Bildirim
KSSN List
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Müslümanlık Ve İnsanlık Ölmüş. -
Müslümanlığın ve dostluğun öldüğü yok bazılarımızın işi olduğundan yazamamıştır böyle yazmasaydın keşke neyse kssn list yaz oradaki sitelerde çıkması lazım eğer bulamıyorsan söyle resimli anlatayım...quote:
Orijinalden alıntı: HuLuSii
Müslümanlık Ve İnsanlık Ölmüş. -
Bulamadım Kardeş Anlatırsan Sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: alperen_aykutalp
Müslümanlığın ve dostluğun öldüğü yok bazılarımızın işi olduğundan yazamamıştır böyle yazmasaydın keşke neyse kssn list yaz oradaki sitelerde çıkması lazım eğer bulamıyorsan söyle resimli anlatayım...
Alıntıları Göster -
1 : insanlik ve dostluk falan.... ölmedi
2 : KSSN nr bulmasi cok kolay googleden ara gelirler
3 : bulmiyorsan baska insanlari kötü yardim etmiyorsunuz falan deme!
4 : hem bosuna ograsma proxyle sadece oyuna girebiliyorsun baska yöntem olmuyor....
5 : al bak bu sayfa var ...http://williandestroyer.googlepages.com/4gamermmo
burada korece adlar ve KSSN nr var kendin yapiyorsun hadi iyi günler
-
Ya Arkdaşlar Allah Sizi İnandırsın Yapamıyorum Ya Bi Yardımcı Olun Üyelik Alın Banaquote:
Orijinalden alıntı: turke64
1 : insanlik ve dostluk falan.... ölmedi
2 : KSSN nr bulmasi cok kolay googleden ara gelirler
3 : bulmiyorsan baska insanlari kötü yardim etmiyorsunuz falan deme!
4 : hem bosuna ograsma proxyle sadece oyuna girebiliyorsun baska yöntem olmuyor....
5 : al bak bu sayfa var ...http://williandestroyer.googlepages.com/4gamermmo
burada korece adlar ve KSSN nr var kendin yapiyorsun hadi iyi günler
-
benim 1 tane kullanmadigim nick var onu istermisin bilmem .... onda lvl 11 renamon var yeni adam acmistim lvl 1 gigimon var... istiyorsan yaz sana pm den id ve pw ye söyleyim s1 ve ch 1-4 icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke64 -- 28 Mayıs 2008; 14:01:13 > -
Kardeş Mümkünse KSSN Numarısını üye adı ve şifresini de Bana Özelden Gönderirmisinquote:
Orijinalden alıntı: turke64
benim 1 tane kullanmadigim nick var onu istermisin bilmem .... onda lvl 11 renamon var yeni adam acmistim lvl 1 gigimon var... istiyorsan yaz sana pm den id ve pw ye söyleyim s1 ve ch 1-4 icin
Kardeş Banada Digimon Üyeligi Alırmısın
Üye Adı:hulusii olsun oda olmazsa hulusiii oda olmazsa hulusiiii olsun oda olmazsa kendin uydur bişey
msn:azrail_hulusi_azrail@hotmail.com -
quote:
Kardeş Mümkünse KSSN Numarısını üye adı ve şifresini de Bana Özelden Gönderirmisin
Üye Adı:hulusii olsun oda olmazsa hulusiii oda olmazsa hulusiiii olsun oda olmazsa kendin uydur bişey
msn:azrail_hulusi_azrail@hotmail.com
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: HuLuSii
Kardeş Mümkünse KSSN Numarısını üye adı ve şifresini de Bana Özelden Gönderirmisin
özür ama ben sana yeni üyelik alamam cünki digimonrpg sayfasinda bi dil paketi vardi onu indirdim artik silinmiyor ondan sayfada hep hata veriyor istersen benim kullanmadigim acc veriyim sana... senin icin simdilik bundan baska birsey yapamam..... cevap yaz acc istiyonmu... istemiyonmu ?!?
-
Kardeş Gönder Acc ı Ama Senden İzin Almak İsterim Senin Acc In İçideki Tüm Üyeliklerini Sileceğim ve sıfırdan başlayacağım tabiki iznin olursaquote:
Orijinalden alıntı: turke64quote:
özür ama ben sana yeni üyelik alamam cünki digimonrpg sayfasinda bi dil paketi vardi onu indirdim artik silinmiyor ondan sayfada hep hata veriyor istersen benim kullanmadigim acc veriyim sana... senin icin simdilik bundan baska birsey yapamam..... cevap yaz acc istiyonmu... istemiyonmu ?!?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLuSii -- 28 Mayıs 2008; 14:18:54 >
-
Cvp Gelmedi Kardeşquote:
Kardeş Gönder Acc ı Ama Senden İzin Almak İsterim Senin Acc In İçideki Tüm Üyeliklerini Sileceğim ve sıfırdan başlayacağım tabiki iznin olursa
Alıntıları Göster -
Kardeş benden tavsiye sana hiç başlama...Başlarsan bile proxy len oyuna gireceksin dogru düzgün ip bulman lazım çoğu ip de oyundayken patlıyo ve habire oyundan atıyo daha çok kafayı yersin...Bence sabret Kuzey amerika server ı geldiginde zaten oyun TÜRKLERLE dolmuş olacak daha iyi olur...Ama gene sen bilirsin benden sölemesiquote:
Kardeş Gönder Acc ı Ama Senden İzin Almak İsterim Senin Acc In İçideki Tüm Üyeliklerini Sileceğim ve sıfırdan başlayacağım tabiki iznin olursa
Alıntıları Göster
-
O Nezaman Gelecekquote:
Orijinalden alıntı: yanikadem
Kardeş benden tavsiye sana hiç başlama...Başlarsan bile proxy len oyuna gireceksin dogru düzgün ip bulman lazım çoğu ip de oyundayken patlıyo ve habire oyundan atıyo daha çok kafayı yersin...Bence sabret Kuzey amerika server ı geldiginde zaten oyun TÜRKLERLE dolmuş olacak daha iyi olur...Ama gene sen bilirsin benden sölemesi
Alıntıları Göster
-
quote:
O Nezaman Gelecek
Alıntıları Gösterquote:
O Nezaman Gelecek
ben sana pm yolladim ve hepsini silib sifirdan baslayabilirsin hayirini gör
-
Kardeş Sonradan Girip Soyma Olayı Olmasınquote:
O Nezaman Gelecek
ben sana pm yolladim ve hepsini silib sifirdan baslayabilirsin hayirini gör
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
hehe artik senin acc demene gerek kalmadi artik senin acc... hayirini gör ve sonra birlikte kasariz....
-
Ama Yinede Çok Teşekkürler Allah Senden Razı Olsun Tüm Yardım Edenlerden Razı Olsun -
quote:
Kardeş Sonradan Girip Soyma Olayı Olmasın
Alıntıları Gösterquote:
yok korkma ben birsey yapmam idni ve pw ni baskalarini verme ... sonra birsey olur benden bilirsin.... ve birsey degil msn varmi senin varsa versene ordan konusurus...
-
Kardeş Sen Hangi Bölümdesin Oyunda Yani Kaçın Kaçındasın Onu Sölede Ordan Açam Adamı Bu Arada Msnyi Pek Açmıyom Ama Ben Sana Pm Olarak Atarım Okquote:
yok korkma ben birsey yapmam idni ve pw ni baskalarini verme ... sonra birsey olur benden bilirsin.... ve birsey degil msn varmi senin varsa versene ordan konusurus...
Alıntıları Göster
-
quote:
Kardeş Sen Hangi Bölümdesin Oyunda Yani Kaçın Kaçındasın Onu Sölede Ordan Açam Adamı Bu Arada Msnyi Pek Açmıyom Ama Ben Sana Pm Olarak Atarım Ok
Alıntıları Gösterquote:
Kardeş Sen Hangi Bölümdesin Oyunda Yani Kaçın Kaçındasın Onu Sölede Ordan Açam Adamı Bu Arada Msnyi Pek Açmıyom Ama Ben Sana Pm Olarak Atarım Ok
msnine buldum gerek kalmadi... sen en üztekine sececeksin yani server 1 onu yaptinmi o yaptigin acc ch 1 den 4 e kadar icin... ben hep s1 ve ch 1 giriyom oyunda adim Turke64 beni arkadas listeni ekle ve whisper yaparsin sonra
Benzer içerikler
- telegram para kazanma
- ticarium taktikleri
- haxball forma
- darkorbit bot
- haxball mobil
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X