Şimdi Ara

KSRO da oynayan arkadaşlar lütfen içeri 1 sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • farmı hazır int verilmiş charım var warlock-cleric yapıcaktım fakat bi konu grdüm stun işte azalacak tutma olasılığı fln diye takılara blue geliyormuş ksro daki arkadaslar oradaki durum nedir warlock-clerick lerin yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SneaR -- 5 Ağustos 2009; 23:34:03 >

• Büyük update gelsin durumu görelim ondan sonra build'e karar ver hatta update gelene kadar da lvl kas spleri harcama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

Büyük update gelsin durumu görelim ondan sonra build'e karar ver hatta update gelene kadar da lvl kas spleri harcama.

amacım 2 m zaten daha 700 oldu 1 ay daha buradayım bakalım en kötü ihtimalle öyle yaparım artık
  • benim onerim warlock acma..neden ?

stun ve sleep tutma olasiligini dusurem(ksroda var suan) tabletler gelicek buyuk bi ihtimal ile isroya...

simdi mesela pvp yapiyorsun..karsinda 2h+cleric var..karsindaki holy spell i basti bless i basti orbit basti vs..

eline aldi 2h yi basladi sana saldirmaya..simdi sen burda ne yapicaksin ?

holy yuzunden attigin zehirlerin hepsi gidiyor..+ legend4 Plus updatesi ile (%90 ihtimal ile gelicek bu tabletler) holy nin islemedigi nadir 1-2 tane debuff vardi onlarda ortadan kalkicak buyuk bi ihtimal ile..

sen simdi pvpde ne yapicaksin stun atip offeringimi vurmayi denicen yoksa division+sleep atip offeringimi denicen?
    elinde kalmadiki bisey...

he diceksin warlock charlari silelimmi ? benim gorusum artik o charlar roc keserken medusa keserken ptler yardimci eleman olarak bulunur..

ins. tatmin olmussundur cevaplarimdan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

benim onerim warlock acma..neden ?

stun ve sleep tutma olasiligini dusurem(ksroda var suan) tabletler gelicek buyuk bi ihtimal ile isroya...

simdi mesela pvp yapiyorsun..karsinda 2h+cleric var..karsindaki holy spell i basti bless i basti orbit basti vs..

holy yuzunden attigin zehirlerin hepsi gidiyor..+ legend4 Plus updatesi ile (%90 ihtimal ile gelicek bu tabletler) holy nin islemedigi nadir 1-2 tane debuff vardi onlarda ortadan kalkicak buyuk bi ihtimal ile..

sen simdi pvpde ne yapicaksin stun atip offeringimi vurmayi denicen yoksa division+sleep atip offeringimi denicen?

he diceksin warlock charlari silelimmi ? benim gorusum artik o charlar roc keserken medusa keserken ptler yardimci eleman olarak bulunur..

tmm tşkler tatmin oldum keşke int vermeseydim str acardım

• Cevaplar gelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Cevaplar gelmiş...

genede son sözü joymax söyleyecek bakalım joymax a göre hareket etçem sadece cleric uplucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

benim onerim warlock acma..neden ?

Hemen adama stun atarım holy stunu engelleyemiyor direk reflect atıp bu builde offering

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.