KşiSeL iLetimde ŞöyLe Bir Yazı war Ve Slinmiyor Yazı Bü ŞekiLde... The Following Takes Place Between 10:00 P.M. and 11:00 P.M. Ben bunu Silemiyorumda Ne Yamam qereKiyor?
24 dizisinin baş sözüdür bu yaa.nasıl olmuş ki acaba..
nasıl silinmiyor ya ilk defa silinmeyen ileti sorunu duydum
quote:
Orjinalden alıntı: ssbrc
nasıl silinmiyor ya ilk defa silinmeyen ileti sorunu duydum
+1 ilk kez senden duyuyorum böyle bir sorun
sen yazmadınmı? kim yazdı o zaman ?
Yoq Silinmiyor Aynen Şu Yazı War The Following Takes Place Between 10:00 P.M. and 11:00 P.M. Ne Yapmam qereKiyor Yha :S POFFFFFFFFFFFFFF
ilginç bi yaklaşım olucak ama yukarıdada dediğim gibi 24 dizisinin giriş sözüdür bu..alakan oldumu hiç bu dizi ile..
çok enterasan yaa..yeniden kurmayı denedinmi msni?
dostum bunu senmi yazdın.yoksa başka birisimi yazdı? sen yazdın sonrada silmeye çalıştn silinmiyor mu?
gercekten ilginc...
ya walla böle bişiyi bende ılk defa gıdıyom belkı hesabı ıle ılgılı problemı olabılır bence yetkılı mıcrofost görewlılerıne bas vur !!! belkı faysası olur
quote:
Orjinalden alıntı: elif1907
ilginç bi yaklaşım olucak ama yukarıdada dediğim gibi 24 dizisinin giriş sözüdür bu..alakan oldumu hiç bu dizi ile..
çok enterasan yaa..yeniden kurmayı denedinmi msni?
olabilir arkadaşin dediği gibi eğer o sözle ilgili bi siteye msn adresinle kaydolmuşsan olma ihtimali var
quote:
Orjinalden alıntı: aliriza62
KşiSeL iLetimde ŞöyLe Bir Yazı war Ve Slinmiyor Yazı Bü ŞekiLde... The Following Takes Place Between 10:00 P.M. and 11:00 P.M. Ben bunu Silemiyorumda Ne Yamam qereKiyor?
ana bu 24 dizisinin giriş sözü değil mi?
Yoq Ben yazmadım Bu Yazıyı Bilqisayarın otomatik yazısı oLmaL9ı CunKu Sileme CaLışıyorum Başka Bişi Yazıyorum 2 Sn qeÇiyoru bu oLuyor yine Cafeden olsa qerek başka Cafede oLmuyor... :S
Bu sorun bendede var dostum, dün bir kaç script yüklemek istedim msn e ondan boyle bır yazı geldı, ancak msnı tamamıyla tum dosyalarını silip tekrar kurmama rağmen hala o iletiyi kaldıramadım oradan. Yardımcı olucak bırılerını arıyorum :)
Jack Bauer bilgisayarınızı heklemiş gibi görünüyor. Sağdan soldan elde ettiğiniz scriptleri pervasızca yüklemeyin bilgisayarınıza, böyle istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Bilgisayarınızı iyi bir antivirusle taratın , olmazsa bilgileri yedekleyip format kesin çözüm olur.
Silinmeyen ileti mi?
quote:
Orijinalden alıntı: aliriza62
Yoq Silinmiyor Aynen Şu Yazı War The Following Takes Place Between 10:00 P.M. and 11:00 P.M. Ne Yapmam qereKiyor Yha :S POFFFFFFFFFFFFFF
Türkçe öğrenmeyi dene, en azından derdini daha iyi anlatabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: bobita
quote:
Orijinalden alıntı: aliriza62
Türkçe öğrenmeyi dene, en azından derdini daha iyi anlatabilirsin.