Şimdi Ara

krsan windows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana bu konu hakkında krsan windows nasıl inderecegim ozelden pm falanda atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToqqLeTR -- 1 Şubat 2015; 1:01:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes yapmıştır dökülen şimdi nasıl yaptığınız (Lisanslar ile uğraşan biri olarak nasıl yapacağımı anlatayım)

Öncelikle yaptığım doğru bişey değil. Şahsen çok uğraşma işim yoksa çok temiz temiz linux indir kafan rahat olsun. Ama yok Windows suz olmaz diyorsan internetten iso dosyaları var (iso=cd yansıması) pc nin özelliğine göre x86 veya x64 diye arıyor ve indiriyorsun. Bu kadar. Ama orjinal cd ve key alanı şiddetle öneriyorum

• Üstteki arkadaşa katıliyorum. Ubuntu gibi Linux distrolarını öneririm.
  • Oyun için diyorum bazı oyunlar desteklemiyor linux ubuntu.

• Yok crysis

• Ben torrentle inidrdim windowsu biraz araşatır.Bu devirde orjinale para veren enayidir.
  • Win7 al sende hala kullanılıyor

• Daha indireceğin yeri bile bilmiyosan boşver uğraşma, git bi bilgisayarcıya yüklettir
  • Üniversite öğrencileri için bedavaya 8.1 veriliyor onun key'lerinden birini alabilirsin ama kimse bedavaya vermeyebilir onu

• ydagli42 kullanıcısına yanıt
    alakası yok korsanda arkada senin fark etmediğin bir sürü hata oluşuyor sistemi yavaşlatıyor ve daha başka sorunlarda çıkıyor alabilen bir kişinin sistem toplarken 200-300 daha afzla verip orjinal win olması tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.