beyler biliorum bu aralar bayağı bi ksro konusu açıldı o yüzden kusura bakmayın bi soruda ben sorayım.. bende ksroya geçicem malum bizim sro doldu taşıyor 3 gündür oyuna giremiorum her yer bot falan işkenceye dönüştü vs.. şu an iniyor %95 falan bu inince normal sro yu kaldırmak gerekirmi , sorun olurmu yoksa dursun mu..
normal silkroadin adini silkroad2 olarak kaydet dosya ismini oburunude silkroad1diye dosya ac oraya setup yap ben oyle ikisinide sorunsuz kullaniyordum
quote:
Orjinalden alıntı: $WINDLE
normal silkroadin adini silkroad2 olarak kaydet dosya ismini oburunude silkroad1diye dosya ac oraya setup yap ben oyle ikisinide sorunsuz kullaniyordum
ksronun ana sitesinden indirmedin mi sen kardes
ksro indi ..tıklıyorum ''please wait'' yazıyor biraz daha bekliyorum soru işaretli bi hata veriyor .. sizce neden olabilir ben bir önceki sürümünü mü indirdim yoksa bir sonraki gelecek olanımı indirdim yoksa bu yüzden olabilirmi .. indirdiğim dosyanın üzerinde '' SilkroadOnline_vv2.10_616 '' yazıyor onlar şu an legend kaçta ben kaçı indirmişim bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen..
beyler bilgisi olanlar varsa yardım etsin lütfenn... UP
vüris programi engellio olabilir
hiç mi kimse ilgilenmiyor ya beyler lütfen bari ksro şu an legend kaçta versiyon kaç onu söyleyin biliyorsanız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme