Bildirim
Krups Intuition Experience kahve makinesi - inceleme: Kullandığım en iyi makine
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben Siemens EQ900 kahve makinasını kullanıyorum.Özellikle Barista özelliği
sayesinde lezzetli kahveler yapıyorum.
-
35k fiyatı ile hizmetci tutmak daha karlı olur bence. Yuh.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her kış klasik böyle inceleme yapan herkese pompalıyorlar fiyatlar çok yüksek bu makinaları ucuza almak isteyen 4 5 ay beklesin yaza doğru düşüyor şuan dikkat edin heryerde reklamlar dolu mevsimi olduğundan basıyorlar yazın özellikle haziran vs dip fiyat bunların 5 6 bin aşağıda almıştım lattegoyu bilginize
-
Bü tür makineleri yazın almak için çok araştırdım ve sonra vazgeçtim. 4-5 farklı marka olsada sadece 2 farklı plastik mekanizma var piyasada. Plastik demek çok uzun yıllar veya yoğun kullanıma uygun değil demek. Siemens en çok güven veren marka olsada sütlü kahveleri ılık verme şikayeti var. Philips ve aynı meknizmayı kullanan markalarda sistemi beyaz gres yapı givi bir yağla bakım yapmama zorunluluğu var. Fitre kahve sevenlere aroma yaralı filtre kahve Makinesi veya V60 yöntemiyle manuel demleme öneririm. Espresso türünde kahve severlere ise metal malzemeli yarı otomatik kahve makineleri öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X