Şimdi Ara

KS9500 İLE HW-K551/TK İKİLİSİ İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle teknik verilerin dışında kısa görüşlerimi belirteceğim

Kasım 2016 da ks9500 alıp kullanmaya başladım dahili 4.1 60w ses sistemine sahip olduğu için ses kalitesi ve bass performansı tatmin ediciydi ses barı 100e kadar olmasına rağmen 20 civarı gayet yüksek sese sahipti.

Yinede HW-K551/TK alarak sese boyut kazandırmak istedim gerektiğinde bilgisayardan da ses aktarmak amacıyla bugün teslim aldım gerekli denemeleri testleri yaptım.

Asıl amacım soundbarı tv önüne koymak değildi, izleme pozisyonunda arkadan gelecek şekilde baş mesafesine sabitlemekti fakat 3 metreden seste kopmalar yaşadım bir türlü sağlıklı sonuç vermedi.
    kablo da döşemek istemediğim için mecbur yine tv önüne konumlandırdım.
    tv connect modunda bağladığımda tv kumandası ile ses ayarı yapabilmekteyken optik kablo ile tv kumandası soundbara komut veremiyor hdmi kablo edinip birde onunla deneyeceğim. çünkü tv connect kablosuz bağlantı ile dts ses seçilemiyor.

Genel izlenimim sesi çok çok yüksek ve bass tepkisi gayet etkili, bu tip sistemlerde woofer genelde kendine hayrı olmaz ama bu gayet sarsıntı oluşturuyor patlama uğuldama yapmıyor.

Ses detayı ks9500 dahili hoparlöre göre %80 aynı sadece 2 avantajı var
    1. filmlerdeki diyalog daha ayrışık daha anlaşılır hale geliyor mid center hoparlör oluşu bariz belli
    2. tabii ki 7" woofer farkıyla sinema müzik keyfi bir adım öteye taşınıyor, tv wooferi tatlı tatlı bass yerine içinize vuran basslar elde etmiş oluyorsunuz

Sonuç olarak ks9000 serisi gibi wooferli tv sahipseniz ve ortalığı inletme amacınız yoksa gayet yeterli soundbar macerasına gerek yok.

Fakat standart woofersiz 20w hoparlörü olan bir tv sahipseniz 1dk düşünmeden alabilirsiniz ve ayrıca bir kaç kaynak bağlayıp müzik seti gibi kullanacaksanız tercih edebilirsiniz. örneğin notebooktan veya telefondan bluetooth ile müzik deneyimi süper, tek tuşla kaynaklar arası seri geçiş gayet başarılı.

Ben pişman olmadım sesini beğenmeyecek insan olacağını hiç sanmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.