Şimdi Ara

#Ksro dan inciler##10 degre sun#yeni mavi zerk# ve daha fazlası!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bişiyi Atlamışsın Snow Shieldin %sini Cekip koy Merak eden arkadaşlar Var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Kardeş o +9 dedikler 9 değil +7 .. KSRO da itemlerin parlama seviyeleri değişik..

+5 te pembe,

+6 da sarı,

+7 de mavi,

+8 de pembe + mavi bulut

+9 da sarı+ mavi bulut

+10 da mavi+mavi bulut..

bulut dediğimi, honor sos silahının parıltısı gibi düşünün..

kim dedi sana ya??

yani, bi bok bilmionuz biliomus gibi konusuyonuz susunda adam sansınlar !!

eski koye yeni adet getirme bu yazdıkların haya urunu hayatında kac kere ksro oynadın da konusuyon

koreli nerdeyse a,ile denecek kadar yakın bi ton dostum var korecemiz az cokvar anlayabiliyorum ne oldugunu!!

-------------

herkeze hi yazmamın sebebi ingilizce bilen bi tip bulursam itemlerin statlarının resmini cekmek için stall ac dicektim ama hepsi ingilizce özürlüydü

malesef dediğim gibi 100 lvl da euro ölü

bard ve cleric iç yapıyor ordaki fotolarda yok ancak 90 lvl FF +5 sun 2h li bi tip geldi ve onu da ayar ettiler komik denecek dmgler veriyordu...

sadece 98+5 chest görebilme imkanım oldu 300phy 500 mag def. felan veriyodu aşşa yukarı boyleydi statlar yalan olmasın...

edit:
    carko snow shield ler uplanıyor birinde %55 gördüm ancak glavierlar genelde %20-25 felan aacmıslardı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed1 -- 12 Eylül 2008; 17:03:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Ksro'da private server gibi daha mı fazla drop rate?

yok drop fazla deil ancak admla öküz gibi :)

pro ötesiler ve oyuna ciddi anlamda para bayılıyorlar

lise gendi okulda okuyan koreli arakdasım bana ayda 10k silk cektigini söylemişti

ve herkezin en az 4-5 tane 90 lvl charı var her build den :)
  • Hocam çok güzel paylaşım eline sağlık..
    ee BLADER lar nasıllar ksro da?
  • valla üstad blader hiç gormedim desem inan yani gorduysemde göz ucuyla diyorum diyorum anlatamıyorum blader ezik işte koreliler biliyor ve acmıyorlar pvp de blader yok :)

birileri cıkıp blader adam keser admlarda item yoksa keser herkzde son set yok bilmemne car curt ötüyordu

buyursun burdan yaksın gene soyluyorum hala soylicem str blader EZİK!
  • quote:

Kardeş o +9 dedikler 9 değil +7 .. KSRO da itemlerin parlama seviyeleri değişik..

+5 te pembe,

+6 da sarı,

+7 de mavi,

+8 de pembe + mavi bulut

+9 da sarı+ mavi bulut

+10 da mavi+mavi bulut..

,

zortttt

pardon horttt

gerçi, pek hort kalmamış ta eski actıgım konulara arşive ekleme amaçlı bakıodum bakın kimin yorumunu buldum
  • Bende KSRO da oynuyorum. Mavi zerk potcuda satılıyor 95 ve 100 lvl olarak 2 tane var.
  • Omg
  • mavi zerk diye bişey yok ya nerden uydurdun onu ... onların yaptığı dün bize de gelen energy of life lv 95 ve 100 de kullanılan ve potçuda satılan item
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

ama 10 degree Xbow yoktur birde söyle bakalım 100 lvl dagger iş yapıo mu ? Bitirmiş olamazlar avrupayı ağlarım bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Disturbed1

quote:

+5 te pembe,

+6 da sarı,

+7 de mavi,

+8 de pembe + mavi bulut

+9 da sarı+ mavi bulut

+10 da mavi+mavi bulut..

kim dedi sana ya??

yani, bi bok bilmionuz biliomus gibi konusuyonuz susunda adam sansınlar !!

eski koye yeni adet getirme bu yazdıkların haya urunu hayatında kac kere ksro oynadın da konusuyon

koreli nerdeyse a,ile denecek kadar yakın bi ton dostum var korecemiz az cokvar anlayabiliyorum ne oldugunu!!

-------------

herkeze hi yazmamın sebebi ingilizce bilen bi tip bulursam itemlerin statlarının resmini cekmek için stall ac dicektim ama hepsi ingilizce özürlüydü

malesef dediğim gibi 100 lvl da euro ölü

bard ve cleric iç yapıyor ordaki fotolarda yok ancak 90 lvl FF +5 sun 2h li bi tip geldi ve onu da ayar ettiler komik denecek dmgler veriyordu...

sadece 98+5 chest görebilme imkanım oldu 300phy 500 mag def. felan veriyodu aşşa yukarı boyleydi statlar yalan olmasın...

edit:
    carko snow shield ler uplanıyor birinde %55 gördüm ancak glavierlar genelde %20-25 felan aacmıslardı....

Genelde ayıpları yüze vurmam ama burda yapılan ayıp büyük WarriorAngel çok doğru konuşmuş
    ama konuyu açan kendini bilmez velet artislik yapıp bilmişlik taslamış
    sağdan soldan bulmuş 2 ksro sslerini koreece biliyorum vss.
    sen bırak kore serverlarına girmeyi ksro için üyelik bile alamazsın
    neyse banlanmış zaten idiot
    parlama olaylarının kanıtlarınıda vereyim kaflarda ?? işareti kalmasın

KSRO'ya 2008 yılında gelmişti yeni parlama sisitemi

Şimdiki renk düzeni

#Ksro dan inciler##10 degre sun#yeni mavi zerk# ve daha fazlası!!!!!

Yeni renk düzeni

#Ksro dan inciler##10 degre sun#yeni mavi zerk# ve daha fazlası!!!!!

Flash görüntüsü

http://img.yahoo.co.kr/game/silkroad/silkroadonline_4/ntg_img/goin_img/goin_01.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 22 Mart 2009; 6:18:55 >

• Euda is yokmu ahahaha orda bi warior cleric olsun bak bakalım euda is varmı yokmu.Senin saglam dedigin adamlar is yok dedigin euların bufflarıyla savasıyolar. Eu her zaman en iyisi warior cleric.
  • güzel ssler var tskler konu acılalı 5 aydan fazla olms ama
  • Hort
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.