Şimdi Ara

ksronun sitesinden 1-2 resim..hepsini caldim^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle herkese iyi geceler diyorum bu sabah ksronun sitesinde dolasirken cok guzel resimler buldum paylasayim dedim

kizilordu resmen cok guzel resim ( burdan bu oyunun amaci ne diyen kisilere gonderiyorum bu resimleri..)

bir diger resimde ise GM goruyorsunuz belki hic gormeyen arkadaslar vardir

orda bi resim var adamlarin guildi yok savasa giriyorlar bu nasil istir yaw hepsi bagimsiz mi katiliyor bu savasa

gene orda bi resim var bu resimde ilgimi cekti adamin yapilandirmya dikkat

alexandria da aile fotografi cektiriyorlarmis S(p)ozde hepsi geyiklerin uzerinde bence alicam cok pahali..

resimlere gecelim onden yorumlarimi yaptim resimlerden sorna da sizin yorumlarinizi bekliyorum

bide bi kisiliyet var potcu ile atci arasinda seyini kstirmis normalde erkekti..

• Güzelmiş fakat isroda böyle olucağını hiç sanmıyorum gününde heryer bot dolucak :S
  • eline emeğine yüreğine .. heryerine sağlık eyw

yalnız o ilk resimdeki yapılandırma nasıl bir yapılandırma hakkaten değişiklik her eve lazım hep full str/int nereye kadar oynamayı isterdim o buildle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rappelz32 -- 17 Eylül 2009; 1:59:32 >
  • Geyikli fotodaki adamın neredeyse 7 m sp si war ohaaaaa
  • 5. resimde beyaz korsan ve yanındakide ninja kıyafeti sanırım.Güzel gözüküyo kıyafetler.

Resimler harika..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

5. resimde beyaz korsan ve yanındakide ninja kıyafeti sanırım.Güzel gözüküyo kıyafetler.

Resimler harika..

O beyaz kıyafet capture flag event'larda kullanılan (Mavi, Kırmızı) olan kıyafet. Ama beyaz çok şahane gözüküyor . . .
  • 6. resim de güzel çıkmış. Herkes turuncu zerk modunda.
  • Deli manyak olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

5. resimde beyaz korsan ve yanındakide ninja kıyafeti sanırım.Güzel gözüküyo kıyafetler.

Resimler harika..

O beyaz kıyafet capture flag event'larda kullanılan (Mavi, Kırmızı) olan kıyafet. Ama beyaz çok şahane gözüküyor . . .

resimdeki adamın adıda ilginç dimi ? GM diye başlıyor
  • Bu günleri görmek bize nasip olmayacak, onun için öylesine bakıyorum
  • bu ilk resimdeki yapılandırmayı çözebilen var mı? statlar kaça kaç acaba öyle bir build denemeyi düşünüyorum da şuan...
    ya Kitty sende az korece vardır bi soruversen herife
  • Yeni menüye taktım ben..Çok itici geldi bana..
  • O GM olan adamın üstündeki dress sremuda vardı giymiştim gerçekten çok güzel zaten Dressin adıda Gm ile başlıo :)
  • 1. resimde adam resmen buff gösterge bölümünü kapatarak yapılandırma sunmuş size,sizde evet ilginç bir yapılandırma demişsiniz ! Avrupa bufflarını almadığı ne malum ???

Savaşa girip guildi görünmeyenler ise Game Settings'den guild görünümünü kapatmaları sayesinde olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 17 Eylül 2009; 20:23:52 >
  • @rappelz32

adami tanisam neler olur neler de neyse

yapilandirma int agirlikli 3:1 mi 5:1 mi :7:2 orasi belli degil..580 buff almistir tabide..degisik yapilandirma ariyanlar icin bi dusunce olur diye koydum acikcasi..

bsta banada itici gelmiti ama sonradan alisiyorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.