iyi deneyin yaklaşık 2 gün önce aldım şuan kasıyorum gerçekten çok eğlenceli oluyor.
Alıntıları Göster
denedim üyelik alındı vlla :D smdi indiricem :=)
hadi hayırlı olsun (=
quote:
Orijinalden alıntı: missisippi
quote:
Orijinalden alıntı: [ Gardrop Fuat ]
hadi hayırlı olsun (=
quote:
Alıntıları Göster
Bende indiricemde islam karakterleri geldimi onu merak ettim?
quote:
Orijinalden alıntı: MetalPWN
Alıntıları Göster
Beyler bi de şu var ben indirdim ama patch yükselmiyo acaba bunun sebebi nedir bunu bilen var mı ayar filan mı yapmamız gerekiyo yardım edin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: D3Sp3r4d0
Beyler bi de şu var ben indirdim ama patch yükselmiyo acaba bunun sebebi nedir bunu bilen var mı ayar filan mı yapmamız gerekiyo yardım edin lütfen
Alıntıları Göster
ya üyelik client fln sorun deilde en zoru image code,2 gündür urasıorm olmuor,yerel dil paketnden korece yapıorm ugyula dediqmde.Kur,yerel ayarı yükleyemedi.Sistem yöneticisine başvurun,dior nedenini bilen varmı?
quote:
ya üyelik client fln sorun deilde en zoru image code,2 gündür urasıorm olmuor,yerel dil paketnden korece yapıorm ugyula dediqmde.Kur,yerel ayarı yükleyemedi.Sistem yöneticisine başvurun,dior nedenini bilen varmı?
Alıntıları Göster
Çok mu zor yaa image code yazmak valla o zaman hiç başlamıyım
quote:
başlamadan önce google'a yaz ksro image code yazma fln de yapcaklarını sölicek sna,eer olursa öle indir basla :D koreceye çeviriosun pc dilini çevireblirsen olur demektr,bn çeviremedm olmadı
quote:
quote:
başlamadan önce google'a yaz ksro image code yazma fln de yapcaklarını sölicek sna,eer olursa öle indir basla :D koreceye çeviriosun pc dilini çevireblirsen olur demektr,bn çeviremedm olmadı
Alıntıları Göster
yaa çevirecem de kombinasyonlu değil harfler dimi yoksa otomatik image kod girme programını indirip başlayım artık bi hal çaresine bakacaz
quote:
Adamlar 1 legendi patchla getirdiler, böyle olacak tabi. Update 8 saat sürüyor diyenler var
quote:
Orijinalden alıntı: MuhamméT
Hayır, arap ırkı daha gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD
quote:
Adamlar 1 legendi patchla getirdiler, böyle olacak tabi. Update 8 saat sürüyor diyenler var
quote:
Orijinalden alıntı: MuhamméT
yaa updatenin kaç saat sürdüğü önemli değil ama nasıl yapacam ne update oluyo ne start geliyo uyuz oluyom yaa bi oyun oynuyak dedik rezil olduk valla
quote:
yaa updatenin kaç saat sürdüğü önemli değil ama nasıl yapacam ne update oluyo ne start geliyo uyuz oluyom yaa bi oyun oynuyak dedik rezil olduk valla
Alıntıları Göster
Siteden indirince sadece update daha kısa sürüyor. Yeni legend patchle geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Siteden indirince sadece update daha kısa sürüyor. Yeni legend patchle geldi.
Alıntıları Göster
işte sorun da orda zaten patch inmiyooo
quote:
Hiç mi başlamıyor yoksa çok mu yavaş? Eğer çok yavaş ilerliyorsa sitesinden clienti indirin. Biraz daha hızlanır.
Eğer hiç yapmıyorsa banlı IP'ye sahipsiniz demektir. Modemi kapatın 10 sn. bekleyip tekrar açın. Gene de update yapmıyorsa HotSpot Shield programını kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
quote:
Hiç mi başlamıyor yoksa çok mu yavaş? Eğer çok yavaş ilerliyorsa sitesinden clienti indirin. Biraz daha hızlanır.
Eğer hiç yapmıyorsa banlı IP'ye sahipsiniz demektir. Modemi kapatın 10 sn. bekleyip tekrar açın. Gene de update yapmıyorsa HotSpot Shield programını kullanın.
Alıntıları Göster
Hiç yükselmiyo patch modemi de hergün kapatıp açarım ama yine de yükselmiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme