir mi başka şehir bisikleti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben de İzmir'de Bornova'da birkaç BİM'e sordum yok bizde dediler.

• Dün akşam itibari ile nevşehir bimde gördüm. Nevşehir turgut develioğlu karşısı bim de. Fiyat sahada düşüktü yanılmıyorsam.

• @w@terfly@ @ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için

• Elektro Dalga E kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç kadro vardı acaba baktınız mı?

• Elektro Dalga E kullanıcısına yanıt
    Fiyat neydi acaba hatırladığınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın akşam bakarım duruyorsa fiyatına

• Arkadaşlar sizin için baktım. Diğer mağazaya taşımışlar. Nevşehir içi yani fiyat 1500 lira. Satılmamış kendi sitesinde 3000 lira gözüküyor. Değerlendirin bence. Aramak istersenizde Bim Nevkur şubesi

• Teşekkürler hocam sağ ol bilgilendirme için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.