Şimdi Ara

Krowaz mı Chitin shell Set mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Krowaz +7 mi alim chitin shell +8 mi krowaz la ilgili tecrübesizim def iyi olmamasına rağmen neden tercih ediliyor

geçen akarada herşeyde anlaştık krowaz item yok die clana almadılar

+9 item de alacak bütçe var çok şükür ama

soyulmaması için 10 takma atmam :S int cafelerdede açıyorum çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorawip -- 4 Ocak 2011; 16:32:59 >

• krowaz 7 ve shell 8 seti karşılaştıranı gördüm eyvallah ama krowaz 7 ile +8 chitin set karşılaştırmışsın helal gerçekten, +7 fp set tavsiyem sana.
  • Neden krovaz +7 set sorunu ben benim charın krovaz setiyle yanıtlayayım.

Krowaz mı Chitin shell Set mi ?

Verdiği dex 12 bonus haricinde altta verdiği bonuslar set olarak giydiğinde verdiği bonuslar.

Fakat chitin 8 set giyersen verdiği dex yine aynı denk olur.Toplamda 7 krovaz set 12 +12 + 12 +12 +12 + 15(genel bonus) veriyor yani bu chitin 8 setin verdiği dex bonusla eşit.Fakat krovaz 7 setin defansı ve fotoğrafda altta verdiği ekstra bonuslar sana chitin 8 sete göre çok daha fazla özellik verecektir.Bu da üstüne 1 adet fazladan iron set takmış gibi seni üstün kılacak

• bende akaradayım +6 rogue krowaz setmi yoksa +8 shell setmi bende bunu sorayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Burak

bende akaradayım +6 rogue krowaz setmi yoksa +8 shell setmi bende bunu sorayım ?

+3 krowaz set
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

Orijinalden alıntı: ~Burak

bende akaradayım +6 rogue krowaz setmi yoksa +8 shell setmi bende bunu sorayım ?

+3 krowaz set

yok artık krowaz set olunca o kadar iyi oluyormuydu ya
  • Krowaz seti her zaman daha avantajlidir. En az +6 olmak kaydi ile illaki alinmasi gereken bir item. Kilitlenmiyor o ayri ama bonuslarindan dolayi ve ozellikle defansindan dolayi tercih edilmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi +7set alim o zaman cevaplarınız için teşekkürler (dediğim gibi krowazla pek bilgim yok yanlış bir karşılaştırma olmuş )
  • Cafelerde girmeyi bırak bence soyulmanın %99 olduğu mekanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

krowaz 7 ve shell 8 seti karşılaştıranı gördüm eyvallah ama krowaz 7 ile +8 chitin set karşılaştırmışsın helal gerçekten, +7 fp set tavsiyem sana.

yanlış anlaşılmasın chitin shell set
  • bencede krawaz seet cok ıyı
  • Tabiki,De krowaz Set
  • Sorumu bu smdi. verdiği bonuslar, şekil vs her türlü krowaz
  • Hawaii kullanıcısına yanıt
    Sanada tavsiyem gözlük. Chitin demiyor chitin shell diyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malaybey M kullanıcısına yanıt
    anlıyorum kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.